- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathd
senior tag
-
csoki-
csendes tag
Üdv forumtársak
abba a helyzetbe estem hogy egy külföldi embernek kell utalnom pénzt..
csak paypal on lehetséges és akinek van az segíthetne egy összeget átutalni,,
mastercard kártyát fogad el nekem sajnos nem olyan van, fizetnék az utalásért sűrgőse -
Studiossrác
aktív tag
Üdv Fórumtársak!
Otp Junior Max kártyámat sose használtam netes pénzfprgalomra, ill paypal-os fizetésre. Most szeretnék Paypal-ra regisztrálni. Mivel sose használtam a kártyám sikerült eltűntetnem az összes adatomat róla, ezért kérek 1 másikat. Maradhat ugyanez a kártya fajta, vagy kérjek mást?
Ha jól láttam ez a kártyatípús tökéletes paypal-hoz, de jó lenne ha valaki aki ért is hozzá megerősítene ebben.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
cocka
veterán
válasz Studiossrác #2706 üzenetére
Mivel sose használtam a kártyám sikerült eltűntetnem az összes adatomat róla, ezért kérek 1 másikat.
Ennek fuss neki újra mert egyrészt értelme nem sok van másrészt a tagmondatok közt sincs összefüggés, vagyis fogalmazd meg szépen magyarul.
Maradhat ugyanez a kártya fajta, vagy kérjek mást?
Junior Max-osként csak Visa Electront kérhetsz. Mást nem. Illetve igen, átszerződéssel és az új csomag minden járulékos költségével együtt.
-
Studiossrác
aktív tag
Jójó, bocsánat a fogalmazásért. Hupsz most olvasom mekkore hülyeséget írtam (bocsánat telefonáltam )
Szóval nem használtam a kártyámat ezért nem tudom fejből az adatait(pin kód, netes hozzáféréshez szükséges adatok), ezeket 1 papíron őriztem ami gondolom költözéskor eltűnt.... ezért szükségem lesz új kártyára.
Emiatt kérdezem, hogy paypal-hoz mennyire jó az otp junior max, mert ha nem az igazi akkor csomagot is válthatok!(tudva, hogy ennek vannak bizonyos költségei)
-
cocka
veterán
válasz Studiossrác #2708 üzenetére
A pin kód nem kell netes vásárláshoz. Tehát az se baj, ha nem írtad fel.
A többi szükséges adat meg leolvasható a kártyáról.
netes hozzáféréshez szükséges adatok
A netbankodnak kb. semmi köze ahhoz, hogy tudsz-e a kártyáddal neten fizetni vagy sem.
mert ha nem az igazi akkor csomagot is válthatok!
Én a helyedben inkább a bankváltáson gondolkodnék.
-
őstag
-
horvathd
senior tag
Vásárlóként nem kerül semmibe a PayPal használata, azaz nincs havi/éves díja, illetve a vásárlások után sem kell plusz díjat fizetni, csak annyit amennyit az eladó kér az áruért/szolgáltatásért.
Igen, teljesen úgy fog kinézni mintha rendesen ez eladónak fizettél volna közvetlenül.Lassan gépelek.
[ Szerkesztve ]
"The Kid just rages for a while."
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki hallott erről a Paypal hackos dologról? Mármint nem a más accountja feltöréséről, hanem egy program által a Paypalra tett lóvéról. Elviekben működik, viszont fizetni kell előtte valamennyit, hogy használhasd. Nekem kicsit gyanús.
Paypal-al amúgy nem tudsz pénzt visszautalni a számládra?"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
őstag
válasz horvathd #2712 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Most regisztráltam, nevet, telefonszámot, címet kért. Aztán a bankkártyám számát, lejárati dátumát, stb. Hol van, mikor lesz az a bizonyos 400Ftos terhelés? Mi még a teendőm? Azt írja 0Ftom van, pedig a kártyán van 2000Ft. Tudok vásárolni vagy még van teendőm? Köszi -
őstag
Azt hiszem közben megvan: Rámentem hogy Link and confirm your debit or credit card.
Le kellett ellenőrizni az adatokat, terheltek 400Ft-tal. Azt írja 2-3 nap múlva nézzem meg a számlám, és ott találok egy négy jegyű kódot, hogy megerősítsem. Jól csináltam? Hol találom meg ezt a kódot, a közlemény rovatban vagy hol? -
horvathd
senior tag
@dave93
Elvileg ha van netbankod, és ott látod a zárolt, de nem könyvelt tételeket, akkor már a tranzakció azonosító után ott kell lennie a 4 jegyű kódnak. Elvileg a kód nélkül is lehet már fizetni, de amíg nem adod meg a kódot, alacsonyabbak a limitek.@s4hu|SyD^
Vissza lehet utalni a bankszámlára a PayPal egyenleget."The Kid just rages for a while."
-
őstag
-
Kakumix
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #2713 üzenetére
Elviekben működik
Ez szerintem azért felvet bizonyos morális és biológiai kérdéseket. Vajon gerinced van-é? Vagy a lopás, mások átverése OK? Vagy mit gondolsz, ha hozzájutnál egy ilyen programhoz és sikerülne pénzt csinálnod, akkor a pénz csak úgy terem a semmiből? Nem gondolod hogy valakitől azt éppen elloptad?Nőjj fel!
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
őstag
Kiszemeltem az első cuccot amit megvennék. Nem egy nagy tétel 3.31 $ free shipping, konkrétan egy SATA to IDE konvertáló. Hong Kongból jönne. A kérdésem az, hogy hogyan tudok dollárban fizetni? (Most regisztráltam) Milyen összeggel vált a Paypal? Nem ám nekem 300Ftba számol 1 dollárt...
[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
Az átváltással nem lesz gond, mert a PayPal a fizetés során kiírja, hogy milyen árfolyamon számol, és összesen mennyi forinttal terheli meg a kártyádat, illetve arra is van lehetőség, hogy az eladó által kért devizában terhelje meg, így az átváltást a bankod végzi el. Azt, hogy melyik a jobb neked, az a bankod oldalán lévő árfolyamokból egy gyors számolással eldöntheted.
-
cocka
veterán
válasz horvathd #2724 üzenetére
Azt értem, de ha mondjuk 3500 Ft itthon és spórol rajta 2000-et akkor ugye 1500-ért kapja meg külföldről, de sokszor 1000 körül van a pk. Akkor ezek szerint 0 és 1000 között mozogna egy ilyen átalakító ára?
Amúgy meg gondolom satás eszközt akar ide-s alaplapra csatlakoztatni, akkor PCI-os sata kártyát kell venni, de mindegy. Vagy külső usb-s satás házat, az átalakítókat ajánlják a legkevésbé.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
udv
tudok ugy fizetni paypal al ebay en hogy csak a bankszmala szamomat adtam meg?
bank kartya nincs meg adva.
-
horvathd
senior tag
Azonnal nem, hanem a PayPal Top Up segítségével fel kell töltened a PayPal egyenlegedet, aminek van pár napos átfutási ideje. (Banki utalás + PayPal feldoglozás).
Szerintem sokkal jobban jársz, ha a kártyát is megadod a PayPalnak, így nem kell mindig feltöltögetni a számládat, és mindig azonnal tudsz fizetni.
-
cocka
veterán
Nem, csak ha betolsz forintot a top up funkcióval. De így köteles vagy elfogadni a paypal konverzióját(hiszen ebayen a kutya nem kéri forintban a fizetséget), ami magasabb, mint a bankoké (kivétel Citibank), tehát érdemes megadni bankkártyát. Számlaszám meg felesleges, csak a pénzkikéréshez használható.
-
1010
őstag
ertem,akkor inkabb hozzadok egy kareszt megint
-
-
juliabrilke
veterán
Szép estét!
Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő. Elértünk egy adott limitet és most személyit, jogsit és útlevelet kérnek (ebből az utolsó kettő nincs páromnak), ill. számlát. Az összes viszont az én nevemre érkezik.
Ötletek?
-
horvathd
senior tag
válasz juliabrilke #2732 üzenetére
Elvileg a PayPal My Account oldalán a View Limits linkre kattintva láthatod, hogy milyen limitek vannak. Közülük (ha több van) kiválasztod azt, amelyik esetében elérted határt és a Lift Limits gombra kattintva láthatod, hogy mit lehet tenni.
A személyi, jogsi, útlevél közül biztosan csak az egyik kell, a személyazonosság igazolásához. Hogy miért kérnek számlát azt nem tudom, talán a lakcím igazolásához. Szerintem a lakcímkártyát is elfogadják, ha írsz mellé egy magyarázó mondatot.
-
Studiossrác
aktív tag
Szép napot Urak!
Most regisztráltam be paypal-ra. Megtörtént a 401 Ft-os terhelés is. Otp direkten nem látom az ellenőrző kódot még.(1-5 nap is lehet az átfutás olvastam paypal oldalán) Ezzel kapcsolatban is lenne 1 kérdésem: sose használtam a kártyám, pláne nem otp direkten át. Hol fog megjelenni az ellenőrző kód(tudom a havi számlával kijön majd) Sejtéseim szerint számlainformációkon belül fog megjelenni(pl számlatörténetnél) Jól gondolom?
Amíg nem jön meg az ellenőrző kód, addig fizethetek 110,000 HUF limitig..ez biztos?Következő kérdésem: hozzárendeltem paypalhoz az ebay profilomat. 0 ft van a paypal számlámon. Ha jól gondolom, akkor ide nem is kell pénzt feltennem ahhoz, hogy tudjak vásárolni, mivel azt a kártyámról veszik le(és persze az a pénz amit kifizetek megjelenik az eladó paypal account-ján, amit át kell magának utalnia, hogy ki tudja venni). Helyt áll az elméletem?
Utolsó kérdésem a fizetés menetére vonatkozna. Ha jól értelmezem, akkor megadom az e-mail címét, az összeget ami mellett kiválasztom a pénznemet és alul én az ebay items-et választanám ki(mivel ebayről szándékozom rendelni) Ha így fizetnék az sikeres lenne?
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
Winner_hun
titán
válasz Studiossrác #2735 üzenetére
Igen, számlatörténetnél meg fogod találni.
100 dolláros limit van az ellenőrző kód nélkül, hogy egyszerre vagy összesen, azt passzolom.
Így van.
Nem kell túlbonyolítani a fizetést, eBay-en Pay now, onnantól meg egyértelmű lesz► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Badb0y
addikt
Ha tartok pénzt paypal számlámon, van arra lehetőség, amikor vásárolok, akkor azt hagyja ott, ne abból vegye a cuccokat? Hanem CSAK a bankkártyáról ?
Van otp-nél jobb deviza eladási árfolyama bármelyik banknak?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
gir01
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy kis gondom akadt a PayPal regisztráció során. Nekem egy Otp Junior bankkártyám van, és ezzel szeretnék fizetni az eBay-es vásárlások után. Ezzel még nincs gond, hiszen naponta több ezren hajtanak végre fizetéseket ezen a módon.
Regisztráltam PayPalra és már lassan két hete nem tudok továbblépni a problémámon:
First és last name beírva, Card type: Visa; Card number: beírva: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ezután a lejárati idő, és a biztonsági kód: xxx
Sajnos nekem ezen adatok megadása után ezt írja ki: You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
Az x karaktereket természetesen csak ezen az oldalon írtam így, a PayPalon a rendes adataimat írtam be. Nekem már nincs türelmem hozzá, ezért kérlek titeket írjatok, fontos lenne.
Előre is köszönöm!
-
Studiossrác
aktív tag
válasz Winner_hun #2736 üzenetére
Köszönöm a válaszodat Lenne még 1 problémám:
Ne haragudjatok, ha untatlak a kérdésemmel, de sose fizettem még neten át. Rendben van terhelte a kártyámat..pénzt levonta, kód nem jött még meg. Tegnap csináltam, úgyhogy ezzel nincs is gond, van még ideje visszaérni. Csináltam 1 próbavásárlást. Mivel bizalmatlan vagyok, temészetesen 1 kis apróság megvásárlásával kezdtem. Minden jól ment, pénzt le is vonta a kártyámról. DE: számlatörténetnél nem jelent meg ez sem. Ennek is pár napos az átfutási ideje? Vagy csak az otp direkt ilyen lassú? Esetleg itt ez meg se fog jelenni, csak a havi számlával jön majd ki?(tudom ezzel más dolgom nincs már, de azért szeretném, hogyha az összes vásárlásomnak nyoma lenne otp direkt-en át is)
-
horvathd
senior tag
válasz Studiossrác #2741 üzenetére
Már többeknek is volt ilyen problémája az OTP-vel. Úgy tudom, hogy azért, mert az OTP Direct a bankkártyás vásárlásoknál nem mutatja a zárolásokat. Csak akkor fog megjelenni a számlatörténetben, ha már könyvelték, ami pár napig eltart.
-
gir01
csendes tag
válasz Studiossrác #2742 üzenetére
Kötőjelek nélkül tettem, de hibádzik. Ennyire szar az OTP? Vagy ennyire zavarja őket, hogy a PayPal a legtrendibb bank ahova a legtöbb pénz befolyik? Szánalmas az OTP, annyit tudtam előrelépni, hogy az accountomhoz hozzáadtam az Otp bankot és megerősítettem.
Már csak a számlámat kéne verifikálni. De hogy a francba..?!
-
OTP Junior kártya? Akkor neked Visa Electron van, nem? Vagyis nem Visa kártyád van, mert az Electron egy butított változat. Még szép, hogy nem fogadja el a PayPal, amikor azt állítod, hogy Visa-d van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Flashcash
Közösségépítő
Egyébként is akinek OTP juniorja van fiatalon az sikeres ember nem lehet.
Keress valami normális bankot, fiataloknak egy csomó olcsó akciós lehetőség van, amivel lehet vásárolni a neten.
-0FT/hó
-ingyen visa electron kártya, paypal és netes vásárlásra is alkalmas
-havonta 2db ingyen kp. felvét bármilyen hazai ATM-ből (olcsóbban veszel fel pénzt OTP ATM-ből mint egy OTP-s. )
-ingyen netbank, 0FT-os utalással
-ingyen sms kártyaőr[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest