-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz sirszevenap #22096 üzenetére
Egyforma tesztekkel ez tényleg igaz nagyjából. Viszont ha a 4K teszteknél használták volna a DLSS-t, akkor mindjárt más lenne a helyzet. Ezzel rögtön 20%-30%-ot ugranának felfelé az új kártyák. Ezt figyelembe véve már nincs baj a sebesség ugrással sem, megvan az ami a Maxwell -> Pascal ugráskor volt.
Egyébként nem értek egyet azzal, hogy ez egy ilyen AMD féle paper lunch volt csak. Az NV azonnal kihasználható feature-t kínál a DLSS-el. Igaz, az RT-re várni kell, de arra is lesz 4-5 játék 6 hónapon belül.
Az árak esésére meg ne nagyon számítsunk. Az chipek óriásiak, horror összegekbe kerülhet a gyártásuk. Amint az NV kap a pénzéért szabad 7nm-es gyártókapacitást, mennek át oda. Persze ezeknek a gyártósoroknak meg az ára sok. Lehet, hogy megint jön egy ugrás az árban. Cserébe kicsit gyorsabb, és lényegesen kevesebbet fogyasztó kártyák jönnek majd.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz #16939776 #22099 üzenetére
Mondjuk ideje volt, hogy kicsit rágyúrjanak a dx12-re, az erre kigyúrt játékokat akkor tolják majd dögivel, ha x (=4-5?)%-ot elér az RTX karik aránya. Kár, h az AMD kiesett a játékból, pedig a vörös tábornak nagyon járt a szája, hogy údemennyire direktixtizenkettő kompatibilisek a radeonok. Hja. Sovány-középkategóriában...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
Puma K
nagyúr
Én mikor még befolyásolhatóbb voltam és hittem az itt terjedő akkori DX10.1-gyes meséknek hogy az mennyire jövő és időtálló lesz, vettem egy HD 4850-at ami támogatta-tudta a DX10.1-gyet... a gyakorlatban nem volt rossz, de 6-7 hónap után kiderült számomra, hogy hiába olcsó nem elég erős arra amire nekem kellett és a DX10.1 is egy rossz vicc úgy egymagában... így cseréltem egy GTX 275-re amivel maximálisan meg voltam elégedve még annak ellenére is, hogy csak DX10-et tudta... ami meg úgy volt beállítva, hogy hát jó meg erős, de elavult lesz... ja idővel minden elavul, csak nem mindegy, hogy mikor
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Jack@l
veterán
Hazai vega64 árakat nézve sokkal jobban jár az ember egy 2080-al... (30e kb a különbség)
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Ribi
nagyúr
Élvezet olvasni amikor tényeket jelentenek ki egyesek még meg sem jelent kártyákról
-
westlake
félisten
Itthon egyedül ezt találtam raktárkészleten.
És találtam már MSI TRIO-t belistázva nagykerben 225k + ÁFA-ért, ami már annyira nem is rossz ár a 700$-hoz képest.
#22110: Árukeresőn néztem, de valamiért ennél a típusnál nem adta fel az iPont.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
sirszevenap
addikt
válasz westlake #22109 üzenetére
iPonéknál is ott van, picivel olcsóbban!
#22110: Árukeresőn néztem, de valamiért ennél a típusnál nem adta fel az iPont.
Ők kicsit mindig mindig le vannak maradva. Kell idő míg átvezetődik az adat az Ő rendszerükbe.[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
t72killer
titán
válasz sirszevenap #22110 üzenetére
Möhh... ~830EUR-ból 324eFt... hol váltanák ennyiért nekem az eurót?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
csaba951
veterán
Gyári oldalon pont az Asus hirdeti előnyként, hogy lehet ám ezzel Quantum Cloud-on bányászni. Szóval nem drágák, tessék szépen bányászni az "olcsó" kártyáért!
-
Gerr'y
senior tag
1 év garanciával adják? Kérdés mennyire hivatalos forrásból szerzik akkor be?
-
Dare2Live
félisten
alzan ez a legolcsobb. [link] 291KFt. Persze még első hetekben vagyunk.
Nem bloweres 1080TIk 255től indulnak.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Jack@l
veterán
válasz hokuszpk #22120 üzenetére
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
- = Zk = -
félisten
[MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio 11 GB Review]
tegnapi cikk, mótvá? ha igen, sry ...bár engem még mindig a 2070 érdekelne
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Segal
veterán
válasz westlake #22124 üzenetére
Hasznalt aron megveszem toled
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
voodoo98
addikt
RTX 2080 Ti – DLSS vs. TAA Infiltrator Demo Performance Benchmark & Graphics Comparison
(ha volt, akkor bocs! )Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
félisten
517 Mb az új 411 driver. Felkapott 100 MB-ot.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
NightGT
senior tag
Rettenetesen hasonlít a morfologikus élsimításra...amit én kb gyűlölök, szóval...
Van azért, ahol jobb, a háttér olykor élesebb, az előtérben kevesebb a rece...de mocskosul elmossa a dolgokat.
Ez még fejlődhet? Vagy ez lesz az, amit a DLSS tudni fog, és kész?
Speed is the only truly modern sensation
-
Dandris
tag
Ugye a raytracing-nél szó volt hogy ki foglalkozik játék hevében a csillogással, hirtelen milyen sólyomszem lett mindenki, 60-70 fps-nél a harc hevében a recék meg szúrják a szemed?
Közben ezen a képen azt látom, hogy dlss mellett nincs szarrá mosva a kövön a moha, nem olyan homályos, a motorháztető éle nem recés, szintén nem recés az üveg és a fém találkozásánál az ajtónál, a felni küllő sem... és plusz ki tudja mennyi fps
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
akcio kozben ti tenyleg ezt bugazzatok? en meg jo, hogy 320x200on szocializalodtam
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest