Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz HoaryFox #68941 üzenetére

    Nekem is ki kellene mennem városon kívülre, hogy az én esetemből is kiderüljön, hogy kapott e a futómű. Amikor gázadás nékül gurulok érdekes hangot hallok a kerék felől, mintha 8-as lenne benne. Elviszem majd a kútra, lehet csak szimplán a guminyomás kevesebb, mint a többiben, aztán csak placebó az egész és már előtte is volt hang. BTW, ma volt kint a kárszakértő, lefényképezte a sérülést, mostmár csak arra várunk, hogy az Audis illető ellen jogerős ítélet szülessen. (milyen véletlen, hogy ezek a fránya német "ragadozók" okozzák a problémákat).

    15-én (pont születésnapomon yeeeey) kell bemennem a rendőrségre meghallgatásra. Annyit tudok, hogy az illető ellen szabálysértési eljárás van, mert 2 kreszpontot is megsértett + ott is hagyott az ütközés után.

    Annyit már tudok az illetőről, hogy visszaeső a srác. Többször kapták már el erősködés / ittas vezetés és más egyéb nyalánkságok miatt. Remélhetőleg hamar bebukja majd az ügyet a sutyerák és nem húzza sokáig, jó lenne már ha a pénzemnél lennék.

    Belső forrásból azt is tudom, hogy állítólag azzal fog védekezni, hogy versenyeztünk ezért történt az ütközés. :D

    Ez 4 dolog miatt felettébb vicces:

    Valszeg nem egy 16 éves G Astrával fogok Audi A6-al versenyezni
    - Azt elég nehezen lehet versenyzésnek nevezni, hogy 1x megelőz, majd megvárja hogy elmenjek mellette, majd még 1x megelőz és nekem jön
    - Ha versenyeznénk valszeg nem lennék olyan hülye, hogy még magamra is hívom a rendőrséget
    - Ha valóban azt hiszi, hogy én voltam a hibás akkor érdekes, hogy miért nem várta meg a rendőröket velem együtt.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák