- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Alvin_ti4200 #19498 üzenetére
Nekem csak az fáj az egészben hogy egy jó erős éve is ennyiért vettem.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
Az NVIDIA amúgy nagyon a grafikára (és ezen belül is az RTX-re) hegyezte ki a keynote-ot, a probléma ott van - szerintem - hogy a mai játékosoknak már lényegesen kisebb része vágyik még élethűbb grafikára, mint mondjuk a tíz-tizenöt évvel ezelőtti gamereknek. Nem véletlenül nem voltak extázistól ordibáló emberek a nézőtéren, sőt, volt, amikor csak azért tapsoltak, mert egyértelmű volt, hogy a prezentáció és hangvétel szerint most ez az ő dolguk.
A mai PC-s játékos társadalom legnagyobb része kompetitív játékkal játszik (ahol a ray-tracing lenne az első, amit kikapcsolnak, helló PUBG és Battlefield V), felbontásban pedig 1080p még mindig a legelterjedtebb, erősen jön fel az 1440p, a 4K meg kábé senkit nem érdekel, mert 100-ból 99 gamer inkább vesz 144 Hz-es moncsit alacsonyabb felbontással. Érdemes a Steam statisztikákat is megnézni, elég beszédes. A mai játékosokat elsősorban a játékmenetbeli újdonságokkal lehet megfogni és megtartani, elmúlt az az idő, amikor a Morrowind első hivatalos trailerét meglátva a tükröződő tavat térdre rogyva sírtunk a Pixel Shader 1.1-től. Szerintem a trendek nem kedveznek annak, amire ők most építenek.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Marad akkor az 1080, reméltem hogy durrant a cég, de ezek az árak röhejesek.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Remus389
veterán
Valamilyen irányba fejlődni kell, szerintem ez egy jó irány, rádob a látványra jelentősen.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
torma1981
veterán
válasz Motion_Blur #19507 üzenetére
Azért remélem lesz az több is. Durva lenne csak az a 10-20%- Inkább 30%-ra tippelek.
-
félisten
válasz Alvin_ti4200 #19505 üzenetére
Én biztos kivétel vagyok, de évek óta arra vágyok, hogy történjen végre előrelépés grafikai szinten, mert manapság csak a felbontás és a képfrissítés generál gépigényt. Engem BF5 videó nagyon meggyőzött.
És nem véletlenül történt ez a visszafejlődés. A konzolokhoz képest nincs jelentős grafikai eltérés a játékokban.( FPS és felbontás van) Éppen ezért kellenek ezek a fejlesztések PC re, hogy az a bizonyos grafikára igényes réteg talán újra kialakuljon.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
BITBOYS
addikt
válasz Alvin_ti4200 #19505 üzenetére
Lehet a szokásos módon majd a 3DMark besegít az új generáció eladásában
(#19508) KAMELOT Nemmered
Egy olcsó titán vé azért nem lenne rossz
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
2-3 napja semmi cikk/hír a PH-n?!.. .wtf ....
ezt se posztolták ki... hm
gamepod bezzeg pörög" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Firestormhun
senior tag
RTX demók:
[https://www.youtube.com/watch?v=rpUm0N4Hsd8&t=0s]BF5 4k
Shadow of the Tomb Raider 4k
Control(Remedy új játéka)[ Szerkesztve ]
...
-
válasz - = Zk = - #19513 üzenetére
Ünnepnap van. De holnap délelőttre 3 hírt is látok beidőzítve. De pssszt, nem tőlem hallottad.
Make Asia Great Again!
-
- = Zk = -
félisten
válasz lezso6 #19516 üzenetére
jjah, tényleg, ezt el is felejtettem. 4 éve nem élek otthon, és itt még ünnepnapkor is dolgozom, dupla gázsi..
de ok, köszi, majd nem szólok senkinek mit olvastam ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kicsimix
őstag
válasz Motion_Blur #19507 üzenetére
Lehet, hogy így van de az is lehet, hogy az 1080Ti teljesítménye is 50%-ot esik hw-es támogatás hijján ha az RTX-et szeretnéd mégis ON-ra rakni : )
Nem tudjuk.. Biztos van akinek megéri a legújabb feature....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
nagyúr
válasz Firestormhun #19515 üzenetére
Ummm, izé, a Tomb Raiderben az RT mellé minek a HBAO és a CHS?
(#19360) Raymond: kategórián belül ment feljebb.
(#19519) lezso6: kérdés, hogy a fallback kód hogy futna a Vegán. Ha jól, akkor tuti nem lesz
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
- = Zk = -
félisten
válasz lezso6 #19519 üzenetére
tyúúú, na ez lesz még egy érdekes dolog...
RTX only lesz a videóban látottak, vagy előző generáción teljesítmény vesztéssel jár, ha bekapcsoljuk... hmmm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KAMELOT
titán
válasz Alvin_ti4200 #19514 üzenetére
Rákattintottam...LEAVE PAGE
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
arn
félisten
Asszem nem volt olyan rossz bolt honapokkal ezelott az msi 1070ti 430 euroert... vhogy sejtettem, hogy ez lesz, marad meg egy ideig. Szep ez az uj ficsor, de annyit nem hoz a konyhara, amennyire gyilkolja a teljesitmenyt. Egy csucskonzol ara felett nem erdemes videokartyat venni.
Megvarom az amd valaszat is, de grafikai elorelepes csak az uj konzolokkal lesz.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
regener
veterán
Összedobtam egy igazán rövid űrlapot csak kíváncsiságból, névtelen persze: NVIDIA RTX Felmérés
-
Kicsimix
őstag
válasz lezso6 #19519 üzenetére
Na igen, azért itt sokan nem kalkulálnak ezzel, hogy nem egy egyszerű szoftveres funkcióról van szó. Brutál számítási igénye van ennek az egésznek amit függetlenül elvégez az új kártya..
Na mindegy majd meglátjuk..Ami érdekes lesz sztem még amit korábban írtam..
Hogy mire lesz elég a 2070 8giga rays/s (45T RTX-OPS) a 2080Ti 10giga rays/s (78T RTX-ops)-al szemben.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
KAMELOT
titán
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Remus389
veterán
válasz NewHope88 #19527 üzenetére
És ami jön az csak egy olcsó kb gtx 1080 teljesítményű kártya, valamikor jövő május felé.
Semmi ray tracing vagy hasonló.
Szerintem most kéne eladni a radeont, amíg van rá vevő (intel elsősorban), mert szerintem veszteséges lesz a radeon részleg, kutyának sem kell ezek után.
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert a HBAO+CHS is kész van az RT időigényének a tizedéből.
Nem biztos, hogy fallback layert kap a Vega. Egyelőre a Microsoft csak a Kepler, Maxwell, Pascal és Intel Gen8-9 sorozatot kezeli (Fermi és Gen7.5 kiesik a shader modell 6.0 hiányában). A GCN-t, a Voltát és a Turingot nem.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
MaxxDamage
félisten
1080 Ti Poseidon bolti ára vajon fog esni? Alig van bolt ahol kapható...lehet érdemesebb beszerezni külföldről... Úgy rémlik volt az 260k körüli is. (boltba)
A 1080 Ti már 170-180k körül kapható HA-n / használtan (nem semmi!)
Ha azt vennék és boltba, akkor nem szeretnék úgy járni, hogy kifutott termék és nem kapható..MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
- = Zk = -
félisten
válasz MaxxDamage #19534 üzenetére
angol Ebay-t nézem én is... brutál... folyamatosan jönnek fel a 1080/80Ti.-k
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Joshi
titán
válasz MaxxDamage #19534 üzenetére
Veszel egy ref használtat és veszel hozzá EK fc blokkot. Én mindig ezt csinálom.
-
gainwardgs
veterán
válasz lezso6 #19540 üzenetére
Poor "Volta" már lecsengett, most már poor "Turing" van
Ja kb benyomod ezt az új ray-tracing cuccot új metro exodus-ban aztán jön majd a 30 fps diavetítés az Rtx csodákkal is.
Kb mint régen a "cloth physix" vegyünk a bitang gpu mellé még egyet csak physix-re mert milyen jó a libegő ruha a karaktereken
Tényleg fasza kis cucc amit alkottak, de mire ez normális sebességgel fog futni....hajjaj
[ Szerkesztve ]
-
-
KAMELOT
titán
ASUS TURBO Ti Ez jó!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
13 sanyika
tag
Tesztek mikor várhatóak?
-
MaxxDamage
félisten
Mindenképp Poseidon ami kell(ene) és 980 Ti Matrix kártyára már úton van a Bitspower blokk -Limited Edition- is (csak kártya érkezzen vissza RMA--ról)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest