Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Pardise #52801 üzenetére

    Akkor gondolom az opelböl is az 1.4 szivo benzin az erdekes.

    Hat ez egy jo kerdes. Az opel valamivel ujabb es szerintem picit komolyabb is, mint a ford focus. Ugyanakkor a ford is nagyon jo es az legalabb 1.6 os szivobenzin, ami azert jobbnak tünik, de nagy különbseg nem hiszem, hogy van a kettö között. Elöben meg kell nezni, amelyik jobban tetszik....illetve kiprobalni egy probakörre.

    En azert azt a helyedben atgondolnam, hogy mindenkeppen akarsz e uj autot venni. Amiket nezegetsz, ezeknel a garancia nem elsöszamu szempont. Egy sima szivo 1.4/1.6 nem kenyes motor. Ha nem valami igazi barom volt az elsö tulaj, akkor 1-2 evesen, nahany 10 ezer km-el sem lehet semmi baja, cserebe nem buksz rajta egy oriasit, amint kitolod a szalonbol. Igaz, az opel astra K ugye meg nincs hasznaltan, illetve irtad, hogy 10-15 evre akarod venni, igy van racio egy uj astra K ban vagy focusban is...ettöl függetlenül azert esetleg nezz ra az 1-2 eves kinalatra is szerintem.

    Ha mindenkeppen uj, akkor meg az 1.0 turbo ford motort nagyon dicsertek es allitolag az opel 1.0 ja is igen csak jo. Ha elejetöl kezdve nalad van, betartod azokat a dolgokat, amik fontosak egy turbos autonal, akkor azt is meg lehet nezni. Kedvezöbb fogyasztast es dinamikusabb kocsit kapnal.

Új hozzászólás Aktív témák