- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkAAA
aktív tag
Alapból nem, de nyilván a legelején kell az előrehaladáshoz jó pár próbálkozás (try), mire lemennek a bossok és nem hal meg rajta (wipe-ol) az egész banda. Mivel teljesen új a raid, ezért ki kell tapasztalniuk a gamereknek, hogy mikre kell figyelni és milyen taktikákat érdemes alkalmazni
https://twitter.com/nkaaa
-
spawn21
veterán
Elnézést, hogy nem léptem be a partyba, de nagyon benne voltunk
Előre leegyeztetjük és mehet is. De én még kicsi vagyok. Alig 6-os szintű (destiny)
s24U+15p
-
addikt
-
Sousuke
tag
Szia, egyedül azt bánom, hogy miért nem egyből PS4-et vettem. Az Xbox One-t 150.000Ft-ért vettem és csak 110.000-ért tudtam továbbadni, szóval buktam rajta rendesen. Most W_D Bundle van, meg Killzone: SF és MGSV: GZ a Destiny mellett. Jövő hónapban lesz Alien is, utána meg CoD: AW is.
-
SzlobiG
félisten
Mai nappal beléptem én is a ps4 világába.
Last of us bundle+destiny komboval indítok.
Kíváncsi leszek meddig fogom bírni anno a box pár hónap után eladtam, alig volt használva remélem itt ez változik.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
-
kovsol
titán
válasz SzlobiG #30207 üzenetére
Ha cseréled a TV-t akkor az input lag is legyen egy elsődleges szempont majd, ha marad a konzol.
Amúgy szerintem a PC+konzol jól megfér egymás mellett. Nekem mindig is együtt volt a kettő.(#30209) bandi0000 most már egész olcsón mérik a 79xx vga kártyákat, bele kell pattintani a gépbe egyet, és el leszel azzal is egy jó darabig. Most már nem kell olyan rohamosan fejleszteni a PC-t mint régen.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #30209 üzenetére
Én most vettem meg a bf4-et PS4 re pc-re is meg van durván 500 órám van benne és a mostani gepembe már nekem is csak vga kellene bele és akkor egy db-ig nem kellene rá kolteni.Egyébként tényleg a legjobb páros a konzol+pc ezzel én is egyetértek !
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
kovsol
titán
válasz SzlobiG #30210 üzenetére
Nekünk három Samsung TV van itthon. 32" 40" 46" (a 40" 4K). PC módra állítva mindegyik teljesen jó. Normál filmezős módban viszont zavaró volt már az input lag. Én mondjuk a 32"-ra kötve használom most a PS4-t a kisszobában. Ennek 16ms van ami jónak számít. 40"-on is játék megy, de ott PC-ről.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
SzlobiG
félisten
-
bandi0000
nagyúr
válasz N@idia #30211 üzenetére
Meglepődtem mert teljesen meg vok a konzolal a cod lefoglal nagyon bf et én is megvenném csak mivel kb 24k volt pc re meg premium igy biztos nem veszem meg megint ugyan ennyiért
Nekem 660S lg pc modba sztem tök jo vagy fene tudja de ha akkora lagg lenne tuti észrevenném
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Tatyla
őstag
Bemásolom ezt ide (ps4 Destiny topikból) mert szerintem is nehéz lett a heti heroik :
"Hát emberek, szerintem az e heti Weekly Heroic Strike alaposan túl lett nehezítve. Azt gondolom már a legtöbb játékos tudja, hogy a legnehezebb az összes Strike közül a Summoning Pits. Ez a Holdon található, és még az ajánlott szint fölött 1-2-vel járva is alig lehetett teljesíteni. Ezt arra értem, amikor a sztorit játszottam, de ez az irreális nehézség értelemszerűen skálázódik az adott szinthez, és épp ezért ezt a Strike-ot mindig csak az ajánlott szint fölött 3-4-el érdemes csak tolni.
Az előző Weekly Strike-ot 2-en csináltuk meg, én 22-es, haverom 20-as szintű volt (Strike szint: 22). Ellenben a mostanit szintén 22-esen indítottuk el, és két 24-es, valamint egy 25-ös játékos volt. És szarrá lettünk darálva. Jó lenne, ha a Bungie ezen finomítana, mert ennél a Strike-nál így már irreális a nehézség (nem beszélve a Raidről)."[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Tatyla
őstag
Fenn van US storeban a Driveclub 50$ ha van plusz még jó hogy most vettem nemrég
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Tegla80
addikt
válasz Tatyla #30225 üzenetére
Nem keveset gorgettem vissza mire +leltem. De mindent a kozossegert
[link], ez a store-bol lett fenykepezve...... tuti nem fake...
Mire kerestem mobilon belepve a pc-s feluleten,mar ar nelkuli lett.....
Aki bezsakolta,az sztem jo esellyel megkaphatja 30$ba.Sony® & PlayStation®
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már megválaszoltátok a kérdéseimet, de mégis szeretném a segítségeteket kérni.
Épp konzolvásárlást fontolgatok mert az osztrák metroban most elég jó áron meglehetne venni.
1. Ezzel kapcsolatos az első kérdésem, ha a PS4-et választom, akkor az osztrák kiadást tudom otthon gond nélkül használni? (pl a storet is vagy mit? - bocsi még nagyon kezdő vagyokElőre is köszönöm mindenkinek!
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
Tegla80
addikt
válasz Tatyla #30228 üzenetére
Nekem mind1,de sztem eredeti a kep..... plusz lattam,tapasztaltam mar En is furcsa dolgokat store szinten.....kirakva ingyibe,bezsakoltam azt picit kesobb mar ott volt fizetosben....."jokor-jo helyen lenni", ennyi a titok sztem......
mindenki mas...
ma mar van 10e be is Destiny az apron.....Sony® & PlayStation®
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Destiny RAID-re keresek embereket, akik komolyan is veszik. Min LVL 24. Ma és vagy holnap mindenképp szeretném letolni. Remélem lesz még akiknek lenne.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy Prohardver Hungary Destiny klánt, ha valakit érdekel Itt elérheti! Jelenleg a tagfelvétel nyitott, még nincs korlátozás, egyenlőre tesztjellegű az egész!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
westlake
félisten
Juteszembe. Normális, hogy a beépített internet teszt a valós netsebességem 2-3%-t írja aktuális sebességenk? Elég vicces. Pedig többször is futtattam.
#30238: 500M $-ba nem fért bele, hogy csináljanak egy közösségi társalgási részt. Nem tartották fontosnak(?).
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
addikt
Írtam már hogy lehet, én is lvl 24 vagyok és beengedett.
Amúgy nekem 2 napja nem dob semmit, így nehéz lesz elérni a magasabb szintet, a vicc az hogy hiába vagyok állandóan első multiba akkor se ad semmit
Amúgy a játékba nincs game chat? Mert mikor nem vagyok partyba és úgy játszok akkor elég gyanús hogy csak én anyázok
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #30238 üzenetére
Nekem péntek óta / lvl 22 óta semmit nem dob. De még kéket is alig..
-
caska1991
tag
Van game chat, de szerintem a nagyja kikapcsolja a mikit. Én el szoktam felejteni a goldon, úgyhogy tuti hogy én vagyok az első általában akit muteolnak Szeretek "beszélgetni" a botokkal, pláne a játékosokkal pvpnél mikor nem hal egy tárba, és miközben reloadolok, szinte sétálva odajön, bashol egyet én meg kifekszek, mindeközben egy kill kéne a mapwinhez
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."
-
bandi0000
nagyúr
hogy lehet új felhasználót hozzáadni? Hogy a bejelentkezési panelba ne kelljen mindig beírni a másikat ?
Xbox One: bandymnc
-
N@idia
őstag
Vki tudja milyen HDD-t érdemes venni a PS4-be Szeretném lecserélni ezt az 500Gb-os HDD-t,mert elég kevés számomra. 1.5 TB szeretnék,de bizonytalan vagyok,hogy milyet érdemes venni vki aki már lecserélte az adhatna tippet,hálás lennék érte !
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
westlake
félisten
Én SSD- n gondolkozom, de egyáltalán nem tűnik lassúnak az 5400RPM-es HDD-vel sem.
Play nice!
-
Crytek
nagyúr
Haverom vett Ps4-et és azt szeretné tudni nincs e valami hely forrás stb ahol ps4 digitális kodokat lehet olcson szerezni illetve psn előfizetést?
Next PC Upgrade: 2022
-
mfranky
őstag
válasz N@idia #30247 üzenetére
Én épp 1-2 hete cseréltem, 1TB HGST 7200rpm. Szerintem az 1TB az elég kellene, hogy legyen...annyi játékkal egyszerre nem játszol...
1,5TB-ost én nem találtam, akkor sehol nem lehetett kapni.
2TB-os samsung spinpoint-ost meg tudod oldani, hogy ha külső 2,5-ös seagate 2tb-ost veszel, és szétszeded... csak nekem sok volt, hogy 33ezer volt kb, és a gari is ugrik a külső vinyóról, ha szétszeded...Ne értsd félre, a PS4-en garivesztés nélkül lehet cserélni vinyót, de a külső 2TB-ost ha szétkapod, arra nincs gari. Szerintem az alap 5400rpm-es is megfelelő sebességű, csak a kapacitás a lényeg.
Én nem vettem észre jelentős gyorsulást 7200rpm-en...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs