- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Létezik olyan, hogy megáll a videókártya? Játék közben olyat szokott csinálni a laptopom, hogy játszok, egy idő után megáll a kép kb 1-2 mp-re, azután tovább folytatódik a játék, és közben hallom, hogy egy ilyen hangot ad ki mintha megakadt volna valami és újra elindulna. De ezt már észrevettem word közben is, írtam a szöveget és ezt csinálta? Ez lehet a videókártyától?
Packard Bell laptop Nvidia GeForce GT320M videókártya.
-
nagyúr
válasz Gabesz1019 #22953 üzenetére
Igen. Ha melege van akkor ez a magvisszalassulás; trottle. Mikor volt utoljára pucolva/pasztázva (rendes pasztával) a gép?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Gabesz1019 #22955 üzenetére
Akkor elméletileg nem lehet még nagyon piszkos, csak ha valami extra helyen használod; bánya, malom stb... Újratelepítés után is csinálja?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gabesz1019
senior tag
válasz KillHates #22956 üzenetére
Csak itthon asztalon használom, nyáron néha kint az udvaron meg most a nyaraláson használtam. 1 hónapja telepítettem újra. Egyébként most tűnt fel, hogy nem olyan sűrűn be böngészés közben is csinálja, rákattintok pl egy linkre és egy pillanatra mintha megfagyna a rendszer majd megy tovább.
-
nagyúr
válasz Gabesz1019 #22957 üzenetére
baci?
-
őstag
válasz Gabesz1019 #22953 üzenetére
Lehet hülyeség, de ha hallasz megakadó hangot az még lehet winchester is.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz Gabesz1019 #22960 üzenetére
Ha winchestert szeretnél vizsgálni akkor: HD Sentinel, HD tune, ilyesmik valószínűleg kimutatják ha nagy gond van. Ha a vga-d melegedne túl ahogy Killhates írta akkor a "szőrös fánkos" program kell (furmark), burn mód tuti kihozza.
-
Laraxior
titán
jövő hónapban kezdem a KRESZ-t nagymotorra
rossztanácsok ide vagy oda"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Laptopomban lévő nVidia GeForce GT 320M videókártyámról szeretném megtudni, hogy van-e hozzá frissebb driver? Hol lehet frissíteni? Bementem az Nvidia vezérlőpultba de ott nem találtam frissítési lehetőséget.
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
őstag
Lenne nekem is kérdésem srácok!
Nézegetem egy ideje ezeket az LGA1155-ös rendszereket, lehet karira befigyelne egy core i5 2500K, csakhogy lapot milyet hozzá? Tudom P-s lap kellene K-s procihoz, viszont olvastam a Z-sekről, hogy elvileg azzal megy a tuning is, meg a proc féle videó is, tehát jó lenne ha néha spórolna a vga-val ha nem játszok. Erre nézegetem a lapokat, de nem minden Z-sen van monitoros csati (gondolok itt DVI-re vagy akár sima VGA-ra). Szóval akkor most ez hogyis van? Lapra max 40K-t szánnék, de inkább 30-at.
-
Gaben01
őstag
A Z-s giga lapokról sok esetben le van spórolva a vga kimenet,úgyhogy én asrock lapot javasolnék (elfogult vagyok,nekem is az van ). A Z-s lapokban valóban lehet tuningolni a K-s procikat és megy az IGP is a virtu-val,de ez sajna elég nagy mókusvakítás.Fogyasztásban nem lesz különbség.Ettől függetlenül Z68-as lapot vegyél,mert jöhet még később használhatóbb virtu,amivel talán ténylegesen lehet spórolni a fogyasztáson.P-s lapról nem éri meg váltani,de a Te esetben nem erről van szó.
Akkor ajánlok is egy konkrét lapot: Asrock Z68 Extreme3 Gen3http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
nagyúr
Bandi barátom vett egy Toyota MR2-est. Mit ne mondjak; iszonyat jó veretni vele, pedig csak 1.6-os, de a középmotor és a hátsó kerék meghajtás...
Miért nem veszel a benzin és pénztemető fosok helyett es ST2000-ast?De egy öreg hátsókerekes Mercivel is már öröm a körforgalom egy nyálas-párás reggelen.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Öcsém most vett egy opel Omega-t.2,5-ös TD fincsi az is,3-asba odaléptem neki azt már dobta is a seggét.Azta mekkora mondtam neki hagyja itt de nem ment bele.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
őstag
válasz KillHates #22983 üzenetére
Olyan autó kell, ami legalább 4 személyes és minden évszakban elvezethető kb. 300 pacival. Mivel nem vagyok hátsókerékre képzett sofőr és nem is bíznék magamban, ezért nem akarok annyira már hátsókerekest. A 4WD különben is jobban indul, meg azzal is lehet szépeket csúszkálni, ha akarnék, de nem akarok. A bubu hangot imádom, ez is egy ok, meg szépek is a 2005-ös modell szedánjai. Majd eldől mi lesz, egyelőre tb tartozásom van, azt kell kifizetnem.
Az ST2000 egyébként mi?
MR2-ből csakis a turbós jöhetne szóba, de mivel az is csak 2 személyes, meg régi is....RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
Jesszus, nem tudod mi az az ST2000?
Mi a fasznak turbó egy 160 lovas 780kg-os halálhajóra? 10 centire húzod a segged a föld fölött, még egy Daewoo Kalos is égbeszökő mamutnak néz ki. Turbó a fing dízelekre kell, hogy tudjanak rendesen kormolni.
Mintha csak az öreg bálnát látnám, amikor odalépek a hideg olajkályhának
Most már a 430,- Forintos nyál idején csak nosztalgiával gondolok az ilyesmire; többet nézem a fogyasztásmérőt mint az utatTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
válasz KillHates #22987 üzenetére
Attis Te fogalomzavarban vagy, valahogy belekeverted az STi-ből a Honda S2000-be a T betűt!!
Szerintem sem kell egy elsőkerekesre 160 pacinál több, nem is Civic turbóról írtam, olyan mintha sokkal másabb hozzászólásomra válaszolnál, jót nevettem.
Szóval ha lesz másik kocsim akkor Subaru Impreza WRX STi vagy Nissan Skyline R34 GTR lesz. Ezek 2000 és 2600 ccm-es gyárilag turbós verdák, 4 illetve 6 hengerrel, nagyon szép hanggal. A Skyline drágább, de coupe és jobban megy gyáriban is (ez inkább meg van 300 paci, mint az STi), mint a Subaru. Pont azért akarok ilyesmi kocsit, mert ezekhez nem kell nyúlni, hogy 300 paci közelében legyek és 4 kerékhajtásúak, tehát megindulás rettenet, tapadás jó gumival szintén rettenet. Az S2000 meg kevés mind helyben, mind biztonságban (ponyvatető), ráadásul régebbi mint a bubu és 1 millával kb. több is.
Írok privit!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
Ez az írott párbeszéd varázsa; senki sem tudja miről beszél a másik.
Az S2000-et jól benéztem (bár az ST2000-re egyből dobta a kugli a kis verda képét )
Ja. Bár ott a szörnyűséges Suzuki-m, az a maradék 40 lovával is kivágja a seggét egy másodperc alatt; 800 kg plusz difizár és a kétméteres tengelytáv = életveszély ha már egy kicsit is csúszik az út. (ja meg a nagy rücsis gumi 0 tapadással)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Nézem,hogy már 10 napja mekkora csend van... Már azt hittem bezárták a topic-ot
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vagy Elmör megvette a Skyline-t, Oszi a Subaru-t és annyi nekik, Zack-ot bannolták, Robinak meg ott vannak a gyerekek.[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #22992 üzenetére
Na akkor jó reggel Attis bácsi! Itt vagyok én feszt, csak read only, mert nem nagyon tudtam beleokoskodni az új alaplapok/játékok témába, mert ezek mostanság parkoló pályán vannak nálam. Letöltöm őket, belenézek, oszt mehetnek is a búsba. Vagy a játékok változtak meg nagyon, vagy én, de szerintem inkább a játékok. Meg én.
Shteerrel értek egyet most. Inkább egy jó mozi otthon, mint izzadás az egéren...
Eljárok edzegetni, de a csuklóm kicsit tönkre van egy ideje, így azt is csak öregesen...
Egyszóval: punnyadok.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
VELÜK el lehetne edzegetni egy pöppet...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
válasz Játékos #22994 üzenetére
Sejtem mitől van ki csuklód... Hidd el korral jár; először nincsen rá időd, aztán erőd, utána kedved, végül lehetőséged
A játékokkal én is így vagyok, a RAGE-t végig csináltam, még tetszett is (meg csak ez ment a gépemen ) de a BF3 már nem jött be, az MW akárhányat már le sem töltöttem. Ha kedvem szottyan a virtuális valósághoz, akkor nyomok egy kis HalfLife-ot... Én is inkább filmeket nézek, de sikerül a Transformers3 után a Majmokbolygója42-t megnéznem és az életkedvem is elment. Úgyhogy zúzunk a lányommal a kertben bújócskát
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #22998 üzenetére
Nem-nem! Hokizni jobb kézzel szoktam jellemzően. Viszont a bal csuklóm szétment a zsákon. Mármint a boxzsákon...
Hát nem tudom....
Persze, én se tudom... Nem azt mondtam, hogy jajj, de feleségül venném.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest