- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Igyekszem az lenni ha megengedi a szituáció De érted, ha itt acc feltörések lettek volna mint anno akkor itt boldog boldogtalan kapta volna a resetet, mint anno, nem pedig pár 1000 emberke...
(#7550) vg neked is van 1-2 érdekes hozzáröffentésed néha, mint mindannyiunknak de a szokásos pozitív szemléleted mindig megvan, mint most is
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz haddent #7552 üzenetére
A sonyt anno az anonymus hekkelte meg mert megsértődtek azon ahogy Geohottal bántak (az arc aki a cydiát csinálta iosre s ezzel feltörésnek értelmet adott a telefonokra, aki feltörte a ps3at is ezzel utat nyitva a warezolásnak, a sony egy peren kívüli megegyezést kötött vele s ez nem tetszett anonimnak... MS meg leszarja ha törik s nem volt még baja anonimmal más eset miatt sem) Ha az anonymus kinézi magának az mst, ugyanúgy feltöri azt is, ne aggódj
-
M@trixfan
addikt
válasz Gergosz2 #7506 üzenetére
Egy VGA csere januárban és az exluzív címeken kívül (nyilván ) minden jobban fog futni mint PS4-en, de lagalább úgy. Nekem is kb. 4 éves a gaming PC, Csak nekem E8500 van a Radeon alatt, azt azért már cserélni fogom. Semmit nem nyúltam hozz ez idő alatt.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Tatyla
őstag
USA-ból kapnék játékot most már ezek régiófree mind?pl: BF4?
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
vg
addikt
-
Def26
félisten
válasz BomiBoogie #7560 üzenetére
Mindkettőben érdekelt vagyok/leszek. Így hát igen. Nagyon várom a ps4 premiert is és próbálom mindkét gépet reálisan nézni. PC -t viszont nem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Madwe
nagyúr
Hova adtad le az előrendelésed ps4re? csak mert nem mindenhol fix a dec.13-as kiszállítás ha most adtad le (sőt én már gyk. nem is nagyon tudok olyat), bár ha nálad ez nem szempont h rögtön meglegyen akkor mindegy is
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Mi ez a nagy PC-nek való hátat fordítás részedről? Vagy csak érdekel az érem másik oldala?
-
SzlobiG
félisten
válasz BomiBoogie #7567 üzenetére
Katódsugaras TV-re szerintem alapból értelmetlen is rákötni még ha van is hozzá kábel.
-
Def26
félisten
HDMI az alap. Alatta szerintem nem érdemes gondolkodni. Meg tudod ez olyan, hogy akinek nincs pénze üzemanyagra annak ne az autó legyen az első.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Minimum hd ready tv ajánlott hozzá. Sajnos a régi nem HD készülékeken a feliratok annyira elmosódottak lesznek, hogy el se tudod olvasni majd. OIlyen régi TV -re még a PS3 -t se javasolt rákötni. Egyszer használtam Xbox360 -t 1 hétig így, de katasztrófa volt. Pl Forzában nem tudtam elolvasni az idő eredményeket.
(#7564) DonDennis honnan fogod beszerezni majd a játékot?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #7569 üzenetére
Monitor is jo, Hdmi to dvi kabellel mint x eseten. Csak a hangot a dvi nem viszi, ezért az optikai kimenetet ra kell kötni valamire, ha van hozza hangtalan az nice, ha csak jack bemenetes van akkor annak utananezek van e megoldas... Az is lehet van Hdmi to dvi plusz jack
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
De azert HDCP t tamogato legyen az a monitor,mert az elejen meg nem biztos h kiveszik belole.Jelenleg meg aktiv a vedelem ha igaz es ez is FW frissites formaban lesz megoldva.
Ezt valaki tesztelhetne nekem,h a tenyleges dolgot tudjuk.
Thx[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
vg
addikt
válasz BomiBoogie #7575 üzenetére
Az a 100e-res tv olyan is, hatalmas input laggal.
-
Def26
félisten
válasz jalicsbal #7577 üzenetére
Játéktól függ, de azért egy silányabb tv -n pl. fps -ben észre lehet venni. Főleg aki pc -ről jön át. Egyébként ha régebbi a tv és van rajta "game mode" akkor nincs semmi baj.
BomiBoogie: Arra figyelj, hogy "game mode" legyen rajta.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz BomiBoogie #7578 üzenetére
Lehet azon is játszani, de ha mondjuk BF-ezni akarsz, nincs értelme, mert hiába látod ott az ember az ajtó sarkában a valóságban már az ajtó közepén van. Reménytelen így játszani.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Akkor segíts, kérlek, itt pl. hol találom a válaszidőt?
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #7575 üzenetére
Tényleg nézd meg az input lagot, egyébként tuti lehet kapni 100 körül normális fHD tv-t 30ms alatti input laggal (az számít normálisnak) ha egy lg 42la620 kapható 140ért, de az 3d smart anyámkínja...
-
Def26
félisten
válasz BomiBoogie #7582 üzenetére
Ez teljesen jó, mert van benne game mode.
AV Mode Game/ Cinema / Off
Picture Mode 7 modes (Vivid, Standard, Cinema, Game, Eco, Expert1, Expert2)[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz BomiBoogie #7582 üzenetére
Azt külön szokták mérni szakik. Valóban jó kis tv-nek tűnik, az ár ellenére. Próbáld ki mielőtt megveszed.
-
sittes79
addikt
Ha már témánál vagyunk...
Sziasztok,
Monitornak szeretnék egy 32"-os TV készüléket, semmi extra fícsőr nem érdekes, legyen rajta hdmi, fhd, esetleg alacsony input lag ami fontos a játékok kedvéért.
Mi most a best buy, jó lenne kihozni max 80k-ból! Akár használt is jó lenne.
Köszi -
Def26
félisten
válasz BomiBoogie #7586 üzenetére
Nem. Tényleg észrevenni, nem kell hozzá "pro" -nak lenni.
-
akela91
addikt
Nem, mivel ilyenkor kikapcsol minden képjavító funkció, ami igencsak megrövidíti a válaszidőt. Több 10 ms -t lehet nyerni.
Tv-k input-lag szerint sorba rendezve: [link]
30-40 felett igencsak észrevehető. (tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
-
Madwe
nagyúr
Esetleg írj ide hátha valaki lemérte már az ilagját, bár amin van game mode az általában mind 30ms alatt van, a legnagyobb amit abban láttam az 33ms volt
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz BomiBoogie #7591 üzenetére
Gyakorlatban annyit jelent, hogy nem fog késni a képed annyit, és az amúgy is képrontó feature-ök ki lesznek kapcsolva. (igen, a 99% a képjavító funkcióknak gyakorlatilag ront a képminőségen).
3 TVn toltam konzollal, abból az egyikkel (több éves hd-ready készülék), egyszerűen vicc volt. Majd fél sec késés volt. A sajátunkon saccra olyan 80ms az input lag, ez már játszható, csak a reakcióigényes játékoknál gáz.
jalicsbal: Valóban nincs köze hozzá sokszor.
[ Szerkesztve ]
-
jalicsbal
tag
mondom én hogy semmi köze az árnak az input laghoz. de mondhatom mert lekárognak/tak
pl 32EH5000 belépő Samu model. 80 ezer pénz. 20ms a lag.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #7595 üzenetére
Az csak 32-es, nem 42-es, vigyázz De a 40-es változata pl 107.000 huf, nálad még az is belefér elvileg!
input lagot soha nem tüntetik fel kb, mindig utána kell keresni, mert csak hozzáértő felhasználók szokták bemérni... gondolom marketingértéke nem sok és biztos drága a tinta a honlapokon...
[ Szerkesztve ]
-
jalicsbal
tag
válasz BomiBoogie #7595 üzenetére
akela91 adott előbb linket az input lag-okról.
ott benne van a samu amit írtam neked.
-
Gergosz2
veterán
válasz BomiBoogie #7569 üzenetére
nálam marad a monitor.
Full hd, hdmi bemenet is van rajta a , gépem meg dvi-ről megy , így szerencsére még switchet sem kell vennem.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz jalicsbal #7598 üzenetére
Nem figyeltem, köszönöm!
(#7601) haddent
Nem, sajnos még nem győzött meg az XO, az elemes kontroller, méregdrága pótlás akkusra, kisebb teljesítmény cserébe sokféle funkcióért, amiket itthon valószínűleg nem fogunk majd használni. Ráadásul engem a tévézés is teljes mértékben hidegen hagy.Ráadásul 30 ezer forinttal olcsóbb így helyből.
Szóval meggyőztem magam.
(#7597) Madwe
Tudom, hogy "csak" 32-es, de a 23"-os monitor után úgyis nagyobb lesz.Így viszont, hogy még tévé is kell hozzá, egyelőre PS4 lesz a dologból.
(#7599) Gergosz2
Én viszont lehetséges, hogy eladom a monitoromat, tévé meg úgyis kell majd a közeljövőben, bár ezt még meggondolom, mert igazából a pécéről váltással nagyjából nullára jönnék ki, de a tévévásárlás megdobná.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest