- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
válasz WhiteWalker #81148 üzenetére
Nem, az egy natív PS5 változat, nem update. Nem is kellene telepítened a PS4-eseket....
-
Toncsi92
tag
válasz Elderath #81157 üzenetére
Neve miatt veszik meg ezeket évről évre nézd meg Ubisoftnál AC széria, Far Cry, EA-nél a Fifa Activisionnél meg a Cod az első pár részt ezekből szerették az emberek meg ugye régebbi címek mindenki ismeri őket és csak azért veszik meg az emberek mert van "Neve" az nemzavarja őket hogy már minőségileg rég nincsenek sehol dehát ezvan sprite
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
Griff55
senior tag
válasz Toncsi92 #81160 üzenetére
A far cry széria eddig mindig szórakoztatott engem. Tudom hogy mindig ugyanazt kapjuk kicsit változtatott körítéssel, de élvezem a játékmenetet.
AC-nál meg már évek óta elvesztettem az érdeklődésem... a Valhalla érdekel valamennyire, de majd ha bagóért adják PS-en csak akkor merem bevállalni.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
marquuard
veterán
SCHREIER IS KEZDI.
PSN ID: marquuard
-
kecsu10
aktív tag
válasz KaitouP #81153 üzenetére
Már hallgatom ismét és újra a Silent Hill 1 főcímdalát, az a csengőhangom is. Jaj, de jó lenne ha ma bejelentenék, hogy érkezik akár csak egy remake is. Kezdjenek már vele valamit, de komolyan. A héten elkezdtem a 4-et, és hihetetlen mennyire megelőzte a korát sok tekintetben, és a mechanikák, amelyeket a franchise behozott mennyire meghatározók mind a mai napig. Történetről nem is beszélve, ez a sorozat a játékok Volt Egyszer Egy Vadnyugat-a, Keresztapája. Jöjjön, csak jöjjön, kérem, kérjük kedves japánok! Szerintem nem vagyok vele egyedül.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz WhiteWalker #81148 üzenetére
De a PS4 verziót eleve mi a búbánatnak telepíted fel? Ez amúgy is az online dolgaid áthozza a PS4 verzióból.
The Truth is out there...
-
Griff55
senior tag
Twitch-en miért nem indult még visszaszámlálás?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Anti-Hero
aktív tag
GTA Expanded & Enhanced will likely be shown at #PlayStationShowcase at 1PM PDT. 👀
Àhh .nagyon kell...ja nem
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Griff55
senior tag
válasz Anti-Hero #81175 üzenetére
Én azon vagyok meglepve hogy ez a GTA még valakit érdekel. Hihetetlen hogy 2012 óta nem tudott az érdektelenségbe fulladni. Ráadásul az online nekem annyira nem jött be.
YT-on már megy a live
Éés a Twitch is beizzította.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Elderath #81157 üzenetére
Elég szégyen, hogy a trailerekben látható skillek 80%-át már láthattuk a Dishonored 2-ben. Azért ez a játék se az a forradalmi/eredeti/innovatív cím lesz. És hiába kedvelem a stúdió korábbi játékait, még ebben a gyengébb évben is max erős közepesnek ígérkezik. Vagy kellemesen csalódunk majd.
-
keIdor
titán
Na, még 5 perc.
God of War trailert és Spider Man 2 trailer jó lenne, remélem lesz. Gameplayre nem számítok, szerintem mindkettő messze van még a megjelenéstől.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Peat76
őstag
1 perc
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
marquuard
veterán
Jó szórakozást!
-
KaitouP
nagyúr
Na GL & HF everynyan.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
Bencus88
nagyúr
Na lássuk
-
Griff55
senior tag
Induljon az őrület!
-
polonic
félisten
Nem indult itt semmi
Na jó, de, 1 perc késés.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Hát ez az intro akármi jó szar. Vesztegetik azt a drága 40 percet.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
oriic
HÁZIGAZDA
OK, ez a felvezetés tetszik. D:
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
STAR WAAARS KOTOR REMAKEEEEEEE DZSÁSZT FOR PS5
[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
Hopp a Star wars kotor remake
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
keIdor
titán
Azta, életem egyik legjobb játéka kap remaket!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
S e t h
nagyúr
Na jó, nekem ennyi is elég volt, Kotor, köszi.
Most kérem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
marquuard
veterán
Berúgták az ajtót. Nem kopogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest