- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
A Huawei Watch 2 LTE-ben lehet úszni?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
varázsgömb
aktív tag
válasz Maxximus #5652 üzenetére
IP 68-as, tehát igen.
"Elmondhatjuk tehát, hogy egy IP68 telefon a lehetséges legnagyobb mértékben por- és vízálló."
Én az IP67-es Lem6-ban is simán belemegyek a vízbe. Sokszor voltam vele úszó, termál, pezsgő medencében, - órákon át-, és kutya baja.
[ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
SaGa59
őstag
Nekem nem. Mondjuk térképet nem nézegetek rajta, de azon túl mindenre elég még nekem is a -8-as szemüvegemmel, amire egy telefon kell. Telefonálok, sms-t olvasok, megnézem hány óra, elolvasom a figyelmeztetését, hogy álljak már fel az asztaltól, stb. Könyvet olvasni, levelezni természetesen nem lenne jó rajta, az sms írás is elég kínos, de nem lehetetlen.
Egy dolog miatt haragszom a Google-ra, hogy a wear 2-ből kihagyták az sms hangot, csak rezeg, ami nem mindig elég, hogy észrevegyem. És mivel iphonnal kellett párosítanom a feel the wear app se ad megoldást rá, ahhoz droidos telefon kellene.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SamiCsillag
senior tag
Totál szívás, hogy az olcsóbb órákban (cor, bip, band), ha az egyikben van gps, úgyanakkor úszni nem lehet benne és fordítva. Rejtély számomra, hogy miért nem lehet ezt összehozni. Ugyanakkor a Stratos-szal szemezgettem, ez túl nagy nekem, de lehet mégis ezt veszem. A Honor Band 2 Pro 20k körül van, de egyrészt nagyon lehúzták a fórumján, másrészt az én Honor V9-em, nem támogatja (ez is rejtély számomra), harmadrészt pedig a Band2 miatt eddig a Mi Fit-et használtam, éppen ezért jó lenne talán a xiaomis vonalon maradni. Hogy mennyi bajom van
-
csenor
senior tag
Kivancsi leszek az órára. Jövőhéten küldi ki a Telekom.
Élőbe sehol sem bírtam megnezni. ☹️
Nekem leginkább a futáshoz vagy biciklizeshez kell a Bluetooth fülessel.
Így nem a telot magammal vinni plusz extraba még a pulzust is látom.
Samsungokat bírtam elobe megnezni amikben ez a tekerentyű nagyon tetszett. Kar hogy a Huawei nem rakott rá semmi ilyet. 🙈 -
Peter.70
addikt
válasz SamiCsillag #5657 üzenetére
Nekem stratos van nem olyan vészesen nagy
(#5658) csenor: Milyen bl fülest használsz?
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
Nem tudom, nekem nem hiányzik a tekerő, azt a négy-öt appot, amit használok feltoltam a lista tetejére, de be lehet pakolni a számlapokba is ezt-azt. Az alsó gomb meg előhozza a telefont, de arra is azt állítasz be, amit akarsz.
Az antennák a kerámia keretben vannak, Lehet, hogy így még jobb is, mintha egy tekerő lenne a helyén.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
csenor
senior tag
-
1bitesjuzer
csendes tag
válasz varázsgömb #5655 üzenetére
Aztán ha mégsem, akkor így járt.
Neked nem fog fájni.
Az IP68 minősítés nem garancia semmire. Lásd Sony telefonok.
Végülis csak 1 hete beszéltük meg, hogy úszáshoz min. 5 ATM jelölésű óra ajánlott.
Jössz itt folyton az IP68-cal, ami nem jelent garantált vízállóságot.[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz 1bitesjuzer #5663 üzenetére
"Jössz itt folyton az IP68-cal, ami nem jelent garantált vízállóságot."
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Ateszpapa
addikt
válasz 1bitesjuzer #5667 üzenetére
De, nyomáspróbának vetik alá, és ha átmegy, akkor bukta a gari.
Samsungos szervizes legalább ezt mondta.
Mert ügye lehet gyártáskori hiba ami miatt beázhat és akkor él a garancia. -
varázsgömb
aktív tag
válasz 1bitesjuzer #5663 üzenetére
"Az IP68 minősítés nem garancia semmire. Lásd Sony telefonok."
A szabvány az szabvány. Az más kérdés, hogy a Sony nem teljesítette.
"Végülis csak 1 hete beszéltük meg, hogy úszáshoz min. 5 ATM jelölésű óra ajánlott."
Ezt csak te állítod folyamatosan. De ne zavarjon, hogy rengetegen mást mondanak...
"Ebben te hol látod, hogy garantáltan vízálló?"
Szavakon lovagolsz...
Ami nekem fura, hogy nem nagyon emlékszem, hogy tömegesen is említették volna itt, hogy az IP68-as órájuk beázott volna. Csak te erőlködsz itt a fixa ideáddal.
Ateszpapa Ami vízálló, még nem jelenti azt, hogy úszáshoz is ajánlott.
Ne mosd össze az összes vízállósági kategóriát. Senki nem állította, hogy pl. az IP62-ben lehet úszni. (Fröccsenő víz ellen védett (függőlegestől max. 15 fokban.)
-
Ateszpapa
addikt
válasz varázsgömb #5670 üzenetére
Nem IP 62-ről, hanem 68-ról volt eddig szó, ne keverd össze őket.
-
varázsgömb
aktív tag
Ezennel előterjesztenék egy javaslatot. Kerüljön be a tiltott szavak közé a "vérnyomásmérés" és a "vízállóság". Ha valaki előhozza ezt a két témát, annak hozzászólása automatikusan kerüljön törlésre, mert ezek generálják a legtöbb vitát.
-
kbyte1024
veterán
-
törölt tag
SIM-kártyásntelefonéálás tekintetében mi a tapasztalat erről?
-
addikt
Van itt valaki akinek android wear-es órája van és android p van a telefonján?
Valamiért csak a hívásokat nem jelzi az óra, minden mást azonnal.
Amikor a telefonon 8.1 volt akkor az is jött az órára azonnal.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
gjoco1
addikt
válasz #61392896 #5694 üzenetére
Ne nagyon aggasszon a szíj........Én napi haszálatban fizikai munkát(is)végzek és van,hogy fel is akadok dolgokra az órával,de semmi jele a gyengülésnek-repedésnek-nyúlásnak......Egyébkét is,mire a szíj tönkremegy,addigra az óra is(szerintem).Ilyen olcsóbb kategóriás órát meg veszel másikat,oszt pacsi.
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest