Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    Hát nem tudom, minden csak nézőpont kérdése. Lehet örülni, hogy a fakabát Merdzsóban feszít, de bassza meg, 1. lószart se csinál, a rendőrség munkája a béka segge alatt van, nagyjából dísznek vannak, meg alibiből szarakodnak valamit, meg pártunk és kormányunk kiszolgálására 2. egy tanár, óvónő, ápoló annyit se kap, hogy elgondolkodjon, hogy marad a szakmában, csak azért nem lépett le, mert nem sikerült még megpattannia. 3-5 év múlva megoldhatatlan problémák lesznek. Már most is pengelélen van csomó ágazat... Asszem vannak itt negyvenesek többen. Majd mikor ne adj' isten valaki kórházba kerül, gondolkozzon el azon, hogy jó-e hogy a fakabát merdzsóban lazít. Nem tőle sajnálom, hanem ez így nem fasza.
    És a hozzáállás sem fasza, mert pont ez vezet oda, hogy pártunk és kormányunk lazán bármit megtesz, és ezt úgy hívják KÖZÖNY. A "Nekem nem fáj, leszarom".
    Hogy egy kopasz péppé ver egy nőt, meg az ősét, de legalább van tömeg és közönség hozzá, meg hír, meg fotózzák is, de a kopasz elsétál, kicsit basztatják utána, de lényegében valszeg nem sok hátránya lesz, a rendőrség meg majd kivonul, és később lepapírozza...
    Anno 4 éve mikor betörtek hozzánk, mondják, hogy egy banda van a környéken, és már az volt a nagyonsokadik betörés. Aha. Ha ezt mind tudják, akkor mi a retkesért nem képesek elfogni, ja, mert ki kéne szállni a merzsóból, és esetleg még futni is kéne, ja meg a betörő veszélyes (!) nem baj, van erre sok-sok-sok nyomozótiszt aki profi módon dokumentálja az esetet és mást se csinál a nyomozótiszt, mint az irodába klimpírozik egész nap. És ez jól van így! (?) Na ezért rohad ez a társadalom.

    Aki nincs velünk az nincs.
    Ami nem az én bajom, az annyira nem is baj.

    A fagyi meg a limonádé kb. fajsúlytalan, rá se bagózok, okoz 6 x pár perc idegállapotot, azt vége.

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák