Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Zoleee83 #81643 üzenetére

    Valami hasonló véleményen vagyok én is. Egyértelműen tervezem a Ps5 vásárlását, de látva a tegnapiakat én úgy látom nekem megfelel a konzol 2023-ban egy Spiderman 2 Bundle képében.

    Szép volt jó volt ez a tegnap esti bemutó de ennyi, oké hogy jön márciusban a GT7 előtte a Horizon és talán-talán a Gow Ragnarök is még az év második felében, emellett a Project Eve tetszett, bár eléggé pofátlan Bayonetta nyúlásnak látszik - ami nem baj persze - mivel az még mindig az egyik kedvencem a zsánerból.

    Mindezek mellett miért nem akarok még gépet venni? A HFW nem érdekel egyáltalán - az első résznek is többször megadtam az esélyt, de nem az én játékom. A GT7 és a Gow esetében is probléma a Sony új árképzése, én ami játékot megveszek azt általában végleg veszem meg magamnak (digitálisan mostmár javarészt) és látva a Sony vastagon fogó ceruzáját nyitó árban ez nem biznisz.
    Másrészt a kontroller körül fel-felbukkanó problémák is visszatartanak a gép vásárlásától jelenleg. Tudom sokan javasoljátok, hogy legyen tartalék kontroller és ha tönkremegy az egyik, akkor van másik a géphez, de nekem egyszerűen nem kell másik.Valamint ott a konkurens konzol is, azzal be vagyok biztosítva a premier játékokra 2023 májusig a GPU által.

    Tehát baromi jó játékok lesznek a gépre, de a mostani kínálat nem hoz még lázba a közeljövőben megjelenő címek - single player voltukból kifolyólag - meg jók lesznek olcsóbban is későbbi vásárláskor majd.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák