- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz menledge #20451 üzenetére
Nincs költsége. De ha devizát küldesz Forint számlára, akkor átkonvertálva küldi, előtte az összegző képernyőn látod a váltási árfolyamot. A saját bankod devizavételi árfolyamához lehet hasonlítani, hogy jobb vagy rosszabb, de én nem látom értelmét, máshogy úgysem tudnák hozzájutni.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Ezt csak én tartom érdekesnek?
Sep 20, 2015 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Details 26,425 HUF
Sep 20, 2015 Currency Conversion Completed Details -26,425 HUF
Sep 20, 2015 Currency Conversion Completed Details $91.99 USD
Dec 31, 2015 Reversal Completed Details $91.99 USD
Dec 31, 2015 Currency Conversion Completed Details -$91.99 USD
Dec 31, 2015 Currency Conversion Completed Details 25,734 HUF
Dec 31, 2015 Credit to Credit Card Completed Details -25,734 HUFJanaboy
-
Topikgazda
válasz Janaboy #20454 üzenetére
Az hogy decemberben kevesebbet ér a 91.99 $?
Szeptember 20. vásároltál a bankok eladás árfolyammal dolgoznak.
December 31. jóváírjak ugyanazt az összeget a bankok vételi árfolyammal dolgoznak.
Nagyon egyszerűen.
De a legtöbb bank a számlaegyenlegen írja az árfolyamot is és a honlapjukon is ellenőrizhető az adott napi.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Janaboy #20456 üzenetére
Amit linkeltél ott a 91,99$ volt írva. Az hogy hogyan volt beállítva a Paypal a $ vételárat szerintem nem befolyásolja.
Ha 97.90 USD-t vontak le a vásárlásra, akkor ugyanannyit kellene normál visszatérítésként is küldeni, nem 90,07 USD-t, a forint érték az persze mindkét esetben más. A hiány az valami más. Ha kombi fizetés volt egyenleg-kártya, akkor az is kombináltan megy vissza. -
rostiron
őstag
Akkor még egyszer összegzem. Regisztráltam 12.29-én aznap adtam hozzá a kártyát is. Akkor eltűnt a kártya egyenlegéről 688 ft. ( 400ft +az 1 dollár gondolom ) 12.31.-én felhívtam az otp-t ők megadták a 400 ft-os tranzakciónál lévő kódot. Paypal-on megerősítettem, kaptam egy e-mailt és a státus verified lett, limit eltűnt.
Vásárlás, egy volt január 2.-án, ez az egy van a paypal történetben. Akkor csak a kártyát használta arról korábban raktam képet. Az otp-nél ma visszakerült a kártyára a 400 ft, a paypal-on továbbra is csak a január 2.-vásárlás látszik.Lehet hogy az otp kevert valamit ??
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Topikgazda
válasz rostiron #20459 üzenetére
Nincs ezzel gond, nálad máshogy működött. Délután hozzáadtam egy CIB kártyát, eddig úgy müxik, ahogy írtam, zárolt a 400 Ft, de van kód a tranzakció történetben, mindjárt beírom a kódot és nézem tovább.
Most a PayPal balance: 0 HUF, és nincs semmi a kártyahozzáadással kapcsolatban a My recent activity-ben.
Kód beírva, ez volt az utolsó üzenet:[ Szerkesztve ]
-
rostiron
őstag
Még egy apróság jutott eszembe,ami talán okozhatta. Ugye jobb oldalon volt egy olyan hogy, Link and confirm my debit or credit card na én nem itt adtam meg a kódót hanem az akkor még Get verified-re kattintottam. Elméletileg ugyan az az ablak jött fel itt is.
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Topikgazda
válasz rostiron #20464 üzenetére
Akkor minden oké, ennek kell lennie. Köszi az infókat, annyival kiegészítem majd a leírást, hogy előfordul, hogy nem a Paypal egyenlegen jelenik meg a pénz a Paypal leírása ellenére, hanem vissza sztornó történik.
Én a normál lépésekkel mentem végig, a kódot a kártyáknál az Enter Paypal Code-nél írtam be. Holnap az egyenlegen kell lenni a pénznek. Van egy olyan érzésem, hogy ha zárolt állapotú, nem ténylegesen levont tranzakció állapotnál írjuk be a kódot, ott lehet valami banki csúszás. Mire levonná, addig jóváírja is és így 0 lesz az egyenlleg, de holnap kiderül. -
Janaboy
veterán
Mi a különbség a Personal és a Premier típus között?
Janaboy
-
addikt
GB
Csináltam dispute-t,nyitottam még egy ticketet és 2 napot vártam.Majd Claim és ma írtak,hogy visszautalják.
Ha nincs PP akkor várhattam volna elég sokat,hogy csináljanak valamit -
marci30
tag
NA hali mindenkinek, Jó hír, megérkezett a pénzem. Tényleg 4 nap kel nekik. úgy hogy minden ok. Bocsi a zavarásért.
Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
-
dlaj
őstag
Jól tudom, hogy a PayPal védelem 180 nap?
Illetve lehet reklamációt kezdeni pl. a rendelésről számított 168. napon is? -
fityere
senior tag
Volt egy magán hirdetésem ahol egy monitort adtam el teljesen makulátlan állapotban. A vevő megkarcolta a kijelzőt és olyan hibákra hivatkozott amik nem is voltak és most sincsenek. A paypal neki adott igazat hiába volt ez egy privát hirdetés most minuszoltak a számlám. Reklamációt mar nem fogadnak el. Gondolom mar nem tudok mit tenni.
Ha nem fizetem be milyen következményeim lehetnek ?Segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
fityere
senior tag
Persze hogy megosztottam a paypal-al a hirdetésről készült információt. Mégis neki adtak igazat. Hivatkozott olyan hibára hogy piros csíkok vannak a monitoron meg karcos. Karc nem volt, de most mar van, viszont piros csík egyáltalán nincs.
Most van kepém bekapcsolt állapotban es semmilyen piros csík nincsen .Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Topikgazda
válasz fityere #20475 üzenetére
Használt árú esetén ha a hirdetés tartalmazza, hogy nincs garancia, nincs visszavétel nincs jogi alapja, hogy a vevő javára döntsenek. Lehet írni nekik az üzenő falon Help, Message Center, Disputes, Seller protection témában, hogy nem fogadod el a döntésüket és indoklod.
Ha nem fizeted ki, zárolják a fiókod első körben. -
-
regos
tag
üdv
most vásároltam volna ebay-röl PP-al.
viszont visszautasítja és kéri a kártya adataim.
Eddig nem volt gond.
Náluk lehet a bibi?
üdv -
regos
tag
megpróbáltam kipipálva is a privat computeres részt de igy sem fogadja el .
PP-n denied a vásárlás ujra.
egyböl beadja a kártya adatokat kér ablakot és nem enged tovább.ezt dobja ki:
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.tegnapelőtt még tudtam vásárolni és azóta semmi nem változott.
Ha megadom ujra a kártyaadatokat nem fogadja el,kártya lejárati dátum 02.17[ Szerkesztve ]
-
kippedli
tag
Withdrawnál az account numberhez a számlaszámot kell megadni vagy ami a kártyán van?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol kell beállítani a profilban azt, hogy az én bankom váltsa át a vételárat, és ne a PP? -
dlaj
őstag
Köszönöm a választ.
Akkor nagyon röviden, hogy miért is kérdeztem, és (ha szükséges lesz) mire szeretném használni a PayPal védelmet.
2015. 11. 08.-án (kb 60 napja) rendeltem egy 31 ezer forint értékű telefont a TinyDeal webshoptól European Express szállítással, amit a DPD kézbesített volna.
A kézbesítés reggelén (11.23.) a DPD elhagyta a csomagot, és nem szállította ki. A helyi depóba még beért, de én már nem kaptam meg. Röhej, hogy egy utcában lakom a DPD helyi depójával. A csomagot egy DPD melós valószínűleg kilopta a raktárból. Ez nem rágalmazás, a depó vezetője mondta nekem. A hibát a DPD elismerte.Több mint egy hónap levelezés után sikerült elérnem a webshopnál, hogy vegye fel a kapcsolatot a DPD-vel, és kérje a kártérítésemet, amiből újraküldik a csomagot.
Ma reggel jött az üzenet, hogy legyek türelmes, a folyamatot elindították, de lehet 1-3 hónap.180 nap az 6 hónap. Ebből eltelt 2, és maradt négy. Legrosszabb esetben, ha 3 hónap alatt nem történik semmi, akkor a maradék utolsó egy hónapomban gondolom még van keresnivalóm a PayPal-nál?
Vagyis 150. nap után is tudok valamiféle kártérítést kérni tőlük? -
Topikgazda
Most rögtön indíts dispute-t a meg nem érkezett csomagra. Ha küldi akkor küldi, de ez most lényegtelen, kapd vissza a pénzed, ha véletlenül megérkezne, majd kifizeted.
Te fizettél és nem kaptad meg. Az hogy nem kézbesítette a szállító akármilyen okból az a szállító és a TinyDeal problémája, oldják meg. Az elveszett csomagért a te közbenjárásod nélkül is közvetlen fordulhat a DPD-hez, biztosítva volt. -
chris0000
őstag
hi.
ha vásárolni szeretnék paypalos fizetéssel de a HUF(Primary) összeg nem elég rá akkor az USD-ben lévő pénzből automatkusan levonja majd a hiányzó összeget?
át lehet az USD-ben lévő összeget HUF(Primary)re rakni,vagy felesleges ezzel foglalkozni?
thx.
üdv. -
juszaka90
csendes tag
Sziasztok.
Ha törlöm a paypal regisztrációmat, akkor ugyan azzal a kártyaszámmal újra regisztrálhatok? Mert engem csak zavar ez az üzeleti profil...
A köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest