- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Erre mondják, hogy nagy flash volt?
Juszt: 58-as jó kis fricska "Liking isn’t helping"
Na, estig ennyi voltam, termelem tovább a GDP-t
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
L4mie
veterán
ez most spanyoll 300-asa, vagy csak ugratsz minket
amúgy olyan mintha csak a védő tört volna fossá, amilyen merev műanyag simán kinézem.
spanyollnak a bal oldali csatlakozóvédő gumilap hiányzik a gépéről azt tudom.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
válasz Mercutio_ #36798 üzenetére
Ha te csak ilyen fésűs megoldást ismersz, járj csak squasholni
Én mondhatnám azt is, hogy a macska támadott meg ... ami végülis igaz is, csak nem úgy"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #36810 üzenetére
Igen, csak a mienk még játszik, nem dühből csinálja
Persze van olyan is, hogy hajnalban arra ébredek, hogy rajtam dobbantott egy ugrásnál (és persze karomkiengendés az alap olyankor), vagy épp a lábam támadta meg.
... ja, és a színe is hasonlóan vörös.
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
L4mie
veterán
hát ez hatalmas a bosszú vérmacskája
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
rbalint88
addikt
mondjuk aki ilyen gyökér, az meg is érdemli, hogy átharapja a torkát a cicus. a játék és az állatkínzás között van némi különbség. ha annyira tajgetosz-pozitív az illető, hogy ebből a nyávogásból nem hallja, hogy ez már nem játék, akkor viselje a következményeit.
-
-
rbalint88
addikt
Aranyos dolog, amikor egy újoncot kérnek szép szóval, nem segít, kérik csúnyán, nem segít, ban. Visszajön új nick-kel, ban. Majd csinál egy harmadik regisztrációt is, mocskolódni, ollé. Miért van ennyi ember, aki fullba nyomja a kretént...
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #36819 üzenetére
mer' aztán Oszkár bácsi nem gyün.
-
t_a_m_a_s
addikt
Hoppácska, a nikonban topikgazda lett Ali és Necro !?! Reszkessetekféjletek!!!!
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
Canyonosok az első trollkodásra repülnek...
Egyébként nem változik semmi, csak a felesleges off törlésre kerül rövid időn belül. Kicsit tisztább lesz a topic.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #36831 üzenetére
Milyen Évi?
Monnyuk ő?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
Semmit. Volt egy madár, aki úgy kezdte a 90es árnál, hogy alkuképes-e, azt el is hajtottam.
Semmit nem mondanak. A hiányzó csatlakozófedél (ami típushibaként úgyis megnyúlik pár hónap után és csak idegesíteni fogja őket, aztán ha olyan vérmérsékletűek mint én akkor letépik egyszer), meg a hangyafasznyira megnyúlt gumi, ami ha zavar valakit, akkor rak alá 3M-et és cső. Csatifedél meg ha nem akarsz weather sealt, akkor majdhogynem fölösleges. Mindegy, vagy viszik ennyiért, vagy fosok mindenbe."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #36814 üzenetére
Azzal már nem mersz szívózni mi?
rbalint88 :maincoon esetében a segghülye mit takar? Egy időben az is rajta volt a listán mert állítólag szociális macsek, igényli a gazdi társaságát. Persze ha ez annyit takar, hogy "jáccávelem" főleg ha a játék az önbehergelős karmolós akkor eleve nem célcsoport.
Byk01:Na persze, mer a csajok már csak olyan naivak
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
válasz Mercutio_ #36834 üzenetére
Egyáltalán nem volt vad, csak kb annyira volt intelligens, mint egy rózsaszín bolyhos zokni.
Önbehergelős karmolós a mostani macskája, oroszkék kinézetű szerelemgyerek, teljesen skizó. Kb. 5 percig hagyja magát simogatni, dorombol is, majd mintha átkapcsolták volna, harap és karmol.
Ismerős macskája, valószínű maine coon és szibériai keverék:[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #36829 üzenetére
Szeretnéd megismerni a Canonos antigravitációt?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #36836 üzenetére
Inkább elemezgesd a képem kezdőben, végre volt kis időm panorámát összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
-
zolka78
senior tag
válasz spanyoll #36833 üzenetére
Én már 1 éve hírdettem a babakocsinkat, és nem érdekelt senkit. Igaz, hogy mindig volt a hírdetési oldalakon sokkal olcsóbb, de így is a használt áránál voltunk mindig, ami a bolti ár felénél kevesebb volt. A kutyának nem kellett, de herdálni nem akartam. Aztán az elmúlt 2 hétben vagy 10-en jelentkeztek rá. Volt köztük sok őrjítő is, volt olyan aki alkuval kezdte, és megkért rá, hogy én vigyem el neki, és ha tetszik megveszi, persze az alkudott áron. De szerencsére, tegnap egy anyuka alku nélkül örömmel vitte el.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #36835 üzenetére
Ó, a macskát nem az eszéért szeretjük , okos állatnak Border Colliet tartanánk.
aleister: Ismernünk kellene a
művésznőtmodellt?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #36841 üzenetére
Aranyos a blöki, csak annyira mozgásigényes, hogy előbb utóbb birkát is kell mellé venned.
Pásztorkutyát nem tartanék. Soha nem tudod kifárasztani. Nekünk ha egyszer kutya lesz, az labrador vagy golden retriever lesz. Vagy ilyen szépfogsorú. Egyébként meg tudja valaki mondani, hogy 5mp-nél milyen fajta blöki van?
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #36842 üzenetére
GR szerintem ugyanúgy szalad mint a bolond, ha leveszed a pórázt.
Kutyákkal amúgy - már amelyik nem lusta - az a "gond" ha jól tudom, hogy ellentétben velünk nem fokozatosan merül le az "aksijuk", hanem kb. 5%-os töltöttségig közel maxon tudnak pörögni, aztán mint akiből kihúzták a rugót, de akkor már kritikus állapotba is kerülhetnek.
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #36842 üzenetére
ó, már azt hittem ilyen szépfogsorú
Mercutio: lakásba nagytestű kutyát csak akkor, ha napi 4 órában tudod mellette kb futtatni. Nagyon sok fajta szétszedi a lakást, ha egyedül hagyod. A staffordshire-pitbull vonal mondjuk baromira tanítható, jó lakáskutyát lehet nevelni belőlük, ha egyébként lefárasztod (btw a kerti kutyával is ugyanúgy kell foglalkozni, ha nem akarod, hogy felássa a kertet, kidöntse a kerítést és megszökjön). Labradorból is ismerek alapfunkcióst, az is inkább szép, mint okos, de legalább a gyerek csomót köthet rá, felnőtteknek viszont már nem engedi ezt
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
Gondolod hogy ész kérdése, nem pedig tudatos hajlandóságé?
Persze a kutyák nem olyan köcsögök mint a macskák, de azért akadnak olyan öntudatosak, akik bar pontosan tudják hogy mit kéne és mit nem, úgy viselkednek ahogy úri kedvük tartja.
Ritka, de van ilyen.
Mondom mindezt abszolút kutyapártiként.
Vagy a szomszéd kutya nem bírja a kigyúrt dzsinneket és akkor már a hozzátartozóikat se.
Vagy a szomszéd nem elegendően jó nevelő...[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
cOxeR
Ármester
válasz j.bravo #36846 üzenetére
A kutyanevelés nem egyszerű... Vannak a domináns egyedek, akik csakazértis megmutatják a gazdának, hogy nem ő az úr a háznál... A falkaszellem erre ösztökéli őket... hogy ha valaki nem domináns felettük, akkor átveszik a szerepét.
A saját kutyámból kiindulva is látom, hogy könnyen megtanul dolgokat, de félénk és nagyon tudatosan bújik emögé... és használja a kis cukivagyoknemakartam fegyverét... miközben csak makacs és kóstolgat.
Nagyon múlik a gazdán milyen lesz a kutya... pl a tanfolyamon van egy roti - a tulaj pasi kicsit teszetosza ember, az örzővédő teszten, meg se moccant a hergelésre, sehogy sem tudták kibillenteni a mulyaságból... nekem meg a félénk, visszahúzódó kutyám azonnal ráment a zsákmányra és csak akkor engedte el, mikor felemeltem a levegőbe és nem kapott levegőt... -
Mercutio_
félisten
Azzal
szipálszimplán nem foglalkozott a gazdája - illetve minél okosabb egy kutya annál kecsegébb tud lenni - Border csak ennyire tanítható (bár gondolom a trükkök felét te is megcsinálnád a gazdinak )rbalint88: Tisztában vagyok a képességeimmel, már az akkor 4 éves keresztlányunk is lefárasztott 1/2 óra alatt, így ez a border teljesen elvi dolog, mint ahogy amíg bőr kanapénk van és nincs kertes házunk macska se lesz.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #36847 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest