- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Bezony - lássuk csak: barna, hegyes orrú, magassarkú cipő, sötétebb farmer, egy rózsaszín jellegű felső és az új kabátod - remélem jól vízionáltam el a képet?
Színes egyéniség? Ám legyen, aláírom
Ne aggódj Bogaram, ma már megoldható orvosilag az eltékozolt szüzesség visszakapása - ahogy hallottam az oroszoknál nagyon trendi dolog mostanság az ilyen műtét
#28405: Mondom JELLEGŰ! De igaz, a karkötő kimaradt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
venember83
nagyúr
válasz enzodasilva #28355 üzenetére
Nem csak a te mániád, dzsedike.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #28409 üzenetére
Boloooond
Verus: Háát
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
QuarK
senior tag
szius, miujs?
-
NoLF
veterán
Az Iskolaév első napján egy amerikai iskolában a tanárnő új diákot
mutat be: Sakiro Suzukit Japánból.
Kezdődik az óra:
Lássuk ki tud többet Amerika történetéből? – mondja a tanárnő.
Ki mondta: „Szabadság vagy halál?"Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:
Patrick Henry 1775, Philadelphiában.Kíváló Suzuki. És ki mondta ezt: „Az állam a nemzettel egyenlő, ezért
a nemzet nem halhat meg"Suzuki feláll:
Ábrahám Lincoln, 1863 Washingtonban.A tanárnő végigméri az osztályt és így szól:
Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri
Amerika történelmét, mint ti.Hátulról egy csendes hang:
Nyald ki a seggem büdös japcsi
Ki volt az? – kérdi a tanárnő.
Suzuki jelentkezik és mondja: McArthur tábornok 1942, Guadalcanalnál
és Lee lacocca 1982-ben a Chrysler cég közgyülésén.Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:
Elhányom magam.
A tanárnő kiabál… ki volt az?
Suzuki azonnal válaszol. Idösebb Geroge Bush, Tanaka japán
miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió 1991.Az egyik diák unottan odaveti:
Szopj le.
A tanárnő hisztérikusan.
Elég! Ez ki volt?
Suzuki rezzenéstelen arccal:
Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda.Egy másik diák feláll és elordítja magát:
Ez a Suzuki egy nagy rakás szar.
Suzuki ismét nyugodt hangon:
Valentino Rossi motorversenyző, 2002, Brazil Motoros Nagydíj.Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és
belép az igazgató:
Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam:
Mire Suzuki:
Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Vehehe
Elmo: Ki ne feljtsd a riadt gorillát a sorból
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
Hát mi van itt? Sziklaszívű lányok, elszaporodó moderátorok, népdalénekes főpillangókezdemények, az agyam lehervad.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #28421 üzenetére
jelen esetben tökéletesen mindegy. természetesen annyit se konyítok hozzá mint a lovakhoz, úgyhogy nem is érdekelt hogy valós-e az információhalmaz avagy nem, melyet a fenti viccben fellelhetünk, de nem is ez a lényeg. állj fel nyugodtan
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
válasz elmoraan (r) #28425 üzenetére
Hja kérem, aki csak sétál a városban, aztán szösszenetet ír! Naná, h lemarad az on eseményekről
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz elmoraan (r) #28425 üzenetére
Sziklaszívű moderátorok és elszaporodó lányok bezzeg jobb lenne mi?
Szia Timocicu !
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Bubu79 #28424 üzenetére
Kételkedem: hja, nem való nekem a dzsungelen kívüli világ.
Philoxenia: hát, akár. Főleg, ha tekintetbe vesszük, hogy hogyan szaporodnak a modik, és hogyan a lányok.
Mod Bubu: és még tudom/tudnám fokozni.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz elmoraan (r) #28430 üzenetére
Ez azért szenyó volt.
Philo: Nagyjából: Rengeteg ideig próbáltalak megérteni téged, magyarázatot találni a cselekvéseidre, felfogni a motivációdat, de végülis megfejtettem - ha jól rémlik...
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz philoxenia #28432 üzenetére
"Sok ideig tartott megérteni téged, felfogni a cselekedeteidet, értelmezni a motivációd, de azt hiszem végre sikerül elmenni rajtad"
-
Timocicu
senior tag
válasz Bubu79 #28431 üzenetére
Ne sírj Bubus, csak van Valaki aki megvigasztal.
Adjak zsepit?
Na jól van! Akkor nem is adok! Majd kellene még ..., mikor lefagy a nózid, de akkor már késő lesz.
Verus! Egy igazi Hejcegnőnek nem szabad szominak lennie.
Tessék mindent pozitívan látni!
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Bubu79
addikt
A színed nem az igazi, de nyugodtan dugd ide a nyelved, majd kitaláljuk mit lehet vele kezdeni
Timoka: Köszi, aranyos Vagy, de momentán nem hiszem, hogy el tudná valaki is rontani úgy a kedvemet, hogy sírva fakadjak
elmoraan (r): Na eeez, már tényleg kellemetlen
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz elmoraan (r) #28438 üzenetére
akkor most fordítsd le nekem a posztkoitálist bitte
-
Bubu79
addikt
Nem, nem - valami egészen mást terveztem
Torony? Megint valami sárkány ejtett foglyul? Hát nem tanulnak ezek semmiből?
-
bolondember
MODERÁTOR
mire eljutottam ide, h beírjak valamit, komplett elfelejtettem, h mit is akartam..
fene.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
elmoraan (r)
aktív tag
Nem merem, mer' yetike az új seprű, aki jól seper, aztán a lábam se éri a földet.
(Bár az hozzátartozik, hogy képes voltam még egy "t" betűt odaképzelni a "sikerül" végére. Így helyesen nem poszt-, hanem inter- az előtag.)
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz bolondember #28443 üzenetére
Mégiscsak szivárgott valami abból a konvektorból...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Bubu79
addikt
válasz elmoraan (r) #28446 üzenetére
Triplázás? Elnézve a hsz-ek közötti időt nem mondanám, hogy géppuska ujjaid vannak
Véncsont: Jó, hogy mondod - tényleg figyelni kell az extrák miatt is
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest