- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Bencus88 #86350 üzenetére
Ha ennyire várod a Dio-t, akkor miért nem próbálod ki inkább a Path of Exile-t? Simán a stílus királya jelenleg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bencus88
nagyúr
válasz RangerFox #86351 üzenetére
Már felírtam a listát:
Zelda, zelda links, mario odyssey, luigi, metroid,mario kart, donkey kong jelenleg ezek lehet kihagytam 1-2őt.LnB: kipróbáltam és toltam is vele, de sokkal nehezebb mint a dio. Lehet adok neki egy újabb esélyt ha jól tudom plusba már benne volt és akkor bezsákoltam
-
.LnB
titán
válasz Bencus88 #86354 üzenetére
Astral Chain (Switch). Nekem az kimaradt, azt bánom.
Van topikja, segítenek. De sokkal jobban megéri abba beletenni a játékidőt, mint ilyen Dio 2 remasterekbe. Nehéz ez tény. Első kari az próba. Aztán a második, már nekem is elég jól sikerült. Ott legalább érzed magadon a fejlődést, és az előrehaladást. Az a baj, hogy konzolon a trade bajos. De mire az számítana, már több időt beletettél, mint akármelyik Dio-ba.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #86355 üzenetére
A dió egy "kétklikkes" casual game a PoE-hoz képest.
PoE-hoz kell magadnak egy mentor. Akár egy ismerős, a topikja, vagy rengeteget kell olvasni róla. De első karira teljesen mindegy. Mert úgy se érted a tanácsokat. Szép lassan fedezed fel a játékot, és úgy érted meg a buildeket, a mechanikákat.
A talentfa olyan nagy, hogy kb GPS-szel kell navigálni rajta.Ráadásul minden liga egyenlő a reset-tel, új karakterrel, és egy teljesen más meta-val. Folyamatosan alakul a meta. Új játékmechanikák jönnek be.
Számomra, elsőre, nagyon ijesztő volt az a tartalom, ami a PoE-ban van. Aztán szép lassan elkezdtem kapizsgálni. És nagyon élveztem. Bár még így sem foglalkoztam, és tanultam meg a játék kb egy harmadát se. Idő és odafigyelés igényes.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz Bencus88 #86347 üzenetére
WoW engem anno nagyon beszippantott, closed bétával kezdtem és szerintem a drogfüggők sehol nem voltak hozzám képest (: Viszont jelenleg nem tudom elképzelni pl, hogy mmo-val játszak, erre a most megjelent new world-re is ránéztem, de ez a hozz 3 rókafület meg 4 vaddisznócombot, nahh ebből már kinőttem..
.LnB: ezt már nem is akartam írni, hogy játéktechnikailag is változtatni kell, pont az olyan játékok miatt amik közbe megjelentek pl PoE. Ez kanyarban nem volt, akkor mikor a Dio ment, szal kérdés, hogy egy outdated game, mint a Dio mennyi játékost lenne képes bevonzani, illetve, hogy meddig.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
axlfsi
veterán
válasz Tyler Durden #86360 üzenetére
Apropo, New World port erkezik konzolokra? ... en egyelore nem lattam ennek hiret (sajnos... vagy nem).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
RangerFox
Topikgazda
-
addikt
-
.LnB
titán
Évekkel ezelőtt, a Blizzard fejéből kipattant, hogy a casual játékosokat kell megszólítaniuk. Ezért lett a Dio3 is olyan, amilyen. A WoW-nál is talán Cata idején jött ez el. Le is lépett a játékosok nagy része. Azóta meg meg lehet nézni, hogy hol tart a WoW. A HoTS is ennek a szemléletnek a jegyében készült. Olyan is lett. Mobilos Dio ötlete, szintúgy innen eredeztethető.
Eddig, amit tudni lehet a Dio4-ről, az megint csak azt vetíti előre, hogy nem a PoE példáját követik, hanem egy egyszerű ARPG-t adnak majd ki.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A casualról nekem a HS jut eszembe, akkora potenciál lett volna benne, de maradt a kétbites szinten semmit nem akartak változtatni + baromi drága, onnan is lépett nem kevés ember. Amúgy egyet értek, még ami eszembe jut Overwatchnál a profi ligát kukázták, szal van/volt baj gazdagon.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
.LnB
titán
válasz Tyler Durden #86365 üzenetére
Overwatchnál már az a több millió dolláros belépési díj se volt semmi, amit a csapatoktól kértek. Az nagyon szokatlan volt kompetitív szinten. Nem is lett hosszú életű a dolog. Az OW2 meg a bejelentés óta vergődik valahol a tervezőasztalon. Amit második résznek, már alapjában is nagyon túlzás hívni.
Nem látom a Blizz jövőjét. A pereket valószínűleg majd peren kívüli megegyezés keretein belül kifizetik. De a cég ázsiója, a szakemberállomány, már rég a béka segge alatt van. Képesek voltak kinyírni egy WoW-ot.. Ami szinte elképzelhetetlennek tűnt.
Majd lassan kapnak az Activision-tól ők is egy email-t, hogy lehet szépen Call of Duty-t fejleszteni, aztán csá.Kiváncsi leszek, hogy a Dio4, mennyire lesz tele fizetős tartalommal. Mert lassan csak az a játékuk fog megjelenni, abból fognak megpróbálni minnél több pénzt kiszedni.
-
addikt
Kb ez maradt nekik, amúgy kuka céggé sikerült visszaavanzsálni, azért ehhez is tehetség kell. Mondjuk nekem anno az Activisionnel való összeborulás se tetszett, nemtudom miért nem maradtak a maguk urai. /bocsi tudom, a sok pénznél jobb a mégtöbb/
-
Bencus88
nagyúr
Én is mikor közép sulis voltam, akkor volt a bc, mivel nem volt más dolgom, toltam egész nap. Többszőr tettem próbálkozást, de már nem ugyan az a wow, és elmúltak azok az idők is, hogy a gép elött üljek egész nap. Inkább az életet választom. Szoktam nézni twitchen embereket akik heti 50-60 órákat bele raknak, szerintem nem normális ez. Nem tudom mi számÍt egészséges időnek, ha lehet ilyenről egyáltalán beszélni, de én szeretem hasznosabban eltölteni a szabad időmet, mint hogy egész nap gép elött üljek. Ettől függetlenül imádok játszani, de napi 1-2-3 óránál többet nem szivesen töltök. Kicsit rosszul és kellemetlenül érzem magam, hogy ennyi időt elb@sztam virtuális világra. Helyette mehettem volna kirándulni a kutyámmal, felfedezni helyeket, párommal gyujteni az emlékeket, élményeket, stb. Nem akarok nagyon elkanyarodni, és megbántani se senkit, de akinek ennyi ideje van játszani valami nem stimmel az életével.Magánéleti gondok, rossz házasság, vagy nincs is párkapcsolat, és ide menekül. Persze az se egészséges ha a tévébe bámuljuk a való világokat, akkor már én is inkább játszanék, de próbálom meghúzni azt az időt ami még jól esik, kikapcsol, és mellette van idő élni is.
New world nekem is nagyon tetszik, szivesen kipróbálnám, de már most sajnálnám rá azt a sok időt, és tényleg nem szól másról csak amit leÍrtál. Teljesen manipulálják az embert ezzel a jutalmazási rendszerrel, és totálisan beleragad ebben a világban. Ki van ez találva
-
melega
őstag
válasz Szilágyi84 #86282 üzenetére
Köszi
-
axlfsi
veterán
válasz Bencus88 #86370 üzenetére
Értem amit írsz, teljesen így gondolom én is; sajnáltam minden szinten magamtól az időt erre, napi több órában ...és úgy "oldottam meg", hogy napközben valójában soha nem játszottam, éltem egy normálisnak mondott életet, de éjjel fent voltam (20-21-től, hajnali 2-3 -ig is akár, reggel meg kelés, meló. Ez ment 1-2 hétig, aztán egyik hétvegen délig alvás, mert szétestem már) ... majd az lett a vége, hogy felborult a bioritmusom, a cirkádián és a kutyafasza is, aminek még mindig iszom a levét.. de már legalabb nem játszom hajnalig (csak nagy ritkán )
-
Bencus88
nagyúr
válasz axlfsi #86372 üzenetére
Igen sajnos ez totálisan egészségtelen. Nekem este nagyon ingerem sincs a játékra, elfekszünk nézünk valami sorozatot filmet és éjfél előtt elalszom. Ébresztőre sincs szükségem, teljesen beállt a szervezetem erre a 6-7-8 óra alvásra. Ettől függetlenül szeretnék már valami jó játékot amibe minőségi időt tudok rakni, és hosszú ideig kitart, de most semmi nincs amivel tolnám. Codot fogom kipróbálni novemberben, decemberben remélem jön egy witcher 60fps, január elden ring, aztán majd horizon és természetesen lego star wars
Little Devil Insideról semmi hír? Júliusra volt bejelentve azóta csönd van
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Woodslave #86373 üzenetére
...mindent lehet, csak akarás kérdése (46 éves vagyok idén, asszony, két gyerek, két macska, ház, kutyafasza minden).
Az már más kérdés, hogy nem egészséges amit írtam!
((Meg aztán a laminált szegő lerakása is már egy jó ideje vár, hogy egyéb példával is jöjjek 😎))
Na, de ezért volt nálam ez az éjjeli játék, hogy kvázi, ne menjen a munka és a szociális kapcsolatok rovására... De nem lehet éjjel sem csinálni hosszútávon, mert a kevés alvásra meg rámegy az egészséged.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Most akciós a Greak Memories of Azur. Valaki játszott már vele? Egész jónak tűnik
-
addikt
válasz Bencus88 #86370 üzenetére
Nekem is ez az álláspontom, lehet gamelni de család mellett már a 0-24et el kell engedni. Én is szerintem míg élek gamer leszek, de módjával tolom. Mellette megy sport, családdal/gyerekeimmel való időtöltés hja meg ugye a meló (: Ráadásul most már beszorultam az irodámba is, ritkán tudok csak a tv-n játszani, pedig teljesen más a nagyképernyős oled, mint a 27es lcd monitor
Tudnék mesélni az olyan kollegákról ill barátról is akinek emiatt futott a kapcsolata zátonyra. Sőt most, hogy így visszaemlékszem wowban volt egy srác /vanilla időszak/, aki folyamatosan raidelt velünk, volt vagy 40 éves két gyermekes elvált és mikor a gyerekek nála voltak, akkor is wowozottÉn is néztem mondom az NW-t, de thx but no thx..
Woodslave: egyetemisták előnyben (:
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Tyler Durden #86378 üzenetére
Ja, hogy Ti PC-n is toljátok, hogy ennyire NW-ztek?
(Először nem értettem, hogy miért beszélünk itt erről, talán jön konzolra?).UI.: Ja, hogy te az "irodába beszorultan" munkaidőben, monitorról (is) tolod neki? Úgy könnyű!
-
addikt
válasz axlfsi #86379 üzenetére
PC-n is gameltam, de leraktam 1 ideje, multiplayer gamékat toltam főleg /Escape from Tarkov/, de végtelen időt lehet rá elpazarolni, úgyhogy most a hatalmas konzolos backlogomat dolgozom lefele (:
HO van, meló előtt ill után szoktam vmennyi gamelni az extra idő ha vmi olyasmi meetingre keveredem be, amihez nem sok közöm van, nahh akkor ott is csippan a ps"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Bencus88
nagyúr
válasz Tyler Durden #86378 üzenetére
A legrosszabb mikor fiatal pároknál látom, hogy a srác 0-24 gép előtt ül. Na, de mások vagyunk, nekem ez nem fér bele. De mennyivel jobban is érzed magad, ha a családoddal töltötted a minőségi időt.
Ma pl asszony elment kozmetikushoz több óra volt és kiganyéztam a lakást fullra, sokkal jobban is esett utána leülni játszani, plusz mindig ő csinálja, megleptem vele
Pedig asszony nem szólna felőle egész nap gép elött is ülhetnék. Szóval ha megvannak ezek a kötelezettségek a játék is jobban esik.De én is bárki szól program van, menjünk el focizni teniszezni azonnal megyek is a gép elöl.
Na de magamat se szeretném szentnek beállítani sok hibám van, csak a véleményemet mondtam el, remélem senki nem veszi magára, mások vagyunk
Szerk: én is eladtam a pct, 1 évig volt nálam ps 5 után be semmkapcsoltam
[ Szerkesztve ]
-
Rowen
csendes tag
Anno én is pörgettem kifelé napi szinten a játékokat, Max Payne 2 - nek nekimentem, valami 7-9 óra alatt túl is estem rajta... talán egyszer mentem el enni de ez volt 12 éves koromban. Ma már viszonylag ritka ha letudok ülni egy kellemeset játszani, fontosabb dolgok lettek mint a kockulás. Bár egy ideje ki vagyok éhezve egy egész hétvégés gaming maratonra, anno szabit vettem ki a GoW miatt, szerintem ezt jövőre is megjátszom!
-
addikt
válasz Woodslave #86382 üzenetére
Ugyanennyi vagyok 3 gyerek kutya macska nyúl. Este az asszonyé, videofilek vagyunk és vagy film vagy sorozat. Amúgy ugyanígy vagyok már megvisel az éjszaka, pedig nekem munkából kifolyólag vagy 2 évtizede az életem resze.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Tyler Durden #86386 üzenetére
Mondjuk ha időben fekszem 5-kor kelek magamtól az mondjuk hétvégén jelent jópár óra nyugodt játékidőt.
Na mindegy megoldjuk
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
vg
addikt
válasz Bencus88 #86381 üzenetére
Én nem megyek sehová, munka után jövök haza gépezni. Már utálok emberek közé menni, az értékes pihenő időm nem töltöm hegyekben kínszenvedés közepette mászkálni, nem sportolok. Csipszet eszem vacsira, vagy reggelire csokit ha éppen arra van kedvem, filmezek és játszom amikor akarok és amit akarok. Ez az élet.
-
Tatyla
őstag
Vpn-en keresztül sikerült a US Store Battlefield refund már vissza is csengették a walletra a 70$-át
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Lepörgött a Kena stáblista.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Iparmágnás #86396 üzenetére
Imádom én is.
1000+ óra bele fog menni...csakhát' ha már megvettem, akkor jó lenne ha játszani is tudnék vele
Vegyél fel PS friend listába: ProEvoFan_hun[ Szerkesztve ]
-
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Van itt olyan aki játszott a Back 4 Blood játékkal béta alatt és folyamatosan kidobálta a szerverről, és most megvette és jó lett? :)
[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest