- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dropi
aktív tag
válasz ricsip #93347 üzenetére
Akkor ott nálad lehet a baj. Nálam mindig is kabelen van/volt a tévé, mert ezerszer stabilabb a úgy, mint a wifin. Es a 100 mb pont eleg mindenre. Legutobb pl az Oppenheimer DV remuxot néztem, és sehol nem volt egy akadás.
HdRew: Én az állandó kábelt javaslom, ha megoldható. Lóg elég dolog, feltételezem, a lakasban a wifin.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
boborján2
aktív tag
Remux és remux is lehet más.
100megabiten meg tud akadni , legalábbis annál aki a maximumra törekszik.
És ez nem olyan dolog hogy ami nálam megy nálad nem és fordítva. A bitrate és a számok nem hazudnak.
Van amit átfér 100-as lan-on van ami nem.[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
ricsip
addikt
a 86 gigásat? Igen, de az egy 3 órás film. Az átlag film 1,5 max 2 órás szokott lenni. Ott pedig a 80+ giga méret az már közel 100Mbit/sec-et jelent folyamatosan végig, így ott már esélyes hogy gyakran megdöccen a lejátszás. 1,5 órás filmből keress ilyen 80 giga méretűt, és azt próbáld ki.
A The thing 1982 4k UHD rREMUX UFO971 pl akadozni fog. Vagy a Cloverfield 2008 UHD Remux
[ Szerkesztve ]
-
-
undercover
őstag
Ez az alap HDR teszt videó a festéssel meg a fekete macska ült egy kanapén.
Vagy mit kellett volna látnom?
Te melyiket vennéd porto?
Amugy ismét van a Samsung oldalán oled tv raktáron csak kéne hozzá egy jó kupon kombó, hogy olcsóbb legyen.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
addikt
válasz undercover #93362 üzenetére
Én S90C -t vettem játékra. De LG OLED -et is használok.
Azért kérdeztem, mert Samsung -on gyárilag túl van tolva pár dolog. Gondolom S95C -nél is. Nem minden módban, de van amiben brutálisan.
Persze be kell állítani. Csak azért érdeklődtem mi ment rajta, mert nem biztos, hogy pont olyan módban vagy tartalommal ment, aminél feltűnő.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
jookomak
őstag
Ha már kábel vs wifi: 1-2 hete vettem egy USB-s gigabites Ethernet adaptert, tökéletesen működik LG B8-on. Cable matters a márkája, 6 ezer Ft környéke.
A tv meg elvileg néhány hónapon belül lesz cserélve, Sony 65 A95L a kiszemelt
-
undercover
őstag
Akkor lenne két kérdésem
Az egyik az alap garancia, hogyan van?
A Samsung az a készülékre 3 év garanciát amiben panelcsere is van ha hibás?
Az LG pedig szintén add 3 év garanciát, de itt panelcserére 5 év garancia van?Aztán másoknak is nem tudom van-e tapasztalata, de igaz, hogy az LG C3-ban jobb hangszóró van mint a S90C-ben?
-
addikt
válasz undercover #93367 üzenetére
3 év az rendes garancia, mert ugye 2021 óta ebben az összegben már kötelező ennyit adni.
LG további garanciája tudtommal csak a panelre vonatkozik. A szállításra, egyéb meghibásodásra, alkatrészre és a munkadíjra nem.
Szerintem nem jobb a hang.
Szerk.:
Egyébként C1 van LG -ből, csak C3 is volt nálam. Tehát utóbbival hosszútávú tapasztalatom nincs.Viszont érdemes ránézni a kereskedőknél a kiterjesztett garanciára, biztosításra is. Hogy milyen feltételekkel vállalják.
[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
válasz undercover #93367 üzenetére
Én csak annyit tudok mondani hogy brutál jó a hangja a c3-nak...
-
addikt
válasz torma1981 #93370 üzenetére
"5 év kijelző panel garancia (3+2 év): A kötelező jótállási időn felül további 2 év korlátozott jótállást vállalunk a készülék kijelző paneljére. Az esetlegesen felmerülő további alkatrészeket valamint a munka- és kiszállási díjat ki kell fizetni."
C3 -ra szerintem ez vonatkozik. Tehát a szállítás, az esetlegesen felmerülő alkatrész és a munkadíj is fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
"Az 1. évben a garancia kiterjed a panelra, az alkatrészekre és a munkadíjra. A 2–5. évben a garancia csak a panelra terjed ki, és a munkadíjat ki kell fizetni"
Ez a G3 alatt van az 5 év garanciára. Ezt itt viszont tuti elírták. 3 év után kell fizetni a munkadíjat.
Amúgy a C3-ra nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz torma1981 #93377 üzenetére
Akkor valószínű félreértettem a múltkori beszélgetést. Szóval elnézést. Köszi a javítást.
De 5 év panel garanciát írtam, nem garanciát. Mert a 2 nem ugyanaz, mivel a 3 éven felül korlátozott. Ezért nem értettem hirtelen mire gondolsz.
Szerk.:
Amúgy erről jut eszembe. Nem igazán láttam rá opciót, így inkább megkérdezem. Közvetlen gyártói oldalon keresztül történt vásárlásnál van lehetőség kiegészítő garanciát vásárolni?[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
-
undercover
őstag
Köszönöm a válaszokat
-
veterán
válasz undercover #93381 üzenetére
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
5000 Ft-os meglévő otthoni internetre írtam alá további 2 évet,
398002 Ft-ot kell kifizetnem 21 hónap alatt.
Az akcióra felhívtam mások figyelmét pl a BestBuy topikban is[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok. Egy újracsomagolt c3 mennyire rizikós?
-
addikt
válasz nikos21 #93391 üzenetére
Ezek nem szimplán újracsomagolt eszközök, hanem általában felújítottak. Ami egyébként nem feltétlen jelent rosszat, mert más piacon is vannak ilyenek. Főleg, ha tényleg "minősített" felújítás.
Nekem a garanciával van problémám. 12/24 hónap bolti garancia vs. 36 hónap gyártói garancia. Nekem többet ér a normális garancia, mint amennyit az árán spórolnék.
Inkább várnék egy akcióra. Vagy ott a Telekom kedvezményes vásárlás is, ha neked opció.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
Én is ezt osztom.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
Segíteni szeretnék egy barátomnak (aki megvette a C9-emet) eladni a B7-jét. Tudtok abban segíteni egy tanáccsal, hogy használt 55b7-jét hol és mennyiért hirdesse meg?
Bocs az offért.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
torma1981
veterán
Samsung oldala másnál is szórakozik? OLED tv-t raknék a kosárba erre írja, hogy a kosár üres. Bármelyik tv amelyik van raktáron ezt csinálja.
-
veterán
válasz nikos21 #93391 üzenetére
Igen, ezt hagyd.
Ez nem újracsomagolt, hanem pl kiállítási db, ami akár hosszú hónapokig nyomta demo-módban.Egy szimpla újracsomagolt az kb 0-km-es lenne, csak mondjuk nem fért be a helyére, vagy hirtelen másra kell a pénz és visszaküldik, stb.
Ez egy használt, majdnem új árban.
Miért nincs eredeti forgalombahelyezéstől 36 hó garija? Ha az én használtamat megveszed, még 35 hónap garit is kapsz.
(nem eladó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest