- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
-
marquuard
veterán
Látszólag lesz idén még egy event, hasonlóan masszív mint a tavalyi Future of Gaming. És egy frissen létrehozott JAPÁN stúdió is bemutatkozik - elvileg. Ez nyilvánvalóan csak egyet jelenthet...
PSN ID: marquuard
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
veterán
-
-
Rony949
őstag
válasz Elderath #81918 üzenetére
Nekem is elég semmilyennek tűnik így elsőre. Látom hogy 60 féleképpen lehet öldösni, de ez számomra kevés és nem eredeti. Az pedig hogy ezen a showcase-en már vagy harmadjára reklámozták, kezd kiégetni.
Ellenben a Ghostwire Tokyo-val, amit nagyon sokan lehordanak hogy mi a franc ez, de őszintén szólva inkább ezt mondanám egy nagyon érdekes és eredeti "FPS"-nek.
Lehet hogy szar lesz az egész, várjuk ki a megjelenést és okosabbak leszünk, de jelen állás szerint 10x a Ghostwire-t választanám a Deathloop helyett.
-
ProEvoFan
nagyúr
Miért lett pokoli drága a nagyköltségvetésű játékok fejlesztése és hová vezethet mindez? [link]
-
-
Griff55
senior tag
válasz nitro16 #81894 üzenetére
Köszi, most átgondoltam, és mivel eddig maximum ilyen 20-onezres kategória fülesem volt, akkor ez a sony féle pulse 3d is ki fogja elégíteni az igényeimet, ha vásárlásra adom a fejem. Tesztek alapján üzemidő is rendben van. Igazából csak az Rtings számain lepődtem meg, azt gondoltam többek fog kapni a termék.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Farkassacred
őstag
válasz ProEvoFan #81921 üzenetére
Én mindent megtudok érteni és bocsájtani is, egyet kivéve.. azt az átkozott micro tranzakciót. Szánalom a köbön.
Fizetni egy kiegért: Persze, Fizetni egy next gen vezióért: Teljesen jogos, Fizetni az átdolgozott verziókért: Alap.
De felszerelésért pénzt kérni egy single játékban az mindennek a legalja.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
válasz Farkassacred #81926 üzenetére
+1
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
marquuard
veterán
GT7-et hova lehetne pozícionálni? Driveclub volt nekem az etalon (azóta se más), tehát árkádosabbakat szeretem.
PSN ID: marquuard
-
saelin
veterán
Itt van ahonnan a klippek származnak. A srácnak előbb kivitték a lemez és elkezdte YouTube-ra feltölteni a végigjátszását. Nekem eléggé érdekesnek tűnik a játék. Elgondolkodtam a vételén egy kicsit... Főleg hogy most elkapott megint a roguelike mánia (Hades, Risk of Rain 2)!
Szerk:
Megremegett a kezem és véletlen megvettem a játékot![ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
KaitouP
nagyúr
válasz marquuard #81928 üzenetére
Simcade. Már nem árkád, még nem szimulátor. És ettől igazán jó, mert akinek a Need for Speedek és társaik túl "gagyik", de nem szeretne annyi energiát beletenni a szimulátorok megtanulásába, illetve megfelelő vezérlőre (kormányszett) pénzt (nem keveset) költeni sem akar, de imádja az autókat, a vezetést, az autósportot, na azoknak szól a Gran Turismo már 1997 óta.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
saelin
veterán
válasz KaitouP #81930 üzenetére
Engem most kövezzetek meg, de az egyik barátom előadta hogy milyen jó a Need for Speed Heat, meg hogy mennyire testre lehet szabni az autót benne. Az egész játék a régi Underground és a Most Wanted keveréke stb. Szkeptikusan ám de megvettem és az első pár órában meg is bántam, mert nagyon fura volt az autó irányítása. Aztán ahogy ráéreztem a ritmusára, meg erre a gázos joystickos driftelésre teljesen beszívott!
Engem a Most Wanted óta egyetlen egy NFS sem tudott lekötni, de úgy látszik ennek a résznek sikerült. Perpill annyi idegesít benne, hogy a rendőrök piszok kemények és nem olyan könnyű lezúzni őket mint a sokat emlegetett MW-ben, sőt, nem is ajánlott velük dodgemezni... A rubber banding is piszok erős rajtuk, de a játék mentségére szóljon, hogy biza ha ez nem így lenne akkor mindenki szarrá farmolná a REP-et mindenféle rizikó nélkül. Azért nem mindegy hogy elkapnak és oda a pénzed, meg az azon az estén összekapart REP-ed jókora része! Eddig tényleg nagyon tetszik a Heat, mert kellő kihívást nyújt és ahogy elnézem kb minden autó valid lehet az endgame-ben is, csak fullra kell fejleszteni minden porcikáját. Persze biztos vannak OP kocsik, mert a handling vagyis az autó kezelhetősége eléggé nagy skálán mozog. Most a kezdő '65-ös Mustang-ot nyúzom és nagyon kíváncsi vagyok meddig visz el. Elvileg a story simán letolható a kezdő autókkal is. Challenge accepted!"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
FugeFranky
friss újonc
Sziasztok!
Olvastam voltak itt akik korábban jelezték, hogy már vettek gépet és közben a rendelésük beérkezett. Van esetleg most itt olyan akinek van eladó lemezes és nem másodkézből nagy haszonnal akar túladni rajta?
Remélem nem szegek ezzel szabályzatot.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz FugeFranky #81937 üzenetére
Érdemes szerintem várni pár napot. Múlt héten is többször volt drop.
-
ImACeltic
őstag
Érdemes előre megvenni az SSD-t, ha látok jó áron egyet vagy biztos ami biztos várjam meg amíg kijön a szoftver update a béta fázisból és érkeznek majd azzal a tesztek?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
FugeFranky
friss újonc
válasz -secret- #81938 üzenetére
Igen próbálok türelmesen várni, csak múlthéten volt egy igéretem és azóta semmi vagyis hogy nem tartogatják pedig még az illető mondta hogy hétfőn fogom tudni átvenni személyesen és tegnap meg hogy elkelt és holnap postázza mert nem tartogatja.. Másik hogy ja ő már eladta ami volt haverjának van még drágábban...
Úgyhogy itt fejeztem be a konzol neperekkel Remélem a nyakukon marad és buknak inkább rajta csak hogy eltudják adni... -
Arcképgyáros
válasz FugeFranky #81941 üzenetére
Figyeld a topikot! Szólunk ha lesz.
-
Gubu0101
veterán
Én is épp gépet vadászok(digital) Nezegetem hardveraprót,jófogást,vannak árak Nem tudom ezeknél a gari,hogy működik,mennyire rizikós,vagy inkább érdemesebb várni,hátha lassan lesz valamelyik üzletben
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
BusinessGuy
őstag
válasz Gubu0101 #81943 üzenetére
Ne etess hiénákat, rendelj be konzolstúdiónál digitet. Vagy figyeled a MM oldalát esetleg tkom. Digit kisebb boltoknál hamarabb jöhet, lemezes már lassan mindenhol utoléri a rendeléseket.
Legrosszabb esetben ha ragaszkodsz is a digithez max 170k. Afölött érdemes akkor már inkább a lemezest venni az rengeteg helyről pár napos-hetes átfutással kivihető eredeti 185k áron.
Vagyis 170k fölött a digit már konkrétan nem éri meg...[ Szerkesztve ]
-
-
cactuar
aktív tag
Ezért nem kapsz karácsonyra új PC-t, játékkonzolt, tabletet vagy telefont.
Qubit cikk a szubsztrát hiányról, érdekes lett szerintem. -
Szabi®
addikt
válasz FugeFranky #81937 üzenetére
Volt itt két tag, de abból az egyikük már tovább tudta adni a gépét, a másik pedig friss reges embernek nem akarja adni, nehogy neppernek adja tovább.
-
ribizly
veterán
válasz Szabi® #81949 üzenetére
Hát igen. Amikor átvettem soncity-ben, akkor a srác tőlem is azt kérdezte, hogy "Megy majd fel eladásra?". Ami azért elég elszomorító, hogy már ezek szerint annyian vettek még így max 1 darabos rendelésre is a nyerészkedők közül, hogy ez a "természetes".
Én amúgy azok helyében, akiknek lett plusz rendelésük valahogy családon, baráti körön belül adnám csak tovább.Ha valakinek amúgy nagyon kell, akkor rászánja azt a pár napot és körbejárja a közeli konzol boltokat, Media Markt-okat és felkeresi a Sony márkaboltokat (személyesen, telefonon, email-ben). Ahogy elnéztem a kommenteket (pl. Facebook csoportban) aki akart, az 1 hónapon belül kapott mostmár.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest