Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Szabi® #82355 üzenetére

    De a pc-nél mindig igaz, hogy gyorsabban avul. Ps4-nél is igaz, hogy a megjelenés napi csúcskártyák mostanra egy kalap szart se érnek kb (ok, most pont de, de ez a teljesen abnormális piac miatt van).
    Az egyetlen értelmes összehasonlítás az, ha vesszük a multiplatform játékokat, és összenézzük a konzol grafot meg a pc-s max grafikát, aztán ennyi.
    De amúgy ezzel is az a baj, hogy melyiket, ugye, mert van, ami fos konzolon, de nem azért, mert gyenge.
    Ah, mindegy, hülyeség volt belemenni, semmi értelme, még az elvileg harmatgyenge sima fat Ps4-nél is van olyan, amiben a mai napig agyon veri a legerősebb PC-t is a memóriakoherencia miatt, pedig papiron az aztán tényleg gyenge volt, már mikor megjelent is.

    Mindegy, hagyjuk, mert minél többet agyalok rajta, hogy lehetne egy értelmes összehasonlítást csinálni, hogy legyen egy tényként kezelhető konklúzió finghegyezés helyett, aztán akinek igaza van igaza van és kész, annál inkább rájövök, hogy sehogy. Nameg a kérdés is hülyeség úgyis. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák