Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gban

    Közösségépítő

    válasz F_Zolee #37704 üzenetére

    A mai világban senkiben sem lehet megbízni sajnos, ha nem ismered konkrétan, és 100%-ra tudod hogy megbízhatók.
    Nekem anno (2000 környékén) vizsgán derült ki a Kadettról hogy az alja rohad és nem engedik át, plusz van még pár baja, pl. lukas a gumiharang - előtte voltam egy magát agyondícsérő szervizben, hogy 2 nap múlva vizsga, nézzék meg és amit kell (illetve lehet), csinálják meg.
    Viszavittem, szóltam, ez mégis hogy van, nem látták az egyértelműt?
    Hebegtek, habogtak, gondoltam becsületből korrekt árat meg határidőt mondva megcsinálják, ha már fölöslegesen buktam a vizsgadíjat.
    Persze, ahogy azt elképzeltem...
    Mondták, alvázhoz le kell bontani az egész futóművet, rá sem érnek nagyon, de valahogy 1-2 héten belül megoldják, és minimum 45 ezer, mert ez ennyi, az annyi óra, és ez a minimum, ha nem jön közbe semmi.
    Elvittem ismerőshöz, nem vállalta, mert tényleg nem ért rá (jó nagy karosszériás műhely), de ajánlott egy volt alkalmazottat aki maszek lett.
    Elvittem, mondta, ma ne hagyjam ott de vigyem vissza másnap (otthon dolgozik, nem fér el nagyon, és az utcán sem), 2 nap alatt kész lett, hibátlanul, minőségi munkával (vizsgán mondták), és 12 ezer volt....
    És elmondta már az elején, hogy egyáltalán nem kell lebontani, csak lekötni pár csavart, vágni, hegeszteni, kezelni, visszatenni, stb.

    Postázást nem vállalok.

Új hozzászólás Aktív témák