Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Ance #62340 üzenetére

    Áhh, felejtsd el, ha rám hallgatsz :) Főleg, ha be sem indul... egyszerűen nem éri meg foglalkozni vele. Meg olyan hú de nagy csodát úgy sem lehet vele tenni, SD ram kell bele, olyat szerezni horror áron lehet csak, és akkor is csak kevéskét. Kevéske ramhoz meg már az XP is kevés, Win7-ről álmodni se merj. Ebben vagy egy 850es celeron vagy egy 900MHz körüli PIII proci van, gyárilag 128 vagy 256MB rammal. Édeskevéske.

    Amennyit ráköltenél (így alsó hangon is 10-15k szerintem), simán kapsz egy épkézláb, ettől sokkal fejlettebb, gyorsabb masinát.

    Persze, ha érzelmi szálak is fűznek a géphez, akkor a brahi kedvéért életre lehet kelteni, akkor hajrá, abban már sokkal nagyobb dimenziókat látok, de használatra... semmiképp. Én amúgy foglalkozok ilyesmivel, kifejezetten régi masináim vannak, ettől sokkal régebbiek is (1980-1995 közöttiek, példának okáért egy saját cikk, saját géppel). Nem egyet én keltettem életre, vagy turbóztam fel. Most épp egy hasonló szintű Dell géppel küzdök (abban is egy 850-es PIII proci van), ram már lett bele 768MB. Ez is kakukkos volt, se kép, se hang. Már megy, de sokat fagy... valszeg újraforrasztani kell ezt-azt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák