Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz LaCupacabra #6251 üzenetére

    1) Olvasd el az első posztot. Bár mostanra nagyon sok minden változott, az alapok maradtak, sok induló hibát segít kiküszöbölni.

    2) Egyik karakter sem gyenge még alsó szinteken sem, viszont bármelyik lehet nagyon gáz egy rossz builddel. Meg kell tanulni velük játszani. Melée karakternél először is life, life, utána még egy kis life, aztán a többi. Később már lehet finomítani rajta, ha már tisztában vagy a játék működésével, a buildekkel.

    Első karijaimmal (nem is csak a legelsővel) még a Normal A1-A2 bossok is megfingattak, ma ugyan ezeken szimplán átgázolok, bármilyen induló classal. Nem a játék lett könnyebb, hanem megtanultam a szabályait. Ez van, ennek a játéknak masszív betanulási ideje van. Cserébe harmadik éve nem untam rá. ;]

    3) Partyban nő az xp de nő a monszták élete is - persze, hogy nehezebben csapod le őket.

    4) Vásárolni kell. Marának való low level fegyverek már 1-2 chaos, de akár Alt környékén is akadnak Standard-en, nagyon sokat segít egy első karakternél.

    5) A játék ismerete nélkül HC karival játszani szerintem mazochizmus, de mindenki úgy rontja el a napját, ahogy akarja... :(

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák