- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz huliganboy #34150 üzenetére
A legalsó kép a PayPal fiókot mutatná. Ha belépsz a PayPal fiókodba nem mobilról ez a két tétel nincs ott? Ha ott van akkor az 1000 sorra kattintva lenyilik és esetleg látod, hogy miért van függőbe.
Ha magyar a fiók akkor a pénzmosási törvény miatt is függőbe lehet, mert a NAV-nak is rá kell bólintani, mivel megjóhaladja a 300K értéket, valamint akkor is ha úgymond kezdő eladó vagy, akkor 21 napig pihi a pénznek az egyenlegen.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Gáboromm
tag
Sziasztok!
2 órája szenvedek, így éjjel!
Egy ismerősöm küldött a paypal számlámra 300k feletti összeget. Még múlt héten, nem érdekes.
Nem jött át, mert kért adatokat tőlem a paypal. Már 2011 óta megvan egyébként a fiók!
Aztán elküldte két részletben. Most néztem, nem tudom használni a pénzt. És azt se, ami már előtte ott volt a számlán.
"A számlához való hozzáférése jelenleg korlátozott" itt meg kellett nyomni egy gombot:
"A számlához való hozzáférése jelenleg korlátozott"Itt van egy számlakorlátozások fül:
"Mi történik?Szeretnénk segíteni abban, hogy a PayPal biztonságos hely legyen vállalkozása számára. Észrevettünk néhány módosítást a számláján, amelyek további ellenőrzést igényelnek. Ezen időszak alatt lehetséges, hogy bizonyos számlaaktivitáshoz nem fér hozzá. A Számlahatás részben talál további információkat arról, hogy Ön mit tehet és mit nem tehet.
Mit kell tennem?
Adja meg az összes kért információt. Miután megadta a szükséges információkat, egy zöld pipa jelenik meg. Amikor minden lépés befejeződött, értesítjük Önt arról, hogy mikor várható válasz.
Mennyi ideig tart?
Miután megadta az összes kért információt, ellenőrizzük azokat, és 2 munkanapon belül válaszolunk Önnek. Ha olyan információkat gyűjtünk, amelyeket nem kell ellenőriznie a csapatunknak, a számlája azonnal visszatér a normál állapotba.
Miért szeretné a PayPal tudni mindezt?
A PayPal adatokat gyűjt, így segíteni tudunk abban, hogy biztonságos hely maradjon vevőink és eladóink számára. Például kérhetünk személyes adatokat személyazonossága megerősítéséhez, vagy olyan adatokat, amelyek segítségével ellenőrizhetjük számlaaktivitását a látott módosítások alapján. További információ az adatvédelmi irányelvekről"
Ez mind szép és jó. Adatok megerősítése (MEGOLDÁS) gomb után jön egy oldal:
PersonalPersonal information
Proof of identity
Proof of addressAccount
Confirm cardAhol minden pont mellett zöld pipa kellene legyen. confirm card: pipa.
A többivel meggyűlt a bajom. Egyedül a proof of addresst nagy nehezen elfogadta pipára. Bescenneltem a vodafonos számlát. és pörgött a paypal homokóra sokáig (fél perc).
A fennmaradó 2nél pedig 1 mp-ig pörög, és nem fogadja el. Az identitynél ráadásul nem kér prooft, azaz scennelt dolgot. Nem értem.
Tud-e valaki ügyfélszolgálatos emailcímet a paypalhoz? Nem találok azon a nyűves oldalon. Telefonszám van. Gondolom amerikai. Nem szeretném magyarázni, hanem elküldeni levélben nekik, amire szükségük van.
SZÓVAL HELP!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
Topikgazda
válasz Gáboromm #34153 üzenetére
Első.
Van egy Pénzmosás elleni törvény azon tételek amelyek 300k nagyságuak a NAV felé jelezniük kell és az ő rábólintásuk után tudsz hozzá férni. A "trükközés" a 2 tétel már vizsgálható szintén.
Régebben hiába igazoltad le, az üzletszabályzat és a törvéby alapján is kérhetik a megújítást.
A PayPal felületen van az Üzenetközpont az szolgál az információ cseréhez, jobb mint az e-mail mert egy zárt rendszer, így az az általános elv, hogy e-mailben a személyes és fiók információk nem keringenek a Neten az teljesül.
Levélben sem célszerű elküldeni, mert mire kiér Ítrországba az Ügyfélszolgálathoz és foglalkoznak vele hosszú idő.
Mivel a magyar fiók az EU-s PayPalhoz tartozik, nincs közünk az USA központhoz, Írország a telefonszám vége.A topikban már néhányszor felmerült téma, segithet
Vedd figyelembe hogy két lépcsős a rendszer elmegy az üzenet, jön az automata és arra válaszul elküldöd a probléma leírásodat és azután fog ember válaszolni.
A Vodafone számla az nem mindig megfelelő, mert ha nem havidíjas az kizáró ok és nem mindig lehet eldönteni. A szig mindkét oldala lenne a proof id.
Ez lenne a dokumentum feltöltő oldal linkje, de ők is tudnak linket adni a válaszukba. A képeknél azért túl nagy felbontás nem kell, olvasható legyen és ésszerű méretűek legyenek.
Öf-ből:
5. Az Üzenőközpont (Message Center) elérése
Belépés.
Alul CONTACT US (Kapcsolatfelvétel) vagy felül Help (Súgó) linkek.
A következő sorban középen: Message center
Jobb szélen a Compose gomb
Ezután a Email Us alatti részen
Choose a topic - fő téma kiválasztása
Choose a sub-topic - az altéma kiválasztása
Majd az üzenet leírása.
Ezután a Send gombra kattintással elküldeni.Vagy a fenti linken lévő téma vagy ez lenne:
[ Szerkesztve ]
-
Gáboromm
tag
Köszi, ez nem túl jó hír.
Azért segítettél.
"A Vodafone számla az nem mindig megfelelő, mert ha nem havidíjas az kizáró ok és nem mindig lehet eldönteni"
Persze, hogy havidíjas.
Egyébként aki küldte nekem a pénzt, annak is kellett igazolnia magát. útlevél...stb. Aztán tudta csak elküldeni 2 részletben az összeget.
Ez az apeh lejelentés mennyire úgy van? Mert neki a doksik után 1 napra már nem korlátozták.
Vagy ez utólag küldi az apehnek?
Nem lenne jó, ha csak hetek múlva tudnék hozzájutni az egyenleghez!
Üdv: Gábor
-
Topikgazda
válasz huliganboy #34155 üzenetére
Le kellene nyilni és látni kellene hogy ki küldte, Paid by, tranzakció azonosító Transaction ID, Details rész. Ez böngászős oldalon.
Kinek a Maestro kártyája? Aki kapta a pénzt annak nem számít, aki küldte annak meg már eljött mindegy milyen kártya, bár szerintem utalás számláról volt.
De az 1000 € miatt itt is a Pénzmosási törvény előírásai okozhatnak késlekedést.[ Szerkesztve ]
-
-
Gáboromm
tag
"Nem a küldő a lényeg, a fogadóra vonatkozik elsősorban, de persze a pénzmozgásnál nézik mindkét felet. A tranzakció teljesüléséhez kell a NAV jóváhagyás ezt egy külön részleg végzi náluk, nem több nap és nem utólagos dolog."
A tranzakció teljesült, mert a sráctól már levonták. Az én számlámon is látszik az egyenleg. Volt 200k, most 550k. Csak innen nem tudom továbbküldeni. Nem tudok fizetni másoknak.
Nem több nap? Tehát akkor nálam is 1 nap? Vagy több hét?
-
Gáboromm
tag
Szia!
5. Az Üzenőközpont (Message Center) elérése
.....stb
...stb.Choose a topic - fő téma kiválasztása
Choose a sub-topic - az altéma kiválasztása
Majd az üzenet leírása.
Ezután a Send gombra kattintással elküldeni.Vagy a fenti linken lévő téma vagy ez lenne:"
.................................
Írtam nekik. Ezt írta az automata.
"A. How do I update and confirm my email address?
B. How do I change my home or business address?
C. How do I update my phone number?
D. How do I add or update the card in the PayPal account? stb.stb."Tehát semmi ami a driver licence, vagy passport, vagy bármi, ami a feltöltésről szólna.
Biztos, hogy jó altopiknak
a changing/updating account information?Kösz a választ előre is!
-
Topikgazda
válasz Gáboromm #34160 üzenetére
Az automata üzenetben nem látsz ilyen szöveget? If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible.
Első lépcső: automata üzenet az általános megoldással. A tied speciális helyzet, nincs rá kidolgozott válasz.
Második lépcső: ahogy írják az automata válaszra egy egyszerű válasz üzenetben leírod a problémát és elküldöd. (Ennak tartalma az szokott lenni amit már az első üzenetben elküldtünk, de itt van lehetőségünk bővebb magyarázatra.)Erre utaltam már az előző hozzászólásban:
Vedd figyelembe hogy két lépcsős a rendszer elmegy az üzenet, jön az automata és arra válaszul elküldöd a probléma leírásodat és azután fog ember válaszolni. -
gerisz23
őstag
válasz Gáboromm #34160 üzenetére
Nekem anno pár napba beletelt míg megnézték a küldött képeket.Utánna a resolution centerbe írta hogy vmi még nem jó de azt nem hogy mi.
Írtam egy válasz üzit,az ügyintéző utánna beállította hogy tudjak még feltölteni képet.1-2 nap volt míg ezután feloldották a limitet.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok,
Valaki olyantól szeretnék segítséget kérni aki vitt már végig disput-ot és a vége az lett, hogy a paypal döntött az ügyben. Röviden a storym:
Külföldi vásárlás, 200$ értékben. A csomag legutolsó feltűnése 06.23. Anglia, ezután a mai napig semmi változás. Kijelenthetjük, hogy ez eltűnt. Próbáltam az eladó oldalán reklamálni, de csak idő húzás. Megindítottam a dispute-ot a paypal oldalán. Ott is váltottam egy két üzenetet az eladóval, de eredmény semmi. Ekkor emeltem claim-re az ügyet. A történet innen lett érdekes.
Már abba a státuszba lépett az ügy amikor mindkét fél meg lett hallgatva és csak a paypal döntése van hátra, amikor kaptam egy mail-t, hogy én (???!!!) megváltoztattam a dispute okát "nem érkezett meg"-ről, "megérkezett, de jelentős az eltérés"-re. Na, én tuti nem változtattam meg semmit! Aznap amikor elvileg megtörtént ez a dolog be sem léptem a paypal-be. (Amikor kifejtettem a problémám ott leírtam, hogy 2 csomagban jött a rendelésem és csak az egyik tűnt el 180$ értékben. Erre tekintettel a paypal megváltoztathatja a dispute okát? Bár a leírásban az volt, hogy a buyer változtatta meg...) Na mindegy, mert ezen már változtatni nem tudtam, gondoltam majd lesz valami... És lett is. Ma az eladó felajánlott részleges visszafizetést, amit én nem fogadtam el. De ez hogyan lehetséges amikor az ügy már legalább 4-5 napja abban a státuszban van, hogy már egyik fél se tehet semmit, és a paypal döntésére várunk.Mekkora az esély arra, hogy egy meg nem érkezett csomagnál nem a vevő javása dönt a paypal. Egy kicsit berezeltem ezektől a kavarásoktól...
-
AtHoS
nagyúr
Szia!
Elnézést a korábbi problémás tartalom miatt
Nem megfelelő termék érkezésekor, ha az eladóval nem sikerülne dűlőre jutni, akkor mennyi idő múlva kell mindenképpen papyal-nál dispute-ot indítani, hogy ne legyen kidobott pénz a vásárlás?
Egy barátomnak vettem paypal-lal egy Dashcam-et, de teljesen más típus érkezett (kinézete is teljesen eltérő az oldalon hirdetettől) és pl. GPS modul, hátsó kamera+bekötéséhez kábel nem is volt a csomagban. Azt már meg sem említem, hogy az ajándék 64Gb-os memória kártya is hibádzik (funny-mall.com). Írtam nekik, képeket is mellékeltem az érkezett elemekről illetve kimentettem egy képet az oldalról, ahol a csomag tartalmát lehet éppen látni, amin bejelöltem mi az ami hiányzik, illetőleg mi az ami eltér a hirdetésben szereplő elemtől már kinézetben is.
---------------------------------------------
"Az említett 20 napon belül"Nekem az nem tiszta, hogy az említett 9-es pont a Paypal-nál indított Dispute-ot részletezi (szvsz. a paypal-nál indított dispute-nál lesz 20 nap a claim határideje), viszont ahogy a kérdéses pontban is olvasható az eladónál kezdeményeztem első körben reklamációt. Ez viszont ugye az eladó ügyeskedése következtében el is húzódhat ki tudja mennyi ideig amivel esetleg ki is kerülhet az ügy paypal felé indítható Dispute idejéből (már, ha van ilyen elévülési határidő..no de miért éppen erre ne lenne ).
read-only mode on the forum
-
Kowi84
aktív tag
Ha az én válaszom is elfogadod, akkor:
Egy-egy adásvételt 180 napig (vagy 190, most egy kicsit elbizonytalanodtam...) lehet megreklamálni (dispute). Onnantól, hogy megindítottad a dispute-ot 20 napod van arra, hogy dűlőre juss az eladóval, vagy ha ez nem megy, akkor claim-re változtasd az esetet.
-
AtHoS
nagyúr
Jó-jó, de ez ismét a paypal-nál indított dispute-ra vonatkozik, esetemben pedig még nincs is indítva paypal dispute, de akkor amit Kowi84 ír, hogy vásárlástól számított "180" napon belül lehet paypal felé dispute-ot indítani megfelelő lehet, mert gondolom 2 héten belül csak eljut odáig a levelezés az eladóval (semmi reakció eddig az eladó részéről ), hogy kiderüljön szükséges-e a paypal közbenjárása vagy sem.
szerk.
Szóval, ha ez a 180 nap körüli idő helytálló, akkor egyelőre várakozó álláspontra helyezkedem, nem akarom túlizgulni a dolgot[ Szerkesztve ]
-
-
Kowi84
aktív tag
Megnéztem neked a vásárlásaimnál. Volt egy tranzakcióm július 1-én és ezt december 28-ig megreklamálhatom.
De ezt Te is nagyon egyszerűen megnézheted... Megnyitod az adott tételt, legörgetsz az aljára és ott kiírja, hogy ha nem voltál elégedett valamivel akkor meddig lehet dispute-ot nyitni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Kowi84 #34171 üzenetére
No itt még sosem kellett nézelődnöm és január 5-öt ír az eladóval történő paypal-on keresztüli kapcsolatfelvételre határidőnek.
V/
Semmi gond, de egy hetet csak várok most már, ha nem lesz addig se reagálás, akkor indítom a dispute-ot PP-on
Köszi a helpet mindkettőtöknek
ui. lehet jövök még ez ügyben a topikba, ha úgy alakul
-
ferzoli
Ármester
Sziasztok!
Ha valaki egy tablet ellenértékét forintban a paypal számlámra való utalással szeretné kiegyenlíteni, akkor annak van valami költsége, ha az összeget utána a bankszámlámra szeretném átvezetni?
Köszi
-
Topikgazda
válasz ferzoli #34173 üzenetére
A saját bankszámlára kiküldés ingyenes.
Ha vételár akkor a bejövő pénz 3,4%+90 Ft a PayPal jutaléka, amit a beérkezéskor rögtön levonnak.
5000 Ft esetén 269,15 Ft, 10000 Ft esetén 445,13 Ft, 15000 Ft esetén 621,12 Ft és 20000 Ft-nál 797,1 Ft.
Ha magyar fiókról jön a pénz.
Csak hasonlításként Vatera jutalék a fenti összegekre:
300 Ft, 600 Ft, 900 Ft, 1200 Ft.[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
Kiválasztom az árut, hogy megveszem, visz a fizetés oldalra.. ott kiválasztom a paypal-t, elindítom az autentikációt, valami elkezdődik.. s csak forog... nem megy tovább. Volt régebben ilyen gondom, akkor nem volt pénz a számlámon, de most van pénz rajta.. mi lehet a gond?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
-
maj-viktor
őstag
Na csak sikerült feloldani végre... de ja automata... aztán "operátor" vele 2-3 üzenet váltás és elvileg újra bekérték a személyim mind2 oldalát és most nak tűnik, nincs már az 1-es piros jel, amit lehetetlen volt eltűntetni... valami beragadhatott nálam... mert ezt már megcsináltam, sőt mondom már csak talán a vércsoportomat nem küldtem el nekik... kaptak mindent, bankszámlakivonat, mobilszámla, lakcímkártyák oldalai, személyik oldala még talán útlevelet is küldtem már fene tudja - mert már elegem volt, hogy szívoznak!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Topikgazda
Kapcsold ki a gyorsfizetést, valószínüleg azt az ablakot nem tudja megjeleníteni.
Ne Chrome és felugró ablak legyen engedélyezve, bővebben az eBay topik Összefoglaló, 15. Ha az eBay-en történő fizetéskor nem megy végig a PayPal fizetés
Ha az egyenlegen van pénz azzal fogja kezdeni a felhasználást! -
Topikgazda
válasz maj-viktor #34179 üzenetére
akkor innentől egy darabig oké lesz.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
egy megerősítésre, vagy cáfolatra lenne szüksgéem az alábbiakkal kapcsolatban: a cégem profiljából adódóan, jellemzően kisebb átutalásokat kell eszközölnöm külföldi cégeknek. A bankomnál ilyen €14 a minimális költsége egy ilyen utalásnak, ami kis összegeknél kész csőd, ezért arra gondoltam, hogy nyitok egy üzleti paypal accot, hozzárendelem a bankkártyát, így kvázi bankkártyás vásárlásként megy az "utalás", és akkor jóval olcsóbban megúszom. Ekkor nekem, mint vevőnek csak a konverzió díjat kell kifizetnem a Paypal felé, a fogadó pedig az alábbi táblázat szerint €2500-ig 3,4% + Fixed Fee-t, illetve az A2.3 pontban szereplő Cross borfer Fee-t is kifizeti:
Jól értelmezem? Fixed fee vajon mit takar?
-
Topikgazda
válasz mandras81 #34185 üzenetére
A vevő nek a vásárlás nem kerül semmi + jutalékba, a deviza árfolyamokat fizeti vagy a PayPal-ét vagy ha adott hozzá kártyát akkor bankjáét.
Ha céges kártyát adsz hozzá a saját fiókodhoz akkor a neveden mennek a vásárlások nem cég nevén, a könyvelőnek lesz gondja az elszámolással. Az üzeleti fiók más kondíciókkal dolgozik mint a táblázat, ha havi fix díjas valmi van akkor ezeknél kevesebb lesz. De a magyar felületű PayPal-on minden részletesen le van írva magyarul.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Hali!
Van nekem egy PayPal számlám. Viszont amikor regeltem kicsit elmásztak az adatok. A vezeték és keresztnevem sikeresen felcseréltem, illetve a keresztnevemben volt elgépelés. Ezért az 1--2 karakter javítós megoldással kijavítottam az elírást. Hogy tudom normális sorrendbe rakni? Vagy maradhat így?
Köszi!üdv, adika4444
-
mandras81
senior tag
Igen, közben rájöttem, hogy mindenképpen kell céges fiók. Belinkelnéd, hogy mik azok a más kondíciók az eladó oldaláról? Én csak a lentieket találtam üzleti számlához.
Illetve, még mindig nem tudtam rájönni, hogy mi az a Fixed fee a táblázatban (ha a "ha havi fix díjas valmi van akkor ezeknél kevesebb lesz" ezekre irányul, akkor ezt a mondatrészt nem tudom igy értelmezni, magyarázd el légyszi) és a magyar oldal is az angol nyelvű "Fees" szekcióra dob vissza.
-
Topikgazda
válasz mandras81 #34188 üzenetére
A PayPal Payments Pro-ra (30$ ) gondoltam vagy a PayPal Business Add-on Services-re (10$) de ezeket már ők sem ajánlják a sima üzleti fiókhoz.
Az eltérés a normál és a Pro közt ennyi:
Design and host your own checkout pages for full control és Accept credit cards via phone, fax, and mail (Virtual Terminal), csak ezért nem biztos hogy érdemes kifizetni a 30$-t.Így ezt a javaslatomat hagyd figyelmen kívül.
[ Szerkesztve ]
-
vityax82
tag
Az volna a kérdésem, hogy a Gearbestről szeretnék rendelni egy táblagépet és a helyi fórumon megtudtam hogy otp-s webkártya helyett tanácsosabb PayPalal fizetnem.
Nekem mindössze annyi a problémám ezzel, hogy korábban az ebayről megrendelt meg nem érkezett cucomnak az árát ha vissza utalták akkor az a paypal egyenlegemen landolt és amikor azt visszautaltam a saját webkártyámra akkor tetemes összeget vontak le az utalásért.
Állítólag létezik valamilyen beállítás a paypalnál amivel automatikusan csak keresztűl megy a pénzem és egyből a webkártyámon landol, úgyanúgy amikor vásárlok valamit, akkor is a paypal van megadva fizetési eszköznek de a webkártyámról vonja le a pénzt. -
Topikgazda
válasz vityax82 #34191 üzenetére
Ezt valamivel összekeverted: amikor azt visszautaltam a saját webkártyámra akkor tetemes összeget vontak le az utalásért.
1. Nincs díja.
2. Kártyára nem lehet visszautalni, hanem csak bankszámlára.
3. Ha bankkártyával fizettél a PayPal-on keresztül akkor neked semmi dolgod nincs, automatikusan megy vissza arra a a bankszámlára amelyhez tartozik a kártya. Ez nem állítólagos, ez lenne az alap beállítás, igaz nincs is más.
4. Ha PayPal egyenleggel fizettél és arra ment vissza a refund, a saját bankszámlára kiküldésnek nincs díja.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vityax82 #34194 üzenetére
Ha te mondod akkor biztos, én 2009 óta használom soha nem volt ilyen és nem egy alkalommal utaltam az egyenlegről a bankszámlámra.
Az tény hogy a magyar PayPal fiókból az forintra konvertálva küld ki a devizás pénzt az egyenlegről, az árfolyam az nem költség.
Ez még mindig így van saját egyenlegről saját bankszámlára withdraw free, ingyenesTovábbra is állítom hogy valamit összekeversz. Az egyenlegről történő vásárlással kerül vissza a refund az egyenlegre, az is ingyenes, ennek a pénznek a bankszámlára küldése is ingyenes.
Ha mástól kapsz pénzt és az valaminek a vételára, akkor abból van jutalék levonva. Ha ezt a pénzt küldöd bankszámlára az szintén ingyenes.
A kártyás vásárlás rfeundjával meg nem tudsz rendelkezni, automatikusan és ingyenesen megy a bankszámlára.[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Ismerősömnek is volt ilyesmi bár nem paypal, de bankkártyás fizetés, hogy mindig levontak valami kis összeget rá, ha használta... mondom te hülye vagy, a bankkártyás fizetés az ingyenes... és állítólag bement - rákérdezett és valami nagyon hülye kondíciójú beragadt csomagba volt és ezért vontak le minden bankkártyás vásárlása után még tranzakciót... szal létező dolog lehet... de az a bankodnál / bankcsomagodnál lesz hiba... válts!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Topikgazda
válasz maj-viktor #34196 üzenetére
Az hogy a bankja pénzt számol fel a jóváírásokért vagy a vásárlásokért az nem a PayPal miatt van.
Megnéztem nálam, mivel forintban jön a pénz az én Erste számlacsomagomban nem kérnek a jóváírásért pénzt, a PP a 6154 Ft-ra konvertált fontja 6154 Ft-ként lett jóváírva. Sem a PayPal, sem a bank semmi költséget nem számolt fel.[ Szerkesztve ]
-
vityax82
tag
Meg is rendeltem!
Ki választottam hogy a webkártyámról vonja az összeget ami meg is történt!
Csak azt nem értem hogy miért 290Ft-os árfolyamon váltotta a dollárt amikor nálam 280![ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz vityax82 #34199 üzenetére
Összefoglalót nem ártott volna átfutni
"4. Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva
Ez általában egy deviza egységhez viszonyítva 6-12 Ft mínusz eltérés is lehet a banki konverziót választva.
Van akinél a rendszer "elfelejti" a beállítást ezért fizetésnél célszerű rápillantani a fizetési összesítőre.
Ha a PayPal váltana, akkor Forint konverziós értéket láthatunk kiírva.
Ennek a problémának megoldása a Gyors tippeknél megtalálható.
A leírás itt nézhető meg."read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest