Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz BBéci #10598 üzenetére

    Na, ebben akkor egyáltalán nem értünk egyet. Szerintem meg a Fincher-féle Tetovált lány pont a tipikus ellenpéldája a Hollywood-i remake-készítésnek: nem butították le a story-t, meghagyták eredeti svéd környezetében, svéd nevekkel, sőt, a történetmesélés is sokkal színesebb és kifinomultabb volt az amerikai változatban, mondhatnám úgy is, hogy még tán könyvhűbb is. Ehhez hozzájön, hogy szerintem a színészi játék is jobb volt a Fincher-félében, legalábbis Rooney Mara szerintem simán lejátszotta a vászonról Noomi Rapace-t (nem mintha ő rossz lett volna), Craig meg simán hozta a tőle nem megszokott, esetlen karaktert. A negatív főhős is sokkal hitelesebb volt az amerikai változatban.
    Ehhez még hozzájön, hogy szerintem az utóbbi 10 év legjobb főcímét láthattuk a Fincher-féle változatban, a Led Zeppelin Immigrant Song-jának kiváló Trent Reznor-féle átiratával aláfestve, nagyon hatásos volt, Bond-szintű main theme volt, kiváló.

    Én láttam a teljes Millenium-trilógiát és teljesen jól szórakoztam rajta, de eléggé európai filmre sikeredtek, kicsit negatív értelemben. Én remélem, hogy elkészül a másik két rész is, és hogy Fincher rendezi, bár erre nyilván kevés az esély. Örülök, amikor ilyen hangulatú filmet rendez, ez az ő világa, nem a Facebook-film.

    Na, de ennyit a filmvilágról, vissza a plazmákhoz!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák