-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #86299 üzenetére
Na de ezt mindenki látta, aki kipróbálta.
Kell a megerősítés? Egy "szivárogtatótól" jobb hallani?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz kevike576 #86284 üzenetére
Ja, jól fog.
A talentfa meg három skillből fog állni, abból kell majd egyet választani.
Skillből lesz 2db, azokat kell majd nyomogatni.
Női karakter meg vagy nem lesz benne, vagy minden armor úgy fog kinézni, hogy hosszú nadrág+garbó.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lackooo84
nagyúr
válasz tkohun2107 #86300 üzenetére
Hidd el jó anélkül is, 3D audio minden megy USB-n is, tudom, mert én is így használom már fél éve a PS5-tel...
The Truth is out there...
-
addikt
Pár heti játék után végére értem a Jedi kalandnak. Valamelyik fórumtárs posztolta, hogy le van árazva az EA pass, gondoltam ennyiért az a minimum, hogy kipróbálom./más nem nagyon érdekel az EA repertoárjából/. Azt kell mondjam nagyon kellemesen csalódtam a játékban, maga a játékmenet a sztori teljesen korrekt volt, utóbbi idők legjobb SW játéka /mondjuk azért nem volt olyan magasan a léc/.
Következő aminek terveim szerint a mai nappal nekikezdek az a GoT Directors Cut lesz, nagy elvárásaim vannak
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
WhiteWalker
nagyúr
A Division 2 kiadások közül , ha jól olvasom a Warlords of New York több mindent tartalmaz mint a Gold Edition?
-
axlfsi
veterán
válasz WhiteWalker #86307 üzenetére
Igen, a WoNY egy külön DLC, az alap verziókban nem volt egyikben sem. Mindenképpen érdemes beszerezni, ha játszod a játékot
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
WhiteWalker
nagyúr
-
axlfsi
veterán
válasz WhiteWalker #86309 üzenetére
Most így fejből nem tudom, hogy az Ultimate és Gold miket tartalmaztak, de csak kozmetika volt emlékeim szerint.
A WoNY csak jóval később jött és egy jókora plusz story-t kap vele a játék, mintegy folytatását, ráadásul nélküle konkrétan rengeteg minden kimarad (fejlődési szintek, gearek, stb).
Szóval akár Gold, akár Ultira fizetsz, a WoNY-t ne hagyd ki semmiképpen
-
Frod
addikt
válasz Derron #86301 üzenetére
Én már megtettem.
A Hazard Zone úgysem lesz benne kezdéskor, az a "kreáld meg a saját játékod" szekció totálisan nem érdekel, ergo számomra a játék harmada lenne benne megjelenéskor + bugok.
Mindezt full price, teljesen haszontalan day-1 extrákkal.Inkább várok egy kicsit, addig bekerül a HZ, ki is pofozzák a kezdeti bajait, és olcsóbb is lesz lemezesen. Win-win.
Do you see the white shadow?
-
axlfsi
veterán
válasz WhiteWalker #86313 üzenetére
Jó szórakozást hozzá! Én boxon toltam, eléggé rá lehet függeni, kb. 2400 óra után tettem le
-
axlfsi
veterán
válasz Bencus88 #86320 üzenetére
Mire mindent vegigjatszol, amit lehet es kifarmolsz, mar joval tobb van benne, de persze, ha nem kell a gear es nem szeretnel mindenfele szettet osszerakni, el lehet lenni eggyel is.
En, mi, kifejezetten klan szinten nyomtuk; rendszeresen radire jartunk, sot, speedrunokat toltunk, volt ido, amikor konzol es HU viszonylatban rekordokat dontottunk, amihez napi tobb ora gyakorlas parosult, es itt, amikor hol ez, hol az a szereped a csapatban, kell a tobb fele gear, amit ki kellett farmolni, kemeny jatekorak alatt (ma mar sokkal konnyebb, mert van optimalizalo asztal es a crafting stationon is elerheto mar minden ugy remlik).
Aztan, mikor mar az osszes PvE tartalomtol hanytam es a raidek sem adtak mar semmi ujat es elvezetet, jott a PvP resze; na itt kb tobb mint a fele ment el a jatekoraimnak
-
Bencus88
nagyúr
válasz axlfsi #86324 üzenetére
Nekem kb 15-20 óra után nem szólt másról a játék csak csináld meg ugyan azt 100szor, ugyan azokért a fegyverekért csak picivel erősebbek. Vagy volt 1-2 újabb ellenség. Ahhh kössz nem. Mindenkit más szórakoztat ha téged kikapcsolt és élvezted akkor jó, én nem tudnám elképzelni hogy a wow után valaha is bele rakok játékba ennyit. Talán a destinybe toltsm 300 órát
-
axlfsi
veterán
válasz Bencus88 #86326 üzenetére
Meg tudlak erteni, egyedul nem annyira elvezetes, mint csapatban, de egyebkent igen, ez a jatek (egy ido utan), errol szol: farmolsz, vegelathatatlan mennyisegben. Ugyanakkor mondom, manapsag mar nincs vele annyi szenvedes, sokat konnyitettek (az emlitett ket asztallal, ahol legyartod, optimalizalod a geareket).
Ha es amennyiben nem raideztek es/vagy PvP-ztek, akkor persze, par 100 ora max... ellenkezoleg tobb ezer is akar... es akkor en meg nem is raktam bele sokat.
Egyik klantarsam (meg tobben is, de O kifejezetten) a mai napig meglehetosen aktiv. Majdnem 4000 oraja van mar benne ... "es counting!"
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz axlfsi #86327 üzenetére
Beteg
Nekem a következő game amibe sokat belerakok az a diablo 4 lesz. De ki tudja arra is mennyit kell várni.
Tboy én a vége fele már szenvedtem😅
Whitewalker: nekem azok jóval változatosabbak é szórakoztatóak voltak. De most a 2őt is meguntam nightmae végigjátszás után. Biztos csak én rozsdásodtam be, de már nem tud ez szórakoztani
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz WhiteWalker #86330 üzenetére
A Diablo az ennel sokkal hurkabb.
Ott tippre azert farmolsz ,hogy ugyanazt az animaciot nezd noskillinvolved -
axlfsi
veterán
válasz tboy93 #86328 üzenetére
Hat nezd, ez a jatek pontosan 2019 marciusaban jelent meg, en kb. 2 ev utan, iden tavasz elejen hagytam abba... de ez a 2 ev altt szo szerint, semmi massal nem jatszottam, kiveve egy szuk 3-4 honapos COD MW/WZ kiterotol eltekintve.... es amit irtam, volt, h naponta tobb ora ment bele, mert "edzettunk" a raidre (vagy eppen csak farmoltunk magamnak, csapattarsnak)
... azota joval(!) kevesebbet jatszom en is es nem talalom azt a jatekot, ami lekotne. Mint egy amolyan ezereves kapcsolat vegen, amikor meg az exeden jar a fejed es senki mas nem jo (remelem hamar elmulik). A PS5 februar ota nem ment nalam osszen 12 orat(?), a box is heti 4-8-at megy, vagy neha hetekig be se kapcsolom
-
addikt
válasz Bencus88 #86331 üzenetére
Várjuk ki a végét, hogy milyen lesz a játék. Én /mint sokan mások is/ rengeteget nyomtam mindhárom részt, de pl most a dio2 res egyáltalán nem hozott lázba /pedig messze abban volt a legtöbb játékidőm/. Persze ennek ellenére várós, csak nehogy pofára esés legyen a vége (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Bencus88
nagyúr
válasz Tyler Durden #86337 üzenetére
Pár éve még a blizz volt az isten, de egyre több a panasz rájuk igazad van. Én azért bízok egy remek játékba ha már ennyi ideje készül
-
.LnB
titán
válasz Bencus88 #86326 üzenetére
Ezek a több száz, ezer órás gametime-ok szinte mindig egy jó társasággal jönnek össze. Onnantól kezdve meg mindegy maga a játék nem?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
axlfsi
veterán
Kb. igy van, ahogy mondod (es irtad is ha jol remlik ezt valamelyik nap)...
Kicsit korbeneztem es a 2.5 eves jatekkal talaltam egy ismerost, aki mar tobb mint 5300 orat is beletett (az oreg "mitsanyi", a magyar trashtalk playerek gyonyszeme )˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
.LnB
titán
válasz Bencus88 #86341 üzenetére
Én háromszor álltam neki a Div2-nek (egyedül). Szerintem egyszer sem értem el a 6-7-es szintet se. A Div1-be meg 300+ órám volt. Ott volt egy jó társaság. Nálam ennyit számított.
Nem is tudom, solo-ba valahol 100-200 óra lehet nálam az a lélektani határ, amit bele tudok tolni egy játékba. De a 200h már nagyon-nagyon ritka. De 100+ óra volt a Death Stranding platina. Poe, R6:Siege-be is 100 felett ment. Aztán ott kifújt a dolog.
-
addikt
válasz Bencus88 #86338 üzenetére
Pontosan, utóbbi időben bemutatják a mélyrepülést és szerintem a játékaik is tükrözik ezt /már ha a WC3 fiaskót meg a ráncfelvarrott Dio2-t annak lehet nevezni/. Én szurkolok nekik, de azért szkeptikus is vagyok. Amúgy ez csak a saját szubjektív véleményem, de én visszamennék a Dio4-nél a Dio1-ben látott darkos vonalra, szerintem az zseniális volt. A szövegekről/audióról nem is beszélve..
-
Bencus88
nagyúr
válasz Tyler Durden #86344 üzenetére
Wownál se volt még ilyen rossz helyzer mint most...
Szóval több sebből vérzenek, remélem újra alkotnak valami nagyot -
.LnB
titán
válasz Bencus88 #86348 üzenetére
Én vettem. "Csak" 50k-t buktam rajta. Nem volt életem üzlete. De a játék jó volt.
#86347Bencus88
Mit tudtok szorítani egy ilyen cégnek mint a Blizz? A Blizzard nem is az, hogy lefele tartanak a lejtőn, ők már konkrétan fejest ugrottak egy feketelyukba. Borzasztó az egész. Szépen vedd végig visszafele a játékokat, amiket kiadtak. Vagy kiegészítőket. Annyira rég lehet pozitívumot találni a portfóliójukba, hogy már fárasztó is keresgélni. Hearthstone-t mondanám talán.
óriási fiaskók, balhék egymás után. Teljesen kinyírták azt a céget, már rég. Csak most jött ez a mostani balhé is ráadásnak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bencus88
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest