- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz shteer #22300 üzenetére
Hát azért mert a mostani csifi 650 esen is csak 1 8-as és 1 6-os VGA csati van
és ha véletlen sli kell akkor az nemelég
és gondolom azon csak 6-os van
vagy nem?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
shteer
titán
-
albert8
veterán
válasz shteer #22302 üzenetére
Hát tudnék szerezni egy gts 250-et ingyér vagy max 8k ért
de ha nem akkor 285
Csak azért hogy a Crysis 2 eldöcögjönKét nyócas beszarás akkor elég nekem egy 500 as corsair is
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
őstag
Megkapta a konfig az 500-as Chieftecet, most már a ház is meg a táp is Chifi, eddig nincs vele gond, halk és megy minden. A Corsairre meg 2 hetet mondtak kb. , ezért kellett tápot vennem, nem bírom ki gép nélkül.
Drukkoljatok vasárnapra, úgy néz ki akkor kezd kicsit összeállni újból a verdám.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
Próbálta már valaki a Crysis2-est?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
Milyen volt a Crysis 2 Lara??
Úgy hallottam még nagyon beta állapotban van, bugos hangok, graf sem az igazi, ebből mi igaz? Ha esetleg más is próbálta írhatna róla, megköszönném.A hardverapró kis ikonja onnan felülről hová tűnt ki tudja? Nem találom, de lehet csak béna vagyok.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
-
imi290
aktív tag
üdv segítségre lenne szükségem !
akarnák venni egy új kártyát. a jelenlegi nvidia geforce 7300 gs. sajnos a HD filmeket nem nagyon szereti.legalábbis amit utoljára néztem. mit tudnátok ajánlani ? játszani nem nagyon játszom rajta. bár néha elkap az ihlet. köszi előre is -
-
őstag
válasz imi290 #22319 üzenetére
Attól függ mekkora felbontásban és mivel játszol. Én azért GTX460 alá nem adnám játékhoz full HD-ban, de egy 1280X1024-hez azért közepes minőségben tuti elég.
Core i3 procival, 4GB DDR3-al próbáltam 1680X1050ben közepes minőségben a legújabb pókember játékot és azért sokszor belassult, számomra zavaróan, de hát ennyit tud a kártya ennyi pénzért elfogadható.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
rup1u5
nagyúr
Szerintem csúnyább mint az első rész és a fizika is bénább benne. Majd meglátjuk a demóban mit virít. Az már DX11-es lesz. Sok reményt nem fűzök hozzá. A béta alapján röhely! A kocsik alja olyan mint egy 2000-es játékban, szóval remélem fényévekkel szebb lesz a végső változat vagy részemről felejtős az egész. Amúgy is ez a MW-es, COD-os, leredukált, szkriptelt játéktér nálam nagyon nem jön be. Márpedig ez már tutira nem fog változni a végső verzióban sem, szóval számomra az első részhez képest visszalépés.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
nagyúr
válasz rup1u5 #22321 üzenetére
Ja, a pénz az Isten! A konzolportolás miatt butították le, gondolom. Ahhoz képest, hogy ez elvileg egyszerűbb grafikai elemeket tartalmaz mint az első rész, nekem szaggatott mint a zállat
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
biggamer
veterán
Hali.
Itt van még ajándékos Crysis.
Esetleg ha kell valakinek ... az ajándékot átvenném.[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
nagyúr
Ha valakit érdekel eladom a Sidewinder egerem (USB) és billentyűzetem (US). Világítós mindentudó kütyük! A kettő együtt 9.990,- Ft lenne. Dobozos, de már nem garanciális. használt de szép állapotban.
-
nagyúr
Hehe:
-
HUNRONIN
tag
My VGA:
Asus GTX460 1Gb [link]“Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov
-
nagyúr
Nekem már megy 60 fps-el
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Még egy bünti a mai napra:
-
Játékos
addikt
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
Ma volt a kezemben. Beteg nagy dög; 2db 8pin-es és egy 6 pin-es tápcsatival. Adnak hozzá még valami műanyag támasztó bigyulát is, mert olyan rohadt nehéz. 140+ÁFA a várható ára a 4GB-osnak. Nem hiszem, hogy nagy kapkodás lesz érte.
-
nagyúr
Ja, nézem én is, hogy azon csak 2x8pin van
-
shteer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest