- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
az istennek nem talalok ilyenrol emlitest a paypal faq-jaban.
felturtam az emailfiokomat a regisztraciokori paypalos emailekert, de ott se irjak sehol.sorry..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
nagyúr
válasz Balinov #2301 üzenetére
Én se. Viszont a státusom "verified" maradt. Az előző kártyámnál ugye évekkel ezelőtt már megvolt ez a cirkusz az utalgatással/kóddal, de azt a kártyát töröltem, és megadtam az új adatait.
Viszont egy kis keretben azt írja, hogy "Enter the 4-digit PayPal code from your card statement to get Verified and lift your limits"Aki él és nem boldog, az téved!
-
Balinov
titán
hat,ha irja, akkor lehet,az uj kartyaszam megsem verified.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
Nekem K&H-nal van forinitos LAFO-m. Tavaly, mikor a Visat regisztraltam, ill. iden tavasszal, mikor a lejart Visa helyett kert dombornyomott Mastercardot, akkor a netbanktol minden tranzakcio utan kapott SMS tartalmazta ezt a 4 jegyu ervenyesito kodot. Par nap alatt le is konyveltek ezt a ~400Ft-os tetelt
-
Balinov
titán
hat, en nem szoktam olyan sok tranzakciot bonyolitani a magyar kartyaimmal, siman kibirom azta a par sms-t. Azt hiszem egyebkent K&H-nal egypar SMS-ig dijtalan.
-
-
pentium4
senior tag
hát nemtom neked milyen dombornyomott kártyád van, de nekem is az van VISA formába, eddig 2szer járt le, most a 3. kártyámat taposom, de a kártyaszám azóta az amióta megcsináltattam! így nekem csak a lejáratot kell módosítani 2 évente és kész!
amúgy annyi van hogy egyedül a CVV2 változik de azt nem kell hozzáadni a pp nél, meg sehol se!P4
-
Balinov
titán
válasz pentium4 #2316 üzenetére
Neked nem Visa Electronod van? Mert eleg nehezen tudom elkepzelni, hogy ugyanazt a kartyaszamot kapod vissza allandoan.
-
-
-
-
-
cocka
veterán
válasz pentium4 #2324 üzenetére
csomó hely átirtattani,
Mi van? Miért te hány helyen adod meg a kártyaszámod úgy, hogy pl. neten legközelebbi vásárlásnál újra kérik?
Mert ahol minden vásárlás előtt kérik a kártyaadatok megadását, ott tök mindegy hogy új volt-e a szám vagy régi, be kell írni punktum.
Ahol meg elég csak egyszer megadni mint pl. paypal vagy a modernebb webáruházaknál, ott elég egyetlen egyszer átírni. Vagy annyi ilyen helyen vásárolsz, hogy csak nyűg lenne mire mindet átírnád? Na de a lejáratot úgy is mindenhol át kell írni, akkor meg már nem mindegy, hogy eggyel több Ctrl+V?
-
Beau
csendes tag
Kedves fórumozók!
Van itt még rajtam kívül valaki aki az OTP webkártyájával szenved? :-D
http://beau.hu <-- agymenéseim
-
Beau
csendes tag
Nem vagyok eredendően önsanyargató, sőt igyekszem a kényelmemet, ha lehet, mindig szem előtt tartani. Ezért jutottam arra a döntésre, hogy mert a lekötött betétemet nem akarom bolygatni annak lejártáig, viszont mindenképpen szerettem volna egy paypal regisztrációt is – adok egy esélyt az OTP „net” típusú számlacsomagjának, amivel együtt jár egy virtuális webkártya.
Viszont hiába töltöm ki pöpec mód a rendszerben való rögzítéséhez az űrlapot, a kártya számát nem fogadja el.
Az OTP helpdesk-je sötét, mint az éjszaka- azon a mondaton túl, hogy ők nem a Paypal és hogy nem érkezett hozzájuk semmilyen kérés tőle (persze hogy nem érkezett, hiszen el sem fogadta a kártya számát!) nem tud mit mondani. Olyan, mint egy papagáj.Momentán itt tartok. Kíváncsi voltam és vagyok, hogy amennyiben valaki ütközött hasonló nehézségekbe – mégpedig ütközött ezzel kapcsolatban olvastam hozzászólást (csak választ nem kapott a srác) – akkor korrigálható e ?
Ha a dolog nem lel megoldására, akkor valószínűleg a bankváltás is szóba kerül majd, de csak ha a lekötések ideje magától lejár.
http://beau.hu <-- agymenéseim
-
Beau
csendes tag
válasz pentium4 #2332 üzenetére
No: fejlemények történtek.
Végre találtam egy olyan helpdeskest az OTP-ben, aki nem riadt vissza a kihívástól, és passzívan-aktívan végigkísérte a regisztrációt.
Kedves mindenki, aki az enyémhez hasonló problémával küzd! Az OTP magyar sorrendben tünteti fel a virtuális kártya lejárati dátumát! Ez már bőven elég ahhoz, hogy a Paypal hibaüzenettel visszadobjon. A hibaüzenet ilyenkor nem feltétlenül a „rossz” dátum megadására vonatkozik, hanem esetleg azzal dob vissza, hogy elírtad a kártya számát.
Ha fennállhat ilyen „veszély”, akkor egyszerűen fordítsd meg a lejárati dátum számait év(a 4 jegyű 20akármi év utolsó két számjegye)+hónap helyett legyen hónap+év.
Egy próbát megér.Most várom a paypal reakcióját :-)
pentium4: van természetesen más típusú kártyám, köztük olyan is, amit rögtön elfogadna és nem kéne ilyen köröket futni, de azokon pénzt tartok :-D és mivel a Paypalnak megvan az a jó szokása, hogy levenni is tud a számládról, akár a jóváhagyásod nélkül, így nem akarok kockáztatni. Csak annyi belefolyást engedek neki amennyit nagyon muszáj.
És igen éppen a fordulót várom de az még hónapok múlva jön el jövőre XDhttp://beau.hu <-- agymenéseim
-
nagyúr
Szvsz ez minden kártyán így van, honap/év. Legalábbis nekem eddig mindegyik dombornyomott kártyámon így volt. Mivel a visa angolszász eredetű és náluk ez a sorrend: nap/hónap/év...
Mod: ja hogy a virtuálison év/hó van. na az már elég gáz az OTP-től...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
cocka
veterán
és mivel a Paypalnak megvan az a jó szokása, hogy levenni is tud a számládról, akár a jóváhagyásod nélkül, így nem akarok kockáztatni.
A paypal csak a te megbízásod alapján vonhat arról a számláról, amihez a regisztrált kártyád tartozik. Tehát a paypal csak a te jóváhagyásod után terhelheti/zárolhatja az összeget a kártyaszámládon és minden tranzakció benne kell legyen a paypal historyban.
Ha ilyen paranoiás típus vagy, akkor kérhetsz kártyaforgalmi smseket a banktól.
-
pentium4
senior tag
-
Csaba_20_
őstag
Nem tudtam megfelelő keresési feltételt megadni a problémámra, úgyhogy segítséget kérek. Ha túl általános a kérdésem, akkor elnézést érte.
Regisztráltam magam a paypal-on, majd megpróbáltam hozzáadni a kártyám(VISA)...többször(háromszor) elrontottam(ez még tavaly nyáron történt). Nem igazán sikerült felfognom, mert kapkodtam, hogy a havi értesítőben szereplő valamilyen számot kell megadnom. Ezért letiltotta a paypal a kártyám. Akkor valami faxról írt nekem a paypal, de már tárgytalanná vált, amiért regisztrálni szerettem volna magam, úgyhogy hagytam az egészet...Nemrég arra gondoltam, hogy újból nekiesek. Most nem engedi hozzáadni a kártyám(továbbra sem), a helpdesk ahova irányít, csak annyit mond, hogy próbáljak másik kártyát. Nincs másik VISA kártyám, de nem is szívesen csináltatnék másikat, ami után megint fizethetnék. Mit kell tegyek, hogy mégis használni tudjam a kártyám? Azaz hozzá tudjam adni az accountomhoz.
-
Kiskokó
veterán
Hello.
Ha paypalra szeretnék utalni hol találom meg a saját paypalos számlaszámomat mert nagyo ntalálom csak a transfer ID-t köszi.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
L.T.
aktív tag
válasz Kiskokó #2343 üzenetére
Nem lehet rá pénzt utalni és nincs számlaszámod sem (olyan amire gondolsz). A PayPal úgy működik, hogy ha fizetni akarsz, akkor a PayPal annyival terheli meg a bankkártyádat ill. a hozzá tartozó számládat amennyibe az áru kerül. Ezért nem kell rá utalni, de nem is tudsz.
Ha más PayPal számlára akarsz utalni pénzt akkor a másik email címét kell megadni. De itt olvashatsz még a PayPal dolgairól. -
Kiskokó
veterán
Aha értem
Nos nekem az lenne a lényeg hogy erre a paypalos cuccra kéne utalni nekem máshonan egy összeget azt meglehet oldani ? azért kelen nekem egy számlaszám ami az enyém.. értitek.. vagy akkor ha ez nem megoldható irták nekem hogy uyge ha OTp számlára utalok ami nem deviza akko dollárból az automatikusan hufra váltjaa bank.. akkor elég ha csak sián rögötn az otpre utalok? emrt ugy akrtam hog utalok a paypalra és onna utalom otpre és akor ugy tudok hufba utalni.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
cocka
veterán
válasz Kiskokó #2346 üzenetére
Meglehetősen zavaros amit írsz. Bár lehet velem van a probléma.
De mi volna a lényeg és az "útirány"?
Először így jött le: Utalni szeretnél x.y. számlájáról a saját paypal accountodra.
Másodszor meg azt írod, hogy miután fent van a paypal számládon a pénz onnan akarod kikérni egy otps számlára.
Most akkor mi van?
2 féle irány van: pénzküldés és pénzfogadás
1. pénzküldéshez vagy feltöltöd az accountodat a top up accounttal (limitek persze megmaradnak) gyanús hogy a paypalban szereplő névnek egyeznie kell a számlatulajdonos nevével, hiszen ezt írja a top up accountnál, de mondjuk ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy egy vadidegen számlájáról utalsz az Unicredites számlára a saját ID-del, mert úgy is a transfer ID számít, de azt viszont meg kell kérdezni az Unicredit bankban, hogy ha paypalos számládra szeretnél befizetni, akkor azt csak átutaláson keresztül lehet-e vagy befizetéssel is. Forintszámláról kell utalni, sőt az Unicredites is forintszámla.
2. Másik lehetőség, hogy hozzárendeled a saját nevedre szóló bankkártyát. De itt tényleg névegyezésnek kell lennie a paypalon regisztrált névvel, mert különben nem fogadja el a regisztrálandó kártyát és a bankkártyáról majd a paypal automatikusan leemeli az összeget, ha engedélyezed a tranzakciót.
3. pénzfogadáshoz meg egy magyar bankszámlát tudsz hozzárendelni, amire kikérheted a pénzt.
Annak úgy kb. az ég világon semmi értelme nem lenne, hogy x számláról befizetsz a paypalra, aztán paypalról meg kiutaltatod egy másik számlára.
A befizetés ugyan ingyenes, de ha mondjuk költeni szeretnél, akkor forintban nem sok értelme van tárolni, mert úgy is konverzióra kerül a sor, így ez az egyik bukta, a másik meg akkor van, mikor kiutaltatod magadnak, mert az meg -250 Ft 25 rugó alatt.Szóval leírhatnád érthetően, hogy mit akarsz, mert elég nagy zagyvaságnak tűnik. Csodálom a többieket, akik úgy is válaszolnak, ha totál érthetetlen az egész. Aztán kiderül, hogy a válasz nem az igazi, na de miért is nem az? Mert a kérdés sem volt érthető.
-
Kiskokó
veterán
Hello köszi a segitséget.
Nos igen jól értelmezed az leneohg egy adott "számláról" utalnék paypalos accomra és onan az otp-sre. erre azértgondoltam mert az összeg dollárban van és az otps- számlám nem deviza.
szóvla ha va negy x számla ahonan utalni akarok dollárt az rögtön mehet az otps-re ? átváltja Hufra ? tulképpen paypal avgy más netes számlát csak azért akrtam közbeiktatni hogy ott dollárból hufba váltás megtörténjen.. de ha erre nincs szükség akkor fölösleges a paypla és a sz adot számláról küldöm rögötn az otpre a dollárt.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, paypal-on akarom hozzáadni az cibes netkártyámat, de mindeg egy hibaüzit kapok :"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Mit lehet ezzel csinálni? Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest