- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
htsnorman
csendes tag
Sziasztok,
Alzából rendeltem elő a gépet konkrétan abban az órában hogy elérhető volt az előrendelés, de semmi infó... esetleg kapott már valaki onnan ? akik kaptak mikor rendelgették be ? kicsit kezd gyomorsavam lenni a 300K+-os gépektől és kezdek félni, hogy a felmenő áraknak köszönhetően leveszik rólunk a kezüket a webshopok, hogy majd ők is 250+ért árluják az érkező szállítmányt (ezt megtehetnék amúgy ? lemondják az előrendelésem és vegyem meg a drágábbat)
-
veterán
válasz htsnorman #44801 üzenetére
Én is ugyan így rendeltem az Alzánál ,és onnan én sem kaptam, én is az Euronicstől kaptam, pedig onnan számítottam rá a legkevésbé! De a rendelésemet még nem törölték, tehát az még ott van, kérdés mikor kapnak gépeket...plusz akik kaptak tőlük azok vajon mikor rendelték meg Én is ahogy felkerült egyből rányomtam, mondjuk digitális verziót, lehet azt nem is kaptak🙄
-
Aszpik
tag
válasz ballazsozso #44799 üzenetére
Ha az alkatrészgyártók győzik "cérnával" akkor szerintem simán át lehet állítani egy gyártósort, hogy ps5 kompatibilis legyen.
"Most is ugyan olyan jó az éden, Ugyanolyan sz@r, mint régen" ;)
-
AssAssynn
őstag
Egyetértek, hogy az iskolában mást is kellene tanítani... na de azért ne madarazzuk már az embereket. Habár a madár az ász, nem?
Ez nem tudás, hanem inkább jóhiszeműség kérdése. Aki rendes, tisztességes családból, közösségből származik, annak meg nem fordul a fejében, hogy van, aki ilyen módon becsapná őt.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Moby
addikt
válasz ballazsozso #44799 üzenetére
Azt nem a sony gyártja, hanem a TSMC.
-
Gáboromm
tag
Vigyázzon mindenki az aprón konzolvásárlással!
ha nem ide illik, akkor bocs, töröljétek!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
Gáboromm
tag
válasz AssAssynn #44815 üzenetére
Akkor lehet, hogy ugyanaz!
Én is belefutottam egybe.
Facebookon írt rám, megadta a számát is. Telefonban is nagyon meggyőző volt.
Valahova messze kellett volna lemenni személyesen 2 napra rá, mert egyébként dolgozik,. nem ér rá...stb. Megérte volna simán. 2-3 órára rá írt, hogy mást is érdekli, és ő már aznap utalná a pénzt. De ha én lefoglalózom, akkor az enyém.
Nagyon hihető volt, eddig a pillanatig!
Utána még szórakoztam vele, hogy ne csinálja már, gyereknek kell, meg érte megyek. Aztán ez "hatotta meg", hogy jó. Akkor elég kevesebb foglaló.
Küldött személyit, meg bankszámlaszámát is, hogy igazolja, hogy valós személy.Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
-
Wolfy33
senior tag
Ps5 kiegészítők az osztrák, német mediamarkt és saturnokban raktáron. (Folyamatosan lesz) 3d füles 99 euro.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz F-ECT$ #44830 üzenetére
Hol van az új kivánság lista ,mert én nem találtam?!
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
F-ECT$
titán
-
mayomka
csendes tag
válasz Lackooo84 #44829 üzenetére
Hát, attól függ, régit vagy újat akarom behozni.
Régi magyar:
https://store.playstation.com/en-hu/home/games?smcid=psappRégi Usa:
https://store.playstation.com/en-us/home/games?smcid=psappRégi angol:
https://store.playstation.com/en-gb/home/games?smcid=psappMég le nem lövik őket véglegesen, de az nem ma lesz.
-
eisento
addikt
faszbukon lattam: "Sziasztok, aki esetleg szeptember 11.én rendelt konzolt, az a napokban számíthat hívásra a konzolvilágtól, nekem a héten hozzák,..."
digitalis
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Wolfy33
senior tag
Sony márkaboltban is van töltő megint. Pénteken vettem, holnap hozza a futár.
Füles,egyéb kiegészítők is jönnek, egyre rövidebb átfutással, ha épp elvitték volna. -
EczkE
veterán
El se hiszem de vegre sikerult rendelnem egy Pulse 3D headsetet. Mar ket honapja erre varok.
Asszem mindenféleképpen!
-
ambushka
aktív tag
MM becsippant distillioval, grat annak aki behúzta
PSN ambushka8989
-
eisento
addikt
bazmeeeg. mediaba majdnem elcsiptem egy digitalt mire ramentem volna az utalasra elfogyott... faszom
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
laci1117
tag
Én is mire végigzongoráztam, kb 15mp... a rendelés gombra rányomva kiírta hogy már elfogyott no majd legközelebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs