Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz BITBOYS #7890 üzenetére

    Nálam 150-ig engedné állítani a Power target Maximumot, viszont nem áll szándékomban feljebb venni 100-nál, ahol jelenleg is áll (a kép miatt húztam el a csúszkát, nem nyomtam alkalmazt). Sőt, épp azt akartam kérdezni, hogyan lenne érdemes csökkenteni a kártya hőmérsékletét, mert alapállapotban felugrott 80°C fölé és ezt én nagyon soknak tartom.

    A "Target Temperature" résznél már levettem 70°C-ra, kíváncsi voltam, mennyivel keményebben kell dolgozniuk a ventiknek miatta, de szerencsére nem sokat ment följebb, olyan 45% körül pörögnek így. Mondjuk most nincs időm hosszabban játékot futtatni, akkor derülne ki pontosan, de fél órányi Witcher 3-at követően (1440p, minden fullon) most már 70°C fölé nem ment a hőfok.

    Majd meglátom, ha hazajövök melóból, holnap pedig biztos tolni fogom pár órát a játékot, meglátom, hogy mennyire melegszik fel a kártya. A ház amúgy elég nagy, elöl-hátul-felül ventikkel, a szellőzés megoldott, ezért is furcsálltam, hogy ennyire fel tudott melegedni. De persze így, hogy a program hagyja ennyire sülni, már nem csoda. Szerencsére így jobb a helyzet, hogy levettem.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák