- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Mivel vannak autós topikok azok a témák ritkábban kerülnek elötérbe itt.
BE: Mi is van az omegás cikkel?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #5051 üzenetére
A szomszédod egy nyúl?
KétLkedM: szomorúan hallom, akkor megint hírdetnem kell...de nem gond, néha lányok is jelentkeznek..
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
Mielőtt megérkezhetne az Omegához, még előbb az Alfáját kéne megtalálnia
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Bubu79
addikt
Szorosan a nyomában loholok a beígért Plitvicei tóvidékről szólóval
Na tessék - Csacsi pedig lebukott, de csúnyán
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kételkedem
addikt
válasz neduddki #5060 üzenetére
Még mindig inkább mint: Láttam! - a haverom a szádban Valahogyan láttam
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #5064 üzenetére
Te csak figyelgetsz csendben és kevergeted méregpoharaidat...
Neked is szépet
Csacsi: Perverz? Itt? Én csak egyet láttam, annak is nagy fülei és még valamije volt
Nem is tudom, hogy ezek után egy ÉKE! elég lesz-e
-
hejesírásó
senior tag
válasz bolondember #5065 üzenetére
akkor a galambok viszik be a Ph szervereire a hsz-eidet?
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #5065 üzenetére
Akkor írd meg szépen kézzel, mellékelj pér fényképet is. Valaki a PH-ról biztosan beszkennelné neked.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #5069 üzenetére
Jó duma - de ki hiszi el?
A maradék szmiléket majd egy másik hsz-ben terítem
Kételkedem: Az nem baj, ha barátságos - egészen addig, amíg nem velem ennyire közvetlen
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
Nézd már a színét te uzsonnáskosarak réme. Ez egy hétköznapi szürke egyed, szemben az én csodás és kivételes színemmel. Hát ennyit nem lehet rád bízni? ;-]
TörökSzultán: És veled mi van bornyúk réme? Még mindig a szegény üszőket kínzod?
-
-
hejesírásó
senior tag
válasz kételkedem #5073 üzenetére
a csacsi sosem barátságos, maxmum akar vmit. vépát és egyebeket.
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #5074 üzenetére
Manapság már fekete, barna és veres hajjal is találkozhat az ember igazi "szőke" nőkkel - honnan tudhatnám, hogy ez hogyan működik a csacsiknál? Akár még álcázhattad is Magad a video kedvéért
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #5076 üzenetére
Na eredj dolgozni... ;-]
Gödörgyártó: A csacsi egy hihetetlenül barátságos jószág, addig, míg vérnyúllá nem változik.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz hejesírásó #5068 üzenetére
attól, h használom, ne lesz az enyém...
akkor asszonyka p***ija is az enyém mert használom?
@Sipike: micsoda humor, mocsida humor..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #5080 üzenetére
Hát nem is az enyém.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #5082 üzenetére
Ez biza hamar meló volt...
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #5080 üzenetére
Mindent meg lehet csinálni csak akarni kell.
Ha egyszer találkozok veled mit fogok ezért kapni...
-
Mawyx
őstag
4:55-től ismeri valaki ezt a számot?
[link]
Goal 2 film ezzel (majdnem) kezdődik és ezzel végződik, tracklista alapján nincs meg melyik ez.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Bubu79
addikt
Itt esélyesebb a segítség
Véncsont: Még a végén kiderül, hogy a Google-nél melózol, mint szörcsing endzsin
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #5086 üzenetére
Dehogynem
Nolf: Akkor este forralt bor lesz...
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
akkor én begyulladt torokkal ezennel lefekszem itthon a picsába.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Kenny erősen sörös beállítottságú - szerintem mézes sör lesz a vége
Véncsont: Szépen vagyunk
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #5096 üzenetére
A fokhagyma és a vöröshagyma látogatók ellen is kiváló
ACC200 és Aspirin+C kombót nyomattam egy darabig a hasonló nyavalyámra, de nem használt...
-
Timocicu
senior tag
Jó étvágyat és kellemes kv-zást Uraim!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
hejesírásó
senior tag
válasz kételkedem #5096 üzenetére
micsodi! ha náthából indult kia dolog és az ment a torkára, akkor a neocitran enyhíthet a dolgon! nekem szokott segíteni.
Nolfnak meg jó picsában fetrengést, irigykedem.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest