Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz shteer #22934 üzenetére

Ne is mondd... Teljesen kivagyok; volt egy kutyalelkű macskám (ha hívtam mindig jött, kedves volt, ha kiültem a kertbe egyből az ölembe ugrott) szóval hálás volt mert tavaly decemberben valaki bedobta a szomszéd öreglány kútjába és onnét mentettük ki mikor két nap múlva feltűnt a keserves nyervákolás. Aztán nyárra szép kövérre hízott, mert valamikor szobacica lehetett, nem egerészett inkább hízelkedős forma volt. Ha jöttem haza mindig kiszaladt elém az utca végére. Végül ez lett a veszte; hiába mentem 2 és féllel a felhajtón, úgy gondolta ha az autó el fekszik majd és az átlépi mint ahogyan én is tettem mikor ezt csinálta. A 2.5 Tonna megtette a hatását, de legalább nem nyomorodott meg, azonnal kilehelte a lelkét. Szóltam az asszonynak, hogy ne engedje ki a gyereket. Becsomagoltam a kedvenc plédjébe, és eltemettem a kertünk végébe... Az a döccenés; egyből tudtam mi történt, még most is kiráz a hideg! :U 2 napig nem aludtam éjjel... Szomorú történet. :(

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák