- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Sziasztok redmi 5plushoz keresnék órát. Fő szempont a vízállóság, esetleg pulzusmérés, értesítések kijelzése. Aksi bírjon egy hosszú napot, meg ne legyen drága. Ennyi, van ilyen?
Köszönöm.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
varázsgömb
aktív tag
Az említettek közül nekem a Lemfo Lem6 van. Vízálló (teszteltem), az értesítéseket abszolút stabilan jelzi, és simán kibír egy napot. A nyugalmi pulzust aránylag pontosan mutatja, de a változásokat, pl.sportolás esetén már nem követi rendesen.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
aram01
nagyúr
válasz varázsgömb #5054 üzenetére
A sport részen nem érdekel
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a témában ezért kérnék segítséget. Létezik olyan okosóra persze emberi áron, ami mobil nélkül is képes aktivitás rögzítésére és esetleg bluetooth-on zene lejátszásra?
-
-Bagira-
tag
[ Szerkesztve ]
-
-Bagira-
tag
válasz varázsgömb #5063 üzenetére
Gyakorlatilag az összes android-os és wear os -es óra.
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #4972 üzenetére
Szia!
Macika66 révén használója lettem egy Lemfo LEM6 készüléknek. (Utólag is köszönet neki a korrekt ügyintézéstért)
Még a SIM-es/vizes oldalt nem volt lehetőségem tesztelni, de felmerült pár kérdésem a használat során, amire szeretnék véleményt/tapasztalatot kérni tőled:
- WiFi-vel működőképesnek tűnik a GoogleMaps, de csak GPS használattal nem sikerült életre kelteni - ez ügyben van tapasztalatod?
- A "Lost Link" jelzőhangját lehet valami emberire cserélni?
- a hivatalos weboldalon látni jó pár óra-skint, mely nem szerepel sem az adott, sem a letölthető típusoknál - ezen lehet változtatni?
- a hívásokat Telefonnal összekötve valahogy fel tudom venni (a telefonon), vagy csak jelzi, hogy bejövő hívás van?
- Nem sikerül aktiválni a mobilnet használatot a készülék csatlakoztatásakor - ezt be lehet valahogy izzítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Ļantos
aktív tag
Navigációra valaki?
-
zsolti_20
senior tag
Üdv mindenki ! Egy éve vásároltam egy kíni okos órát kb 20ezer ft-ért. Eljött az ideje a váltásnak, mivel megadta magát. Mivel munkahelyemre telefont nem lehet bevinni, így csak az okos óra használata engedélyezett.
Ezért az alábbi feltételekkel szeretnék egy újabb modellt vásárolni:
-legyen szögletes
-legyen 3G vagy még jobb lenne 4G
-vízállóság (ami inkább izzadás állóság lenne részemről)
-az akkumulátor üzemideje legyen több 4 óránál, legjobb lenne ha kibírna 8 vagy 12 órát. (tehát egy teljes munkaidőt)Hirtelen ennyi jut eszembe. Ezzel az olcsóbb kínai órával a problémám az volt hogy az aksi ideje rendkívül alacsony volt. Ha nem csináltam rajta semmit akkor is max 4-5 órát bírt egy töltéssel. Munka közben ha izzad az ember könnyen bejut a készülékbe a nedvesség, így naponta többször szükséges szétszedni és kitakarítani.
A 3G kapcsolat már majdnem elég volt szinte mindenhez, ezért ha az elvártak mellet nincs 4G az nem olyan nagy probléma.Árat egyenlőre nem szeretnék megszabni, inkább a feltételeknek feleljen meg, jelenleg ez van számomra előtérben.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz Paadoxon #5066 üzenetére
Szia!
Azt javaslom, hogy mielőtt vízbe mártod, tekerd be egy-két soron teflon szalaggal a sim tálcát. Én elég keménynek érzem a tálca szigetelő peremét. Szerintem pár ki-be huzigálás után fog annyit kopni, hogy nem fog kellően szigetelni, és félő, hogy beázik. Tettem föl képeket is, hogy én hogy csináltam meg.
GoogleMaps- eszembe sem jutott órával navigálni. Legfőképpen a kijelző méret miatt, de meg mert van külön navim is, és a telefonomban is van. De a kedvedért felraktam és kipróbáltam. Ez nem nagyon akar működni.
LostLink hang- passz, nem tudom.
Óra skin a weoldalon- passz, nem tudom.
Hívások felvétele- nem, csak jelzi a hívásokat.
Az utolsó mondatodat nem tudom értelmezni; készülék csatlakoztatásakor ezt hogy érted? Milyen készüléket csatlakoztatsz, és mivel?
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5070 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó kérdésem pontosítva
Amikor Bluetooth-on párosítod, ott a fogaskeréknél van egy "Internet Access" menüpont, amit nem bírok aktiválni, bepipálja, majd azonnal ki is szedi - ugyanez a telefon felöli oldalon...Persze, perverz dolog a GoogleMaps ezen, sokkal inkább a kíváncsiság vezérelt, mint a szükség De akkor elvileg nem csak nálam nem megy...
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5070 üzenetére
a képek egy korábbi hozzászólásban találhatóak?
Thx!
-
-Bagira-
tag
Az összes Andoidos órán (mtk6580) megy szinte minden ami egy telefonon.
Legalábbis amit próbáltam az mind feltelepül és működött.
pl wazze, google maps stb..
A kezelő felületén múlik csak, hogy tudod-e használni is vagy sem.( a kicsi képernyő miatt)
Illetve a készenléti idő ami korlátoz. Hagyományos értelemben vett navigálás ami jelentős proci használattal és állandó kijelző aktivitással jár pikk pakk leszívja a pici aksit.
Szerintem navigálásra nem jó a benne lévő gps ,csak sport-tevékenység útvonal rögzítésesre.
Wazze:Google:
-
varázsgömb
aktív tag
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Egy láma kérdés.A Mi óránkra(Diggro DI06-KW 88-Lemfo xy)lehet valahogy .watch kiterjesztésű óralapokat telepíteni?
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz -Bagira- #5078 üzenetére
Jaj,nagyon köszönöm,de nem szeretnélek terhelni,hiszen olyan sok szép van.........
Csak szimpla kérdés volt,mert mint tudod ehhez láma vagyok.Ha telefon témázásról volna szó,akkor azt Zooperrel tudnám.Abban fél profi vagyok,de egyáltalán a két eltérést nem nem tudom.Csak annyit,hogy hogy teljesen más a felépítése(kibontottam egyet).
De ha szívesen foglalatoskodsz vele,majd röppentek át egyet.
Ezzel lehet menne[link],de tegnap feltettem délelőtt és délután meg le is szedtem. Az okoska készítő azt elfelejtette,hogy nem mindenki szereti,ha minden csukló mozdulatra felvillanjon a kijelző.Ő ezt az opciót alapban beépítette.A beállításokban nem is lehet állítan,hiába nincs bejelölve,hogy kapcsolja be..Fix.Nálam nincs bekapcsolva,mert akkor a munkám miatt egyfolytában villogna a vekker.No,ha szívesen mókolsz,majd keresek egy szépet.
[ Szerkesztve ]
-
dika
újonc
Sziasztok! Valaki tudna segíteni smart watchom van a Whatsapp üzik nem jelennek meg!Csak jelzi hogy ki írta
-
alpe1503
csendes tag
Szia, nekem ez a launcher van fennt a 4.4.2-n (Microwear H1). Ki lehet kapcsolni a kézmozdulatra bekapcsolást, de nem a felület beállításainál, hanem az android beállítások menüpontjában. Semmi rendkívüli működést nem tapasztaltam vele kb 1 hónap alatt, jól teszi a dolgát. Tökéletesen működnek rajta a Round számlapok.
Párom 5.1-én (Diggro DI01) alapból megy ezen számlapok nagy része, az enyémen csak ennek a launchernek a közreműködésével. Van olyan számlap, ami a launcheren tökéletes, de az 5.1-en nem működik úgy ahogy kellene (pl. kék-sárga szemű párduc)[ Szerkesztve ]
"Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne."
-
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Egy Galaxy Gear S3 megéri a felárat, egy kínai gyártóval szemben? Tud egyáltalán többet nyújtani valamilyen téren? -
gjoco1
addikt
válasz alpe1503 #5083 üzenetére
Szia!
Hogy tanuljak és esetleg más is,elmondanád a beállítás menetét(Diggro DI06)?Mert ha valóban ki tudom kapcsolni a csukló mozgásra bekapcsolódó kijelzőt,akkor Nálam is megy vissza a Launcher. Ja és még azt nem tudtam kifigyelni,hogy az időjárásnál a régiót hogy állítjuk be,mert a lapon az időjárás teljesen más értéket mutatott,mint a "redőny"alatt.Ezt,ha jól láttam a videón,akkor az első lépéseknél kell.És Én biztos vagyok benne,hogy azt a részt nem csináltam meg és azért volt eltérés.
Ennyi bajom volt vele kb.És még a DPI állítgatás,ami egy picit besz@ratott.
Köszi!Szerk:Akku fogyasztás az rosszabb,mint a gyári Launcher?
[ Szerkesztve ]
-
-Bagira-
tag
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5076 üzenetére
-
varázsgömb
aktív tag
válasz Paadoxon #5088 üzenetére
Bakker, ez tényleg láma kérdés...
Nagyon kár volt szétszedni. Az egyik oldalon -kívül-, óra szíjjat tartó két nyúlvány (nem tudom mi a szakszerű neve) között van a sim tálca. Körömmel tudod kihúzni.Ezek szerint nem kerestél rá az ajánlott képere, mert azon egyértelműen látszik a helye, meg hogy hogyan szigeteltem le a sim tálcát...
[ Szerkesztve ]
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5089 üzenetére
Szia!
Töredelmesen bevallom, még nem kerestem rá, sok időm se volt foglalkozni vele, csak ránéztem volna munkában és ez lett belőle...
-
HKorn
veterán
15-20k huf körül melyik most a legajánlottabb okosóra, aminek van kijelzője, illetve az sem baj ha félig analóg és akksija legalább 1-2 hetet elmegy?
Run&Ride
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Adott egy Lemfo LES1 óra,de sehogy se tudom magyarítani vagy a play áruházon belül letölteni rá,mivel olyan kicsi a kijelző,hogy semmit nem látni
Alapból a google fiókomba nem tudok belépni vele,olyan kicsi a billentyűzet rajta,ki hogyan oldotta meg ezt a dolgot?
Esetleg olyan app amivel normálisan működik az óra gondolok itt értesítés vagy bejövő hívás jelzésre,
válaszokat előre is ksözsönöm -
gjoco1
addikt
Szia!
A Magyarosításró nem tudok,viszont az tény,hogy nem egyszerű bepötyögni a dolgokat,főleg ha egy picit nagyobb az ujjad mint az átlag,de ha sikerül,akkor más sínen vagy és mehet az áruházból a telefonra ez:[link] az órára pedig ez:[link] BT-n konnektálsz és szépen jönnek az értesítések.
Ha már be tudsz jutni az áruházba,akkor előtte érdemes át állítani négyzet alakú kijelzőre.Akkor a bepötyögés egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
varázsgömb
aktív tag
Az 5-6 colos telefon kijelzőhöz szokott user bizony szív egy egy darabig, míg rájön az 1.39 colos óra kijelzőn való pötyögés technikájára. De hát erre gondolhattál volna... Nekem kb. 10 perc alatt sikerült belépni a fiókomba, a lapát újjaimmal annyiszor melléütöttem először.
Nekem Lem6 van, és kizárólag a saját, gyári appjával volt hajlandó kommunikálni. De azzal viszont atomstabil, minden értesítés megjön hiánytalanul. Van, hogy hamarabb jelez az óra, mint a teló.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz varázsgömb #5095 üzenetére
Szia!
Sikerült nekem is,és jönnek az értesítések viszont egy szívfájdalmam van az órával,hogy a bejövő hívást csak jelzi de nem tudom felvenni vele max elutasítani.
Pedig éppen azért rendeltem ezt az órát,hogy ne kelljen mindig elővenni a telefont ha hívás érkezik elég csak az órán felvenni.
Neked is igy viselkedik illetve még egy dolog van rajta magyar nyelv mert nálam csak félig meddig sőt inkább semennyire,ahol fontos lenne mindenhol angol a nyelv -
espi38
őstag
válasz energomatt #5097 üzenetére
Jogos az észrevétel,ugyanis ennyire mélyen én sem bújtam bele a témába-pedig az időmutatásán kívül a telefonfunkció is fontos lett volna.
Mindegy,valakinek ez nem olyan fontos és biztosan boldog tulajdonosa lesz az órának.))) -
keszo
őstag
válasz Paadoxon #5066 üzenetére
Szia!
Innen néz óralapokat a lemfohoz
a GMaps nem lehet, hogy online navi? mert akkor ha azt akarod hogy wifi nélkül is működjön térképszelvényt kell letölteni
nekem lf17 van, az csak jelez, sim kártya kell a telefonos funkciókhoz
(#5093) espi38
szerintem lemfonál a gyári watch helper alkalmazást érdemes használni azzal tökéletes
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest