Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz Har_melin #12719 üzenetére

    Na akkor megpróbálom leírni én miért nem örülök annyira. Egyrészt szeretek úgy farmolni, hogy tudom mit akarok, legyen az div card, vagy unique ami adott mapen-bosstól esik. Sokkal inkább motivál, mint várni a random csodát.

    Másrészt sokkal hatékonyabban haladok, ha megcsinálok előre 10-15 mapet és hármasával-ötösével szedem ki a stashből előkészítve. És ez nem csak shaped mapokra vonatkozik. Azért jó lenyomni 150 shaped Atollt, mert közben összegyűlik 15 Siege, 20 Shaped Iceberg, vagy bármi egyéb amit szeretek, és azokat is tudom így futni. Shaped Vaultal ugyan ez volt. összegyűlt egy rakás Mesa, Primordial Pool, Raceourse, Waterways stb. Lehet sokaknak élvezetes egymás után nyomni a Torture Chamber, Necropolis, Tower cuccokat, de számomra szenvedés. A jelenlegi map droprattel, sextantok nélkül ez megkerülhetetlen lesz. Megvenni a mapokat szimplán nem éri meg, mert soha nem termeled ki az árukat, viszont sextantok nélkül nem is tudod fenntartani ezeket, hiába nyírsz ki mindent 2 tieren belül.

    Kiemelném, hogy a jelenlegi dropratre vonatkozik minden amit írtam. Kifejezetten egészségtelennek tartottam, azt, hogy a Bisco meta miatt a trash mobok gyarapítása és minél gyorsabb farmolása volt a fő bevételi forrás. Ha a készítők ezekkel a változtatásokkal szabadabb kezet kapnak, nem kell a sextatnokkal számolniuk és végre megéri majd bossokat, keményebb ellenfeleket ölni, többet kapunk vissza a keményebb módosítókkal lefutott mapokból, miközben elég mapdroppunk lesz magasabb tiereken kalandozni, akkor totálisan boldog leszek, és egy percig nem fogom visszasírni egyik cuccot se, főleg a Biscot nem.

    Érdekes mellékszál, hogy mit fog változtatni a piacon ez az egész. Abyssban 3 fuse/chiselt-t kaptál 1 chaosért, miközben 6-7C-ért tudtad eladni a sárga sextantokat, ha nem használtál ilyesmit. Ez most totálisan meg fog fordulni szerintem. A sextantok alig érnek majd valamit, míg a kisebb currencykből sokkal kevesebb lesz, mert nem fog ömleni azokhoz, akik az eddigi "meta" farmolást csinálták. Ezért is írtam, hogy valamit adniuk kell helyette, mert ez nem egy nulla összegű dolog, szóval senki nem volt szegényebb attól, hogy valakik gazdagabbak voltak, viszont ritkább lesz minden amit mi is napi szinten használunk.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák