Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz aleister #50547 üzenetére

    És legalább megtöcskölted őket?
    Primitív vagy, erre még is milyen értelmes reakciót vársz? Ez tipikusan Te vagy... minden hozzászólásomnál csak ezeket az értelmetlen hozzászólásokat vagy képes produkálni, még is milyen reakciót vársz, ha csak a taplóság jön belőled, mindegy mit írok, teszek be?

    Dehogy olvastam. Ilyen mélységben nem érdekel azért a dolog.
    Ha nem érdekel minek dumálsz bele, megint csak azért, mert én írtam és nem bírod a burám? Én sem bírom a Tiéd, még sem fikázlak, minden egyes hozzászólásodnál és nem azt lesem, hogy tudok beléd rúgni.
    Többször direkt szó nélkül hagytam már a baromságodat... de Te csak nem tágítasz, ha nagyon akarod linkelek még arany köpéseket Tőled... aminél inkább nyeltem kettőt, csak hogy ne legyen konfliktus.

    (#50547) aleister
    Milyen kritikáról beszélsz? Egy ember mondott kritikát (Merci), és azzal sem volt semmi bajom és értelmes normális reakcióm volt rá, másik csatornát nézel?

    Az, meg hogy TayRol nem ismeri őket és lusta volt utánanézni, ki ez a két lány, az megint egy másik dolog, az már ne az én hibám legyen, hogy ha minden információ adott és nem ismer belőle tényezőket.

    A legjobb az egészben, hogy sokkal több értelmesebb és fontosabb dolgom van, mint egy rohadtul unatkozó kekeckedő emberrel foglalkozzak, pihenésként jártam ide, hogy letegyem a számtalan agyzsibbasztó munkával kapcsolatos dolgot, de sikerült ezt kigyilkolnod, úgyhogy egyszerűen skippelem a fórumon való publikus megszólalásaim és nem kell lesned, hogy mikor, hol tudsz belekötni bármibe.
    Keress magadnak másik embert, akit basztathatsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák