Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Novics #24109 üzenetére

    hmm mozgo lepcson mondjuk sokat nem jarok, de erre meg nem is gondoltam. majd odafigyelek ott is >D

    Ha rossz minőségű az út, akkor én is szívfájdalom nélkül szoktam a sáv közepén tekerni, de volt már, hogy ledudáltak. Mindig megfogadom, hogy letojom a népeket, és zolkához hasonlóan behúzódok ha olyan a szitu, de elég sokszor vagyok "jó fej". Ezt néha a buszos/kamionos meghálálja azzal, hogy sávon belül előz meg, és még rám is húzza a kormányt. Azt bírom, amikor sehol senki, csak ketten vagyunk, de még akkor sem nagyon megy át a másik sávba előzéskor.

    ha rossz minosegu akkor minden tovabbi nelkul, en is szoktam robogozni de azert alapjaraton nem az ut kozepen megyek. mondjuk en kilennek ettol, hogy buszok elozgetnek bringaval. eletveszely. meg a sok vasarnapi sofor, amik tortennek az utakon mindig azon gondolkozok...jo otlet ilyen emberek kozott motorozni? bringazni plane...rengeteg olyan ember kozlekedik akiknek fogalmuk sincs mikor mi tortenik korulottuk >D
    tobbek kozott ezert is vettem nagyobb robogot, ezzel fel lehet venni a forgalom tempojat. inkabb gyorsabban megyek mint a buszok, kamionok ahelyett hogy rakparton elozgessenek szuken mert ok sem fernek el rendesen..
    masik amit szeretek amikor ketten kerekparoznak egymas mellett, hat ok most beszelgetnek...:D
    na mind1, veszelyes dolog ez a bringa igy varosban. es nem jo hogy masokra vagy utalva...

    de meg mindig nem annyira mint romaniaban kozlekedni. wahaha. az a nem mind1. de kb minden balkani orszagban ez megy, montenegro is hasonlo volt.
    nincs autopalyajuk, es gondolom kialakult ez a vezetesi kultura..ha vki haladni akar akkor kenytelen lesz megelozni a kamionokat kulonben tobb szaz km-ig mehet utanuk. na most ok ezt meg is probaljak 100le-vel megpakolva hegynek felfele zarovonalnal. rendszeresen. elkepeszto. az elozo auto allandoan ugy er vissza a savjaba, hogy par autonyi hely van max kozotte meg a szembe levo kozott. es ami a legdurvabb, akit epp eloznek, soha nem villan a feklampaja. soha. leszarja, megy tovabb. kell az a par csepp benzin vagymi? nem jon ra hogy o is meg fog halni ha nem fer be az elozo auto? mondjuk kamionnal nem lesz komoly baja...
    lattunk 2-3 nagyon csunya balesetet is...meg minden fele megmagyarazhatatlan, soha nem latott szituaciot az ut soran...
    mondjuk legalabb jol vezetnek...de egybol rajottem miert nem szeretem itthon a roman rendszammal kozlekedoket.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák