- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
-
vg
addikt
válasz markknight #158649 üzenetére
Valószínűleg az a probléma, hogy meg kell őlni benne a népek által szeretett karaktereket. Pont olyan rossz érzés mint a los2-ben, amikor az első részben megszeretett karaktert kell levadászni egy raktárban. Itt már viszont az évtizedek óta szeretett karaktereket kell levadászni szó szerint retardált karakterekkel. Neked ez tetszik? Rendben.
-
Frod
addikt
válasz Persie12 #158643 üzenetére
A Phantom Liberty a megjelenése óta 10.590, hasonló kérdések esetén használd a psprices-t, az visszamenőleg tárolja az árakat.
(A Hogwarts bővítmény meg 1 db mount, egy skin-csomag, meg egy aréna. Aki megveszi ennyiért - pedig most még akciós is -, az meg is érdemli.)
Do you see the white shadow?
-
Persie12
aktív tag
Nem szerettem volna megvenni, csak azt is megnéztem mert emlékeztem rá hogy egyszer megnéztem. Rosszul emlékeztem az árakra. Valamiért alacsonyabb árak voltak a fejemben.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Lacielvtárs
nagyúr
ejha ezt örömmel olvasom, mert így szerintem nem hezitálok tovább hanem bele csapok én is a lecsóba
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
markknight
veterán
Jó, hát a képregényekben azért volt már ilyenre nem is egyszer eset, másrészt meg mivel az Arkham univerzumában játszódik és ez egy live service játék, így biztos nem fognak hullák maradni, mégha most úgy is tűnik.. legalábbis remélem Karakterekről meg csak annyit, hogy szerintem semmivel nem rosszabbak mint a Galaxis Őrzői, kb ugyanazon a hőfokon ég mindkét csapat. De hát kinek a pap, kinek a papné.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, s a jelenlegi akció keretében felkeltette érdeklődésem a Ps+ extra. 2 kérdésem maradt.
1. Jól értem, hogy a Ps plus Game catalogue játékai játszhatóak?
2. Ubisoft+ Classic játszható ?Előre is köszönöm szépen.
-
NyMRooD
őstag
Nem a szuperhősök levadászásával van gond, ez szerintem senkit nem zavar, a gond azzal van, hogy ez nem egy szuper(anti)hősös játék hanem egy egyszerű looter-shooter aminek a játszható karaktereire ráhúztak pár DC Comics karakter skint. Szóval aki élvezi a looter-shootereket az lehet jól fog szórakozni, de aki szuperhősös játékot akart az csalódni fog.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
markknight
veterán
válasz NyMRooD #158660 üzenetére
De az, csak nagyobb területen lövöldözöl. Ugyanúgy vannak gadgetek, meg is van magyarázva miért meg hogyan. Tehát nem csak random ráhúztak egy skint mondjuk a Destiny-re vagy a Borderlandsre. Ezeknek a karaktereknek pl én nem is tudom milyen másik játékstílus állna jól, ha nem ez. Azon túl, hogy itt folyamatosan kapsz cuccokat, meg kiesnek ilyen olyan dolgok, egyébként nem sokban tér ám el mondjuk a Pókembertől vagy az Arkham Knighttól.
Persze még az elején vagyok, simán lehet h átfordul a játék grindfestbe.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
F1 23-ból ingyenes a Champions Upgrade, ami alapból 7500 Ft.
Plusz benne van 18 000 PitCoin.[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #158663 üzenetére
Szabadon válthatóak a karakterek? Van ahol csak egyik vagy másik egyedi képességével lehet átjutni? Mi a magyarázat arra (spoiler tagban jöhet), hogy mindenki lőfegyvert használ?
szerk. Ahogy látom minden karakter fegyvert használ, és ugyan úgy közlekedik.
szerk2. Sokan szuperhős játékot vártak, olyat mint az Arkham vagy a Pókember, ettől egy looter-shooter baromi messze van.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
markknight
veterán
válasz NyMRooD #158666 üzenetére
Persze, szabadon válthatsz karaktert, egyik másik egyedi képesség valóban nincs, de olyan már Pókemberbe se volt és Batmanbe is idegesített ez az előre leszkriptelt tény, hogy azért nem tud egy papírfalat áttörni Batman mert nincs ragasztópisztolya Van amúgy melee is, csak nem túl effektív.
Összességében ezt pont azért nem szuperhősös játék, mert nem szuperhősöket irányítasz. Ilyen alapon a régi Punisher sem szuperhősös játék meg a Guardians of The Galaxy sem
De tényleg mindenkinek szíve joga mivel játszik én csak azt mondom, hogy amennyi munka ebben van, nem érdemli meg a kb Anthem szerű lehúzást.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Tomb Raider I-III remaster ből lesz fizikai lemezes kiadás?
....Pr:)ly....
-
pr0bi
senior tag
válasz markknight #158663 üzenetére
Ez a game egyébként mitől live service, mit kell várni ettől a szolgáltatástól? Mivel ad többet mint pl. egy Guardians of the galaxy ? Úgy tudom itt is van egyszemélyes sztori mód.
-
Bad Pritt
félisten
válasz pr0bi #158670 üzenetére
Millió dolláros kérdés. Bírom, ahogy orrba-szájba lobogtatják a live service kifejezést a fejlesztők/kiadók, aztán úgy kéne megvenni a félkész játékukat 70-100 euro közti áron, hogy egy épkézláb roadmapet se adtak ki megjelenés előtt.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
markknight
veterán
Én ilyen Destiny féle chaptereket vagy mifenéket várnék egyébként. Ha csak skinek lesznek meg ilyen grind akkor részemről az endgame felejtős. Ahogy néztem YouTube-on 9 óra van a játékban amiből már sokat leszedtem, ha valóban csak ennyi a történet akkor szopó
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #158668 üzenetére
Na nekem ezért nem szuper(anti)hősös a játék, persze attól még lehet jó, azt egy szóval sem mondtam, hogy nem az, csak én nem ezt vártam, akinek bejön a stílus annak hajrá, de nekem bőven ráér akkor is ha már gombokért adják.
-
Bad Pritt
félisten
válasz NyMRooD #158674 üzenetére
Az a baj, hogy gombokért egy ilyen játékba nehézkesen fogsz beszállni, mert ha sikeres akkor horribilis összegeket el tudnak kérni a frissítésekért (Destiny 2), ha meg nem akkor az írmagját is kiirtják a Föld színéről (Anthem és Avengers) és akkor úgysem érdemes belefogni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
NyMRooD
őstag
válasz Bad Pritt #158676 üzenetére
Ha e közül a két forgatókönyv közül valósul meg valamelyik akkor tudomásul veszem, mint fentebb írtam ez nekem inkább egy átskinezett looter-shooter.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Lacielvtárs #158566 üzenetére
Egy lehet az engine a part 1-nek és a mostani part 2 remasternek. Ugyanolyan jól néz ki mindkettő.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Frod
addikt
Általánosságban attól live service valami, hogy jön bele új fegyver/enemy/skin/játékmód/map/challenge-ek/battle-pass - értsd rendszeresen van friss tartalom, vagy alkalomadtán a sztorit is a későbbi szezonokban viszik tovább (lásd Destiny).
Szóval ettől az.Do you see the white shadow?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz markknight #158668 üzenetére
hatalmas plusz egy, PC lett nekem a végén, de eddig hiba nincs, brutális látvány és tényleg jópofa karakterek
amúgy igen 9 órát láttam én is hogy végignyomható a sztory, azt azért kissé keveslem én is
amúgy az irányítás, karakter mozgás nekem olyan Returnalos és ez tetszik
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
markknight
veterán
válasz Lacielvtárs #158683 üzenetére
Meg lehet a FOV-ot állítani, így nagy TV-n nekem ez pozitívum, utoljára TPS-nél a Jedi Survivorben láttam ilyet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz markknight #158684 üzenetére
igen
-
Frod
addikt
válasz pr0bi #158685 üzenetére
Hát gondolom ugyanezeket, amiket írtam.
Karakter+fegyver skin adja magát, az enemy-ket gondolom átskinezik mondjuk zöldre, és akkor lehet mondani, hogy "poison event" van (ezt most találtam ki, de kb ilyen szintű dolgokra számítanék), vagy akár jöhet post-story kontent, ami a kampány után játszódik.
Nem nehéz elképzelni ezeket, mindegyik live service kb ezt csinálja - az Avengers-ben is nagyjából a fentiek voltak. (ott is jött 3 post-kapmány, raid-ek, skin-ek, karakterek)Más kérdés, hogyha nem megy jól a szekér, akkor szépen el lesznek felejtve ezek a tartalmak, aztán meg lelövik a szervereket.
Do you see the white shadow?
-
BBenceTM
csendes tag
-
Wesder
félisten
PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller - Official Reveal Trailer
Rockband 4 ès Fortnite Festival kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
republic666
junior tag
Horizon Call of the Mountain fizikai adathordozón megjelent??
Vagy digitálisan megveszem 25 ezerért vagy bundle??A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
Bad Pritt
félisten
-
markknight
veterán
Ez elég jópofa volt: [link]
Boss fight, amiben Flash random alsógatyára vetkőztette bumerángot így action közben[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest