Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    Ha nem tolom ki a power limitet, akkor is belemegy a ~325W-ba. Amivel nem is lenne gond, mert a Gigabyte Master is 300-ig ment, de halk ventijei vannak, még 100%-on sem olyan hangos, mint ez 50-60%-on. Nagyjából ott megállt a GPU 60°C-on.
    Itt nagyobb a power limit (Afterburner: 122 ), és a hűtő is gyengébb. Meg a ventik sem olyan kialakításúak, hogy halkan végezzék a dolgukat.
    Nagyjából magas ventifordulattal tartja a 2GHz-es órajelet a GPU.
    Gainward Phantom GS, nem Phoenix! [link]
    Első ránézésre azt hittem húdebrutál.... aztán mégse. Meg akartam tartani magamnak, de ha jön a Suprim X, azt még megnézem. Aztán eldöntöm, hogy Gigabyte Master, vagy a Suprim X.
    Azért 300W-ot ekkora 3 slotos hűtéssel fogjunk már meg könyörgöm. Az egyik gyártónak sikerül, a másiknak meg nem.
    Vagy lehet, hogy csak nekem vannak magas igényeim. Szeretem, ha minden 60°C alatt van a házban :D

    #9073 R3laX : Természetesen. Ha van lehetőségem választani, márpedig van, akkor ez bányába való. Ott mindegy, hogy mennyire ordít a venti, meg egy kicsit szabadabban is van, több levegőhöz jut. A VGAval nincsen semmi baj, a vramok simán mennek 16GHz felett.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák