- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaCupacabra
csendes tag
Üdv.
Nemrég kezdtem el játszani a gameval sajna több problémám is akadt
Maruder ennyire táptalan az alsó szinteken ? A multistrike megszerzéséig csk max rongybabának vagyok jó partyba de utána se az a brutális sebző kari max 1 targetre azt csok. PL.: Mellemet meg repülnek az 1k feletti sebzések 20 szinten én meg csak max 300 - 400 sebzek.....
Hiába a tonnányi kari leírások csk hogy addig a szintig ell is kell jutni és az HC-n ez nem egyszerű.
Game minimum konfig ? E8400 , 4GB ram , hd4870 1gb karival nem kicsit szagatok néha meg megfagy 1024*768 ba is normális ez ?BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
félisten
válasz LaCupacabra #6251 üzenetére
Hurka neki a proci, ram is kéne talán, és 32bit alatt fagyni szokott. Minimum egy quad kéne alá. Akkor kevesebbet laggolna.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Patrick
addikt
Igen, mondhatjuk, hogy normális. A procin kívül, a vga is nagyon kevés. Vsync + az árnyékokat vedd ki, ha be vannak kapcsolva, valamicskét javulhat a helyzet.
Sajnos a játék nincs a legjobban optimalizálva, de elvileg majd a jövőben ezen változtatnak.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Har_melin
addikt
1) Olvasd el az első posztot. Bár mostanra nagyon sok minden változott, az alapok maradtak, sok induló hibát segít kiküszöbölni.
2) Egyik karakter sem gyenge még alsó szinteken sem, viszont bármelyik lehet nagyon gáz egy rossz builddel. Meg kell tanulni velük játszani. Melée karakternél először is life, life, utána még egy kis life, aztán a többi. Később már lehet finomítani rajta, ha már tisztában vagy a játék működésével, a buildekkel.
Első karijaimmal (nem is csak a legelsővel) még a Normal A1-A2 bossok is megfingattak, ma ugyan ezeken szimplán átgázolok, bármilyen induló classal. Nem a játék lett könnyebb, hanem megtanultam a szabályait. Ez van, ennek a játéknak masszív betanulási ideje van. Cserébe harmadik éve nem untam rá.
3) Partyban nő az xp de nő a monszták élete is - persze, hogy nehezebben csapod le őket.
4) Vásárolni kell. Marának való low level fegyverek már 1-2 chaos, de akár Alt környékén is akadnak Standard-en, nagyon sokat segít egy első karakternél.
5) A játék ismerete nélkül HC karival játszani szerintem mazochizmus, de mindenki úgy rontja el a napját, ahogy akarja...
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
LaCupacabra
csendes tag
Bakker csk be kell ruháznom új gépbe A 3-dik karim L53 ig jutott HC-n. Ott is csk az én fa.... miatt murdelt meg nem annyira nehéz a game bár Perity A4 en az utóbbi időbe kinyírta a kariaimat
[ Szerkesztve ]
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
LaCupacabra
csendes tag
De most úgy is csak próbálgatok mert ahogy olvasom az ascendancy -val elégé megváltozik majd a játék. uhh így a shopot nézve van választék
[ Szerkesztve ]
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
Har_melin
addikt
Eladtam egy Searing Touch-ot Standard-on, 2 fuse-ért. Utána valaki más is rám írt, és rákérdezett, hogy tényleg 2 fuse-ért adtam el? Mondom igen, ennyi az áruk a poe trade-en. Ja, csak nem a +50% spell dmg, +39% fire dmg daraboknak... Aki hülye, haljon meg.
-
rumkola
veterán
2 hete nem tudok 5 linket összehozni, a trade-en meg soha senki nem írt vissza ha venni akartam valamit.
Kínomban minden currencymet elcsesztem de nincs meg az 5-6 link.
15chaos maradt, tud ezért evasion armort vagy bow-ot?
Kihullik az összes hajam már, kezdek besokalni a semmiért játszástól. -
Har_melin
addikt
válasz rumkola #6261 üzenetére
Karminca néven vegyél fel barátnak (Ctrl S és alul beírod), akkor látod, ha online vagyok meg én is látlak téged. Vagy ha az előbb megadott linken az avatarom alatt a pm-re kattintva küldesz egy üzenetet, akkor abból is látni fogom az IGN nevedet.
-
Har_melin
addikt
Valami rng átok van rajtam Talismanon, egyszerűen eltűntek a kőkörök. Korábban szinte minden pályán/mapon volt egy, de lagalább minden másodikon. Most merci A3-at úgy toltam végig, hogy az egész actban összesen kettő darab volt. Mapokon is jó, ha minden negyedik-ötödiken bukkan fel egy.
A múlt hét elején volt négy db T1-es talizmánom, most van vagy harminc, mert nem tudom elhasználni őket.
A másik, hogy ha van valakinek T3-as Longtooth, Monkey Twins vagy Three Hands talizmánja, amit elcserélne Spinefuse-ra, akkor kérem keressen meg. (normál vagy magic).
-
félisten
-
dave118
senior tag
válasz rumkola #6259 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség és csak a vak szerencse, de nekem az szokott beválni, hogy ha nem jön össze az 5-6s vagy 5L akkor pihentetem a dolgot. Egyszerre nem szoktam sokat rápakolni semmire. Tegnap meglett az 5L Atziri's Splendour az 5. fuse-ra úgy, hogy előtte nap 2-3x rápakoltam 20-30 fuse-t. Így kreáltam már 5L Voll-t 6S 5L Carcass-t, 6S 5L Marohi-t is, mind saját farmolású fuse-ból. Jeweller-t könnyű összeszedni és Vorici-nél beváltom fuse-ra. Nyílván a 6L más tészta, de az én casual játékstílusomhoz elég az 5L is.
(#6251) LaCupacabra: Az elején sztem minden melee kari lassú, főleg egy casterhez képest, de az igazi játék úgyis 60+ nál kezdődik. Addig ki kell dekkelni valahogy Multistrike után pedig már megy mint a karikacsapás. Nekem életem első értelmes (85+) karija egy melee sweep mara, full self found dolgokkal is rendkívül életképes és élvezetes.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Har_melin
addikt
Hogy ne csak mindig panaszkodjak: esett egy Shavronne. 1(!) jewelből lett 6S és 47 fuse-ból 6L
-
tocsek18
senior tag
-
vvega30
senior tag
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy a steam accot hozzá lehet-e már normálisan csatolni a pathofexile.com honlaphoz, hogy kereskedni tudjak? Mert mikor tavaly próbáltam akkor utána nem tudtam bejelentkezni a steamből a saját accomba hanem létrehozott egy újat. Support állította vissza...
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Har_melin
addikt
Nem találtam időpontot hozzá, de az eddigi gyakorlat szerint ha 4-én kezdődik az Ascendancy, akkor a Talisman ligák gondolom a jövő hét végén érnek véget? Általában szokott lenni pár nap szünet két liga között.
-
Har_melin
addikt
Nem lehet, hogy csak később kezdik? Időben eltolva az Ascendancy kezdéstől? Abban annyi újdonság lesz játékmenetet tekintve, hogy nem csodálkoznék, ha lenne mondjuk egy hónap egy új ligáig. Az alatt az emberek ki tudják tapasztalni a gyakorlatban az új subclassokat, megint lesznek új skillek is, gondolom némileg megint variálnak majd az egyes meglévők erejével is (a Bladefall pl. esélyes egy nerfre, sajnos).
-
félisten
Amúgy reálisan nézve meddig lehet fejlesztgetni egy ilyen játékot, mielőtt átláthatatlan katyvasz lenne? Csak elérnek egyszer egy olyan szinte, hogy kontentet kell kivenni ahhoz hogy újjal töltsék meg. Már az ezert féle gemet sem tudom nyomon követni. Biztos hogy mindegyiknek megvan a maga szerepe? Néha felmerül bennem hogy sok a sallang.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #6281 üzenetére
Szerintem már most is ideje lenne. Időnként tényleg ilyen Magic the Gathering érzésem van, gyűjtsünk talizmánokat, gyűjtsünk divination cardokat, mindegyik szaporodik mint egy nyúltenyészet. A div cardoknál én pl. kikukáznám az összes egyedi unique-ra vonatkozót, meg a sima, lvl 60-as kékeket adókat is. elég lenne item típusra vonatkozó általános kártya (pl. Unique Armor) és ritkaságtól függően lenne amelyikért akár húszat is adni kellene, lenne amelyik már háromért elvihető.
A skilleknél én inkább azt látom, hogy az időnkénti balansz váltásokkal mindig vannak előtérbe kerülők és háttérbe szorulók. A legutóbbi fejlesztés annyiban szerintem megmagyarázható volt, hogy hiába volt ötféle sebzés a játékban, a chaos dmg igazából mellékes volt. Nem "teljes értékű" palettát nyújtott, hanem egyfajta bónusz volt a négy hagyományos sebzéstípus fölött. Szerintem ez nem volt rossz megoldás, de nyilván itt lehetett a legkönnyebben terjeszkedni, új tartalmat bevezetni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Har_melin #6280 üzenetére
Maga az ascendancy kevés, nem csak én gondolom így, hanem mindenki a guildünkben. Eredetileg a talisman ligával együtt lett volna a startja, csak nem lett akkorra kész. Ha most nem lesz semmi egyedi ladder, lehet le is fogom sz*rni, vagy más egy hétig elbohóckodok vele. Pont a ladder miatt szereti a kemény mag a játékot, ha nem lesz ladder az felér egy tökön szúrással. Ráadásul már én is kezdem azt érezni, hogy ezekkel az egyedi kasztokkal megszűnik a játék egyedisége, amit eddig a fejlődési szabadság adta.
-
San398
őstag
Ebben igazad van, a talisman ligában semmi kihívás nem volt. Ami már az elején nem volt szimpatikus az az hogy csak olyanok tudják, tudták teljesíteni 32/32-re akik egész életüket a gép előtt élik vagy rengeteg currency árán lesz meg. Tudom, hogy az egész játék a véletlenek sorozatáról szól de ez azért már erős. Nekem ugyan megvan a szett de a totem csonka marad mert annyit nem ér hogy farmoljak és a sok orbot arra költsem, hogy megvegyen az egyébkét pár chaos árú cuccot több ex-ért.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
tocsek18
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz tocsek18 #6288 üzenetére
Néztem egy kicsit a videóját. Nem tudom, hogy szerencsém volt-e, hogy pont a Labirynth-ban volt, de változatlanul nem vagyok oda a dologért.
Low level (kb. 30 körül lehetett) karival az Izaro fight egy rohadt unalmas és hosszadalmas szaladgálás volt (róla azért feltételezem, hogy tud buildet csinálni), ezt megismételni még hatszor? Brrr.
A ládzsa köpködő oszlopok közötti szambázás pedig a legrosszabb laracroftos emlékeimet hozta vissza.
-
-
nyic19
tag
Gondolom fizet igencsak Krippnek a GGG
-
Har_melin
addikt
mivel ahogy már írtam, engem nem hoz lázba a ladder, szóval végül is irreleváns a véleményem, de a látottak alapján nem tudok olyan plusz tartalmat elképzelni, ami annyira vonzó lenne, hogy ellensúlyozza ezt a szívatást.
Ráadásul ha jól értettem az eddigieket (meg a videóban is megjelenő feliratot), akkor subclass pontot összesen hatot lehet szerezni (csak nehézségi szintenként az első labirintusért jár 2-2), viszont az enchantment kicseréléséhez újra végig kell menni rajta, akárhányszor. Csinálja akinek hat anyja van.
Más: melee karik szerintem amúgy is szívni fognak, mert a különböző csapdák miatt sokszor kénytelenek lesznek lőtávolban ácsorogni, nem lehet majd odarohanni az ellenfélhez. Ha a Flame Dash (esetleg a Phase Run is?) ezeket is negligálja majd, akkor nélkülük gyakorlatilag nem lesz értelme buildet csinálni - +IMS csizmák mennek a kukába
-
-
Nordic
Közösségépítő
Phox trapper buildje után elég kemény nerfet kapott a Bladefall...
-30% dmg effectiveness
- 5% less dmg per volley -> 6%
- Base dmg is csökkent. -
Nordic
Közösségépítő
Scion revealed...asszem a liga Path of Scion lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- További aktív témák...