- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz KillHates #22900 üzenetére
Pedig pont 6850-essel rendelkező régebbi szériás i5-ös haverom mondta, hogy csak le kellett tölteni egy külön ehhez a játékhoz készített driver-t és már ment is rendesen, nem értem mi bajod van azzal ,hogy az ATi néha kiad egy kis foltozást és variálni kell 6 drivert cserélgetni ha 6 különböző játék van a gépeden. (irónia)
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
válasz Pttypang #22903 üzenetére
Tudod, hogy mennyi funkcionális analfabéta van... Megveszi az i7-es gépet bele a 4GB-os VGA-t és egy 2010-es driverrel agyonveri az egészet (ja meg XP van a gépén, a SATA vinyó persze IDE módban és csodálkozik hogy lassabb mint egy fosadék i3-as )
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
Szerintetek is türelmes ember vagyok?
Ma 3 óra felé észrevettem, hogy nincs net. Na mondom router check, dsl modem check, kábelek is okésak, hát mondom akkor csak a szolgáltató lehet. Nem tudom a számukat fejből, most már felírtam. Na mindegy, úgyis játszok, nem kell annyira a net, de aztán game-elés közben eszembe jutott, hogy az F1-et meg kellene nézni, úgyhogy elkezdtem mégis a cuccok basztergálását, tök feleslegesen. Kb. 7 előtt 10 perccel úgy gondolta, hogy mégis visszajön a net és persze épp akkor húztam ki a routert és dugtam be csak a dsl modemet a másik pc-be és ment, szóval azt hittem a router a rossz, de mikor visszadugtam mindent akkor már ennél a gépnél is ment a net.
Ilyenkor vajon érdemes felhívni őket? Lehet akkor sem lesz hamarabb netem, legalábbis Bp-en a Diginél így volt mind a két esetben, telefon pár perc, majd kb. ugyanannyi idő után lett net, mint amikor nem szóltam. Mondjuk az éjszaka volt, az Enternet meg max 10-ig van, jó mi?RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
Hétfő reggeli cicás poszt:
Mifelék a légpuska csattanástól szoktak így kilőni
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Annyit a RAGE köpködéséről, hogy tegnap összeraktam egy egyszerű konfigot és ibátlanul teker rajta; i3-540 / 4GB / GTX460 (régi) 1440x900-ban 60 fps
Az egy másik dolog, hogy borzasztóan nyomasztó a játék (meg igazából nem is látom a sztori lényegét) de a grafika tényleg nagyon szép. Ja és ami tetszik, hogy nincsen két egyforma ellenség benne, eddig. (ha hasonlítanak is egymásra, más a ruhájuk, vagy egyéb pici eltérés van közöttük)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
válasz KillHates #22911 üzenetére
Nálam is szépen fut, pedig a proci alapon megy, sőt még a takarékos módok is be vannak kapcsolva Biosban.
Egyedül a V-sync hiánya idegesít, pedig mindig ki szoktam kapcsolni, de most valahogy nagyon sokszor előjön egy pixelhalmaz amikor elfordulok, ez pedig V-syncnél szokott csak lenni, majd felteszem a patchet és megnézem úgy is. Ha csak 30 fps-em lesz az is jó.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
exp-uj
csendes tag
Üdv fórum!
A laptopomban geforce gt335 vga van, dedikált saját memóriás.
A képernyő 16:9-es 1366*768.
A legfrissebb nvidia driver van fenn (win7 x64), mégis, az asztali gépben megszokott nvidia control panel nem található (uis az asztali gépben is nvidia kártya van).
Csak egy „butított” nvidia control panel van, melyből hiányzik a kép nyújtása nvidia kártyával fit to screen opció (és nem az adott program által).
Miért gond ez? Futtatok egy régi játékot, melynek max felbontása 640*480, 800*600 (tehát csak 4:3-as felbontások). A kép persze nem tölti ki a 16:9-es screent. Asztali gépen egyszerűen beállítom a control panelben a stretch with nvidia technology-és máris kitölti a képernyőt.
A mobil chip ezt miért nem tudja? Vagy a driver nem tudja? Mert ilyen opciónak nyoma sincs.Köszönöm
-
őstag
válasz exp-uj #22917 üzenetére
Szia!
Üdv!Sajnos nem tudom megválaszolni a kérdésedet, mert nem csináltam ilyesmit soha, ugyanis ha gondom volt egy játék felbontásánál, akkor általában megtaláltam a fórumok segítségével, hogy melyik fájl az, ahol be lehet írni a kívánt felbontást vagy volt hozzá külön kis program. Talán a Mercaneries 2-ben volt ilyesmi és találtam hozzá progit. Remélem sikerül megoldanod.
-
zack
nagyúr
Hiányoltátok az ATi tulajokat...Megjöttem.
Jelenleg csak és kizárólag a Red Orchestra 2-vel szívok, mert nem megy a multi GPU támogatás. Nem csak AMD-nél, hanem nV-nél is ez a helyzet. 3db GTX 480-as 30-30-30% GPU kihasználtsággal megy csak. Nálam 2 kártyával 50-50%.
Valami a játékkal van, mert jött hozzá CF profil, de nem lett jó tőle.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
zack
nagyúr
Ez is hamar halós, bár annyira nem szimulátoros mint a az ARMA.
Nagyon közel van hozzá, de jóval szórakoztatóbb.
A COD-tól nagyon messze van.Itt a CPU real time számítja ki a golyó ballisztikáját. A fejed mellett elsüvítő lövedékektől kezdve a sebzési rendszeren át teljes mértékben a valós fizikán alapszik szinte minden.
A fejlövés a haslövés után véres marad a fal ha közel áll az enemy, gránát darabokra szed, nem gagyi módon, stb. Ha szereted a 2. VH-t akkor biztos bejönne neked is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
őstag
Jövő héten lehet elviszik végre a kocsimat, istenem de jó lenne, úgyis itt a tél, nincs rá gumim, csak állna így meg talán jövőre végre lehet álomverdám.
Szorítsatok egy kicsit, hogy a srác kocsiját is megvegyék.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
Eléggé behalt megint a topic...
Már egy ideje használom az Attis féle CM Sentinel egeret, meg vagyok vele elégedve, igaz pechem van vele, mert zsír új csomagból vettem ki, nem volt látható sérülés rajta és a kijelzője mégsem működik. Minden más tökéletes, lehet változtatni a programjával szépen a Dpi-t, a színeket, a funkciókat, de a kijelző az néma, sötét. A súlyozással még nem játszottam, illetve egyszer kiszedtem az összeset, majd utána vissza is raktam, mert úgy éreztem nem áll meg időben így a kezem vele.
Legalábbis érzésre a teli jobb volt. A régi egerem méretével hajszál pontosan megegyezik szinte, kézreáll. Ha megyek fel Bp-re akkor elintézzük majd a garis cserét és akkor majd a kijelzője is működni fog.
Rage-et ki tolja még? Eljutottatok már a nagy városig ahol az a benga nagy állat mutáns van?RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
-
nagyúr
válasz shteer #22931 üzenetére
Az másodlagos... Inkább az iszkolás a kis műanyag autó elől, mint a fekvés:
=>Sajnos itt vidéken nincsen kapacitás a temérdek kandúr ivartalanítására.
Mondjuk ez is megoldás:
De sajnos este alszik a kutya és a kandúrok nyomják rendesen:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz shteer #22934 üzenetére
Ne is mondd... Teljesen kivagyok; volt egy kutyalelkű macskám (ha hívtam mindig jött, kedves volt, ha kiültem a kertbe egyből az ölembe ugrott) szóval hálás volt mert tavaly decemberben valaki bedobta a szomszéd öreglány kútjába és onnét mentettük ki mikor két nap múlva feltűnt a keserves nyervákolás. Aztán nyárra szép kövérre hízott, mert valamikor szobacica lehetett, nem egerészett inkább hízelkedős forma volt. Ha jöttem haza mindig kiszaladt elém az utca végére. Végül ez lett a veszte; hiába mentem 2 és féllel a felhajtón, úgy gondolta ha az autó el fekszik majd és az átlépi mint ahogyan én is tettem mikor ezt csinálta. A 2.5 Tonna megtette a hatását, de legalább nem nyomorodott meg, azonnal kilehelte a lelkét. Szóltam az asszonynak, hogy ne engedje ki a gyereket. Becsomagoltam a kedvenc plédjébe, és eltemettem a kertünk végébe... Az a döccenés; egyből tudtam mi történt, még most is kiráz a hideg! 2 napig nem aludtam éjjel... Szomorú történet.
-
őstag
Rage: csalódtam benne, még jó hogy nem rohantam megvenni. 14 óra játék a mellékszálakkal együtt és nagyon semmilyen befejezés. Remélem azért lesz második része, mert lehetőség sok van benne, tetszett a harc, a fegyverek, a graf is, a történeten kell még csiszolni meg normálisabb befejezést adni neki és akkor oks.
-
őstag
válasz shteer #22942 üzenetére
A legelső GTA részek is lekötöttek mindig, de aztán amikor kijött a 3, úh az de nagy volt! Nem tudtam végigvinni, mert egy feladatnál megakadtam, de a Vice city, San Andreas meg a GTA IV már nem fogott ki rajtam, ezek közül a San Andreast élveztem a legjobban.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Laptopomba van egy Nvidia GeForce GT320M 1GB videókártya. Van egy 3D-s Samsung TV-m. Érdeklődnék, hogy a laptopra van-e olyan program ami a játékokat átkonvertálja 3D-re amit aztán a Tv-n megjelenítenék?
-
őstag
válasz Gabesz1019 #22945 üzenetére
Ha jól tudom akkor az nVidia 3d-s progiját fel kell tenni, majd pedig bekapcsolni avagy engedélyezni a 3D-t, de nem tuti, mert nincs hozzá tv-m, így nem tudom kipróbálni, viszont nálam alapból feltette a driver pack a 3d vision-t, ha támogatja a karid ezt, akkor nem lesz gond, meg persze a játék is támogassa.
-
őstag
Ma délelőtt szépen kitakarítottam a "kuckót", nem semmi por volt benne, meg porcicák. Most 1-2 fokkal hűsebb is minden, megnyugtatóbb érzés, főleg egy jó kis GTA-zás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest