Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Geresics #5527 üzenetére

    Akkor az elveid miatt már fél éve görcsölsz a régi kártyáddal (inkább több mert pl. használt 2080Ti-t is lehetett volna venni 230körül vagy alatta! ősz elején), osztod meg esélyesen heti/havi rendszerességgel elkeseredettségedet, holott ha anno vettél volna elveidnek ellentétes árakon, akkor még ha nem is bányásztattad volna, szimplán drágábban most eladhatnád...

    Már más is írta, hogy legutóbb mikor 0-ra ment a jövedelmezőség a crypto-bányászatban, akkor rá fél évre estek be a használt és új kártyaárak.

    Tekintve h a mostani alacsonyabb árfolyamok mellett is megéri bányászni, neked még Karácsonyra sem lesz kártyád, de most már ismerőseimnek sem ajánlom a vásárlást, ha eddig vártak, most már várják ki a végét... Max vegyenek egy konzolt 1 évre, addig pihentessék a gépet. Ezt tanácsolnám neked is.

    Persze a topicnak hála minden információ adott (már hónapok óta!!!) h hardveraprós áraknál olcsóbban rendelhess külföldről, aztán vagy megtartod, vagy eladod drágábban, persze nem sima ügy külföldről rendelgetni, ill. kockázatai is vannak :U

    Egyébként kíváncsi lennék, hogy ha msrp áron most kapnál 1 kártyát, akkor teszem azt miután kijátszottad magad azzal a pár címmel ami érdekelt, utána vajon megtartanád-e vagy eladnád drágábban.

    1000% h eladnád drágábban, minden ismerősöm pár hónap elteltével inkább eladta drágábban, mert azt látnád h teszem az 500 eurós (bő 180ezer Ft) RTX 3070 teker a gépben közben meg ér akár fél misit. Ne mondd nekem, hogy nem zsebelnéd be azt a 320ezer Ft-ot!
    Minden nap azt éreznéd h tudnál pár kattintással 320ezer Ft-ot keresni, már kijátszottad magad a játékokkal, unatkozol, minek álljon ennyi zseton a gépben, stb.

    Csak ha viszonylag kicsi a különbség a beszerzési ár és eladási ár között, akkor tartanád meg, ill. mert teszem azt napi szinten kockulsz vmivel :D, és hát lássuk be, elég nagy luxus manapság PC-gamernek lenni...

    Szerintem vegyél egy új konzolt, ismerőseim akiknek szereztem olcsóbban kártyákat, szinte mindenki eladta már a kártyáját és konzolt vett ideiglenesen miután pár hónap után megunták a kockulást a pc-n.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák