Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz fudi2002 #86496 üzenetére

    Szerinted ha egyszer megfőztél valamit, abban soha nem lesz többet baci? De jó! Akkor nem kell hűtőbe rakni a sülthúst innentől! :D Egyébként mint írtam a baci itt nem lényeg. Valószínű a mosogatószer is kinyiffantja, amit a kézi mosogatásnál használsz útyhogy nem számít. Kizárólag a hibás érvelésedre hívtam fel a figyelmedet, miszerint 60 fokon nem pusztul el a baci.

    Szerintem a víz az értékesebb, mint az, hogy megveszek egy gépet, ami mellesleg több dologra szolgál, mint amire leszűkíted.

    Pl. 1 mosogatásig tárolja a koszos cuccokat. A mienk 16 személyes. Igen furán nézne ki a konyha a kb. 30 tányérrel és 20-25 pohárral, a koszos evőeszközökről nem beszélve, ha azt addig a konyhapulton tárolnám. Tudom, mosogassak el minden evés után rögtön. Akkor meg a szárítóban állnak, meg kedvem sincs hozzá. Különbözünk na.

    2 Helyettem mosogat. Bocs, de ez nekem számít. Az a sokszor 5-10 perc is, amíg összehozok egy mosogatógépnyi mosogatást.

    3 nem kellett még karbantartásért fizetnem, csak egyszer. A korábbi mosogatógépünknek 12 éves korában elszállt az ajtó mozgató mechanikája és akkor hibáztam. Akkor fizettem a cseréért 13.000 forintot, pedig akkor kellett volna elköszönnünk és venni egy újat. Még 1,5 évig használtuk, amikor volt egy jó akció.

    4 14 liter víz! Ennyit használ el egy jelenlegi 16 személyes mosogatógép nem takarékos fokozaton kb. 40 tányér, 25-30 pohár, 60-70 evőeszköz elmosogatására. Lehet ezt bagatelizálni, de pár év múlva az lesz a legdrágább dolog az életedben meglásd.

Új hozzászólás Aktív témák