- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem BKV-n fogom cipelni.
A használhatóságával nincs gond. Az egyetlen rákfenéje a szettnek, a monitor mérete. Hála isten ez az LG super slim, tehát könnyen elfér szinte bárhol, max 2-3cm vastag. Netezni, filmet nézni kurva jó vele, szerintem első körben ez lesz a profil, aztán majd ha jön a PS3 dualshock3 joy akkor majd jöhetnek a játékok is.
Annyira meg van erőltetve a szemem ha 5,5 colon mozizok a telefonról, hogy 2 film után bevérzik. Net dettó.
Jó a nagy kijelző, és minőségi cucc a Note2, de arra nem való amire én használom, hogy melóba 24h keresztül folyamatosan az 5,5 colt bámuljam. 2 hónapja csinálom ezt, hogy melóba csak a telót nyomkodom 24h keresztül, és már nem túl kényelmes, ezért döntöttem az új rendszer mellett.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
F34R
nagyúr
"hogy melóba csak a telót nyomkodom 24h keresztül,"
ne szarassa be , 24h vegig melo akkor a nap tobbi resze mire megy el ?
(#23854) shteer
haswell sem lesz jobb , ha ultra kicsi fogyasztas kell akkor meg helyedbe valami soc-t neznek , HD videokat mar lejatsza szinte minden.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Mit dolgozol hogy ennyi időd van a telefont nyomkodni már ha szabad kérdeznem ?
Hosszútávon valóban nem egészséges azzal teljesen egyetértek ezek egér mozik, esetleges jobb tablet-ben nem gondolkodtál, kényelmes méretben 10col már ennyiért egész combos jó supportos tabletek vannak. -
zack
nagyúr
24 meló / 48 szabad. Protekciós helyem van egy irodaházban, szóval túlságosan nem erőltetem meg magam.
Amikor fáradt vagyok a sok üléstől, és telefon nyomkodástól, nyugovóra térek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz ADAM1337 #23857 üzenetére
Ami számításba jöhetne tablet az csak és kizárólag az N8000 Note 10.1, az meg még mindig 130k.
És 10 colon mozizni még mindig édeskevés ennyi pénzért.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz ADAM1337 #23861 üzenetére
Persze. Hely van. Igazából 2 monitor előtt ülök, az egyik a tűzjelző berendezést csekkolja a másik meg osztott képben a kamera rendszert. Közé pont be fog férni harmadik monitornak az enyém.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Amíg nem veszem meg pl ezt addig marad a most kiépített rendszerem, ami legalább fél év lesz még. Utána a mostanit váltja egy bika laptop, a jelenlegi meg megy másodlagos otthoni "PC"-nek tv-re kötve, ha a csajomat nem tudom éppen kirobbantani a gép elől.
De az is lehet, hogy laptop helyett konzol lesz, és a 23" monitor továbbra sem marad kihasználatlan.
Ha laptop lesz, akkor eladom a 23" moncsit 37k környékén, és még úgy is jól fogok járni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Pttypang #23867 üzenetére
Hát...Az majd elválik. Ha felajánlanak egy jobbat, akkor lehet továbblépek, bár itt stabil a helyem.
-
zack
nagyúr
válasz Pttypang #23872 üzenetére
Azért én sem dúskálok ilyen ismerősökben ám...
Ha lett volna porta meló, nem is jöttem volna ide. De nem volt semmi meló, így jobb híján jönnöm kellett.
Sajnos a lóvé karcsú nekem, még akkor is, ha dolgozni nem kell, és csak az időmet fizetik. Mellette nehéz bevállalni mellékest... Nem vagyok nagyravágyó, de nettó 150-160k a minimum, amit hosszú távra elfogadnék 1 helyen, úgy, hogy nem kacsintgatnék másfelé. Sajnos ezt a helyet egyelőre még keresem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zoltanz
nagyúr
Nekem n-es Wifi antenna van tervben a routerem már tudja ezt a szabványt, de az internet nem emelkedett mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hello-hello!
Lett egy Toshiba USB 3.0-ás 750GB-os külső winchesterem, kis méretű, viszonylag gyors, tetszik, viszont pont amire leginkább használnám arra nem alkalmas. Szeretnék HD filmeket lejátszani a TV-n vele, usb-n keresztül. Ez működik is, már néztem is vele, de a kábele csak 50cm-es és nem ér le az asztalra a winchester, így régi kazettákat kellett aláraknom. Na most ha valaki véletlenül bejön kabátban vagy a kutyánk olyan hülye épp, hogy felugrik akkor dől a torony és a winchester is, ezt meg szeretném előzni, ezért keresek kb. 75cm hosszú USB 3.0ás kábelt aminek az egyik fele mini usb 3.0 (olyan hülye nyomott alakja van). Vettem egy hosszabbítót, de elveszik a jel vele, nem látja sem a tv sem a pc-m egyik winchestert sem (faternak van egy Samsung usb 2.0-ása, az is csak kattog vele), így a hosszabbító kilőve, csakis egy darabból álló kábel jöhet szóba.
Egyébként meg tudom lehetne nézni pc-ről is a tv-t, csak épp 15 méter választ el meg 3 ajtó, így azt kihagynám.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
-
nagyúr
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy már nem tudom minek a kis műanyag tokját jó erős (ALDI-s) kétoldalassal felragasztottam a TV hátuljára és abban figyel a vinyó, mikor a TV-be van dugva.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
válasz shteer #23884 üzenetére
Nincs sajnos 2 usb a tv-n, de közben rájöttem én is, hogy tényleg nem a jel veszik el, hanem kevés az energia oda.
Köszi az ötletet, Killhates is végülis ezt ajánlotta a kis tartó formájában, szóval köszi neked is Attis!
Ha nem lesz más megoldás akkor a tv mögé teszek valamit amit a fal meg tud támasztani a másik oldalról, mert sajnos ugyan a tv a talpán van, de ott van közvetlenül mellette az ablak is, tehát nincs igazán hely oldalt odatenni bármit is amit ne kellene mozgatni ide-oda, mert útban lenne. Hátrafelé kell gondolkoznom ha nem lesz másik kábel.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy a dhcp milyen ip-t osztott ki annak a gépnek, ami előtt ülök? Win7-ről van szó.
Nem fogok meglepődni, mert elvileg tudom, de kihagy az agyam...
Előre is köszi!Megvan, bocs a kérdésért...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #23895 üzenetére
Itt röhögtem magamon. Mondtam is az asszonynak, hogy teljesen hülye vagyok! Tudtam, hogy több módon is meg tudom nézni, és csak ültem a gép előtt, és nem ugrott be sehogy... drága jó éjszakás műszak! Nem vagyok már 20 éves!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
Éjjel kijött a Crysis3.... Csak DX11.
Ma már a harmadik régi G80-G92-est cseréltem le az ügyfeleim gépeiben...
Az egyik 8800GTS320-ast meg is kaptam, hogy dobjam ki (persze semmi baja, csak öreg).
Bedöftem a hulladék dualcore-os teszt alaplapomba; és 1680x1050-ben gyönyörűen viszi a DeadSpace3-at...Hát, így múlik el a világ dicsősége.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Játékos #23898 üzenetére
Hát, az...
Emlékszem, mennyire büszke voltam anno a GTS320-asomra. Ha jól emlékszem 64 ezer Forintért vettem. Most meg kicseréltem az ügyfelem VGA kártyáját, ő addig forgatta a kezében a régi GTX-t, majd megkérdezte; elviszed vagy kidobjam? Úgy martam ki a kezéből, mint az éhes macska a kolbászhéjat...
Most itt figyel az asztalomon. Ami a vicc, hogy a 3DM06 1680-ban szépen 35-70 fps-el megy rajta (egy Celeron G6950 hajtja) És majdnem a kukába került! Megy szépen a polcra dísznek!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs