Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz BeZol #5531 üzenetére

    Elvétve játszom, és azok amiket kipróbálgatok még élvezhetőek a FullHD monitoromon a GTX960-al. Nem játék miatt kell vennem majd új VGA-t, hanem a 4K videóvágáshoz volna nagy segítség. A videókat ingyen csinálom, pénzt nem keresek velük, még a youtube reklámok sincsenek bekapcsolba. Nálam fontos, hogy a hobbi hobbi maradjon, ezért pl. nem csinálok megrendelésre sem videókat. Egyszer csináltam (Jet Rumble sisak), és mivel bele akartak szólni, hogy miért mondok csúnyát róla, többet ez nem hiányzik. Amúgy a sisaknál 2 hét diskurzus után megkértem őket, hogy ugyen húzzák már fel, menjenek benne egy kört. Másnap szóltak, hogy mehet nyugodtan élesben a videó.
    De vissza a témához. Bányászni nem bányásznék vele. Jelenleg (már elnézést az itteni bányászoktól), de rühellem a sok oppurtunista bányászt, akik így próbálnak pénzt keresni, és ezáltal egy évek óta szépen létező szegmenst teljesen felburítottak önzésből, hogy nekik legyen pénzük. Értem én, hogy ez egy lehetőség, amivel ők csak éltek. Ettől függetlenül szívem joga így érezni irántuk. Olyan ez, mint a vallás, vagy a politikai irányzat: van aki ebben hisz, van aki azt látja jónak, és mindenkinek a szíve joga így dönteni. Ahogy ott is a legtöbben lehülyézik azt, aki nem ért velük egyet, úgy itt is ez a helyzet. Szerencsére a bányászatból még nem volt háború, szóval legalább ennyivel jobb itt a helyzet.

    (#5532) DeathAdder
    Tök jó a példád! A motorosokat is lehúzzák ahol csak tudják! Egy sima motoros zokni 5eFt-tól kezdődik(!), és ugyan az síboltban 2-3eFt. Aláöltöző szintén. De ha feljebb akarunk menni az árakba, akkor a GoreTex cuccok alapból 3x árúak, csak azért, mert motorral készültek. Viszont itt van egy nagy csavar: egyrészt a varrás ennek megfelelő (pl. kabát 90 feletti elcsúszásánál nem szakad le rólad), vagy épp jó helyen van benne protektor, másrészt sajna az a tapasztalat, hogy ha valami motoros viszonylatban olcsó (értsd, a nem motoros megfelelőjének csak a 2x az ára), akkor az pár év alatt szét is fog hullani.
    A motorjaim összértéke 5MFt felett van, és akkor még nem beszéltünk védőfelszerelésről, kényelmi extrákról, kamerákról, drónról, garázsról, stb. Ezt nem nagyzolásnak mondom, hanem mert tényleg vehetnék VGA-t drágábban, de nem fogok, egyszerűen, mert nekem nem ér annyit.

    (#5531) BeZol
    Szóval köszönöm, hogy ismeretlenül ilyennek képzelsz, de biztosíthatlak, hogy nem, nem adnám el a kártyám azért, hogy nyerészkedjek rajta. A bányászokat csak oppurtunistának tartom, akik éltek egy lehetőséggel, sőt, még el is ismerem az igazukat, mert munka nélkül tudnak pénzt keresni (ez ellenkezik néhány alapelvvel nálam, de ez az én szegénységi bizonyítványom). Azokat viszont, akik csak nyerészkednek, vesznek, hogy eladják drágán, és gátlástalanul, na azokat igazán sz@r alakoknak tartom. Elvtelen, gerinctelen, semmirekellőknek, akik valószínűleg a megfelelő árért a saját anyukat is eladnák. Szerencsére jogomban áll ezt a magánvéleményem fenntartani, ahogy bárkinek jogában áll engem hülyének, vagy épp sz@r alaknak tartani.

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák