- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
A konzol 399 euro ami mai árfolyamon 118.500Ft-ra jön ki ami a Magyar 127.990 hoz képest 9490ft olcsóbb Ausztriában, de végül is megértem mert mi sokkal jobban keresünk mint az osztrákok.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
barack1997
senior tag
Most ugye 22"-os monitoron fogom tolni 2-2.5m-ről a PS4-et, ami azért kicsit gáz, szóval nem ártana vennem egy Sony KDL-42W650a-t (bevált típus csomó embernél), de a WATCH_DOGS-ból kéne a limitált, mert tetszik a szobor Mondjuk a TV valahogy fontosabb, lehet ,hogy marad a fémdobozos, de nagyon várós a game. 5-6 éve nem volt olyan játék, ami így megfogott volna.
-
boost
addikt
válasz barack1997 #6807 üzenetére
Nagyon drága ez a Sony TV ahhoz képest, hogy pici, se 3D, se smart funkciók, és 50Hz-es a display. Szerintem óvakodj a milyen TVt vegyek topikoktól, mert ott istenítenek egy drága, szerintük a legjobb típust, és 50%-al többet fizetsz, mint az átlag, aztán észre se veszed a különbséget.
-
DonDennis
senior tag
Mért adjam hozzá?! Az, hogy Európában nálunk a legmagasabb az ÁFA, és emiatt drágább itt mint minden mint pl Ausztriában az a mi bajunk, azzal szemben hogy az átlag keresetek hogy viszonyulnak. A kérdés az volt pedig hol olcsóbb, én pedig erre válaszoltam.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
haddent
addikt
válasz barack1997 #6811 üzenetére
42" pici? A legtöbb háztartásba még nagy is... Főleg FHD felbontás mellé... annál nagyobb már nagyon ótvar, persze ez csak egyéni vélemény. 3D / Smart ócska címkék amik miatt súlyos tízezreket számolnak fel plusszba. Az 50Hz viszont elég fura, 60Hz / 100Hz a megszokott amennyire én tudom.
-
Madwe
nagyúr
Egy kis resogun mechanikáját is magyarázzák, lehet hurrogni h indie de én nagyon várom!
-
addikt
-
sittes79
addikt
Ha már a megjelenitoknel vagyunk, keresnék 32"-ban TV - ét monitornak alacsony valaszidovel. Melyik most a best-buy.
Köszönöm
-
Mrdevil
addikt
Tényleg olyanról, hogy physx, tessfx, ilyesmikről mi az info? Tudnak ilyet vajon ezek a nextgenek? Meg tudjuk majd számolni Lara Croft hajszálát, illetve libeg majd szépen Batman köpenye?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
krx21
nagyúr
válasz haddent #6812 üzenetére
"annál nagyobb már nagyon ótvar,"
Akkor én elrontottam a TV vásárlást... Most hogy nézem, tényleg nagyon ótvar a 55"-os TV-m..."3D / Smart ócska címkék amik miatt súlyos tízezreket számolnak fel plusszba."
Nem tudom mikor nézted utoljára a TV kínálatot, de ezeket csak a legolcsóbb, alsó, belépő TV-knél tudod elkerülni, ahol a képminőség is általában beszédesen jelzi a kategóriát...A Tv-knél a 60Hz a bemeneti frekvenciát jelöli, azt mindegyik tudja...
[ Szerkesztve ]
-
-
boost
addikt
Francis új videója, ahol dönt a PS4 és az XBoxOne között, valamint tanácsot is ad a konzolválasztóknak. nagyon őszintének tűnik. Ezzel a videóval nagyon megkedveltem.
-
boost
addikt
válasz gyuribácsi88 #6815 üzenetére
Kiskorodban sokat kvarcjátékoztál, ugye?
-
haddent
addikt
Mondtam, hogy egyeni preferencia. Nekem 40" folott majd 4k kellene amire vegkepp nem futja egy ideig
A 3d es smart ettol fuggetlenul meg felesleges es mesterseges arcimke bovito. Persze tudom, hogy ma mar kotelezo, sot hasznos is es kenyelmes.
Megegyszer: nekem 55" on pl. a szoveg mar biztos nem lenne eleg eles / olyan tavol nem szeretek ulni. De mondom, neked lehet hogy az jon be. -
kovsol
titán
Én egyet is értek vele, szerintem korrekt teljesen az amit mond.
Nálunk kis szobában 32" rákötve az xbox és a PC. Nagyszobában 46" 3D TV filmezésre.
Tegnap este néztünk pont egy a világegyetemről készült 3D-s ismeretterjesztő filmet. Nagyon látványos és érdekes is egyben. Néha jól jön a 3D.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
válasz haddent #6827 üzenetére
Hát azért azt hozzá tenném h az átlagos szemnek egy 55öst fHDban 2-2.5 méterről érdemes nézni, ott bőven nem túl nagy, nem pixeles (nekem se)... Annál közelebb nem néznék tvt
Smart és 3d kb tényleg kötelező sajnos normális panelhez manapság, cserébe azért nem árt h ha van 3d rajta, fél évente 1-2 film elpörög úgy A smart rész szerintem a dlna miatt igencsak hasznos, persze egy dedikált médialejátszó jobb erre, de ha elég amit a tv nyújt, minek +1 eszköz?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
Csodálkozom, hogy ekkora felhajtás van kint Amerikában,hogy melyiket érdemesebb megvenni amikor ott egy átlag fizetésből simán megvásárolható mindkettő gép. Mert mondjuk egy mobiltelefon esetében eldönti az ember hogy mit választ,mert ritkán használ 2 készüléket,de a konzolok elférnek egymás mellett a szobában,nem? Vagy ez csak valami divat hogy tudjanak egymásra fújni a két csapat tagjai?
-
Mrdevil
addikt
Jéé, én is pont tegnap este néztem meg 3D-ben ugyanazt, amit te. 3D kötelező szerintem, ha már ilyen TV-k vannak, én imádom, minden ami így jön, azt úgy is nézem. Animációs mesék meg pláne iszonyat jók 3D-ben. Amúgy jó ez a TV topik. Lassan picit sok is.....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Tomi13
senior tag
válasz Mister_X #6832 üzenetére
Nem tudom a pontos árakat, de gondolom olyan 900 dollárból megvan a kettő konzol, játékból meg azt veszi meg amelyik éppen jobban tetszik neki. Fenntartási költség alatt nem tudom mit értesz, le vagyok maradva rendesen, most már a konzoloknak is van havidíja mint mondjuk egy mmorpg-nek?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Egyrész igen, van, ps+ és live is pénzbe kerül, másrészt meg nem tudom hallottad e, de volt van egy olyan dolog h gazdasági világválság... Meg különben is, attól még h náluk ez jobban belefér, miért kéne megvegyék mindkettőt ha nincs rá szükségük... nem értelek
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
XB360 esetében eddig is volt havidíj az online játékra, és PS4nél is lesz már. Ez éves 50 dollár, vagy euró, kb. A másik, hogy ha van egy avatarod, egy felhasználód, akkor arra gyűjtöd a trófeáidat, pontjaidat, amit eddig elérétél. Erre a legtöbb játékos hajt, ezért csak egy konzolt használnak, hogy azon minnél több pontjuk legyen. Nxugat-Európában sem szokás a két konzol, max akkor, ha az egyik egy Nintendo. Az más vonalat képvisel. Egy gyerekbarát vonalat, az olya konzol, amit nyugopdtan megvehetsz a gyerekeknek, nem fog vár fröcsögni rajt.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
Én csak abból indultam ki, hogy még itt Magyarországon se tartom kizártnak hogy valaki 2 konzolt vegyen,kint meg azért jobb a helyzet még ha nincs is kolbászból a kerítés.
A gazdasági válság meg akkor számítana ha nem adnának el egy nap alatt 1 millió gépet, szóval az nem igazán valós ekkora összeg esetében.Szükségük azért lehet kettőre,mert ha jól tudom vannak olyan exkluzív játékok amik nem jelennek meg mindkét platformra.
Most már tudom, hogy van havidíj ,ezt eddig nem tudtam.Mondjuk az hogy valaki pontokat gyűjtöget a játékokban az avatar-jával, hogy utána megossza azt a facebook meg egyéb értelmes helyeken nem az én világom.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz haddent #6827 üzenetére
Volt most házimozi kiállítás... Kint volt egy 84"-s 4K-s Samsung egy csodaszép padló állványon...( Mint a nyugágy állvány..) Na azt el tudnám képzelni egy 3,5 méterről simán... Iszonyat volt a hatás...
Mellette meg volt egy 55"-os oled, olyan feketével, hogy a plazma is elbújik mellette... A kettőt kéne kombinálni: 84" 4K OLED az lenne a látvány netovábbja!!! (vagy akkor már 8K...) -
Madwe
nagyúr
Azt még mindig nem értem, h attól még h megveheti, miért kéne mindnek megvennie mindkettőt? az egész felvetésed furcsa... attól még h sok pénzük van, lehet h csak az egyik érdekli őket, nem? és erről meglehet a véleményük is... meg nyilván van más is amire költhetik azt a pénzt... egyáltalán nem tartom logikusnak amit mondasz, gondolom még fiatal vagy s ezért ez a látásmód
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Nyugaton elek, de meg se fordult a fejemben, hogy 2 konzolt vegyek. Mert minek?
Az tenyleg igaz, hogy nem szorjak itt se ket kezzel a penzt, max annyi, hogy nem gondolkoznak annyit, hogy meg tudjak e venni a legujabb konzolt.2 konzolt max az vesz aki vagy nagyon fanatikus gamer, nem eri be egy konzol exclusivejaival, es raer ennyit jatszani, de akkor az nem a penzen fog mulni.
-
Tomi13
senior tag
Nem kell hogy megvegye mindkettőt, hanem az hogy ha fontos neki az exkluzív játék akkor megteheti hogy tartson két gépet. A videókban úgy van beállítva mintha egy irtózatos döntés lenne, hogy melyiket veszed meg ,holott nem az.Erre szeretnék kilyukadni.
Hogy fiatal vagyok-e vagy sem vagy hogy mi a helyzet a látásmódommal azt meg ne firtassuk,csak elmondtam a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
De van aki irtózatos döntésnek veszi. Pedig a legfontosabb, hogy milyen játékok tetszenek, és mivel játszanak a haverok. Ja, és hogy e két feltétel közül melyik a fontosabb. Nekem volt mindkettő, és jobban bejönnek a Sony saját játékai, az MS nagyon elment a nem játékosirányba (hanem family gaming) már XB360 utolsó éveiben. Korábban öntötték a jrpg-ket, ma már semmi, csak a kinect, meg a fedezéklövöldözős játékok.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
-
Zjunior
veterán
Media Marktbol aki előrendelt az csak jövőre kapja meg!
Most mondták!Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest