Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Laraxior #22218 üzenetére

Nem is kell olyat venned ami az én izlésemnek megfelel, hiszen nem nekem veszed, hanem magadnak. Az hogy elmondjuk a véleményünket, nem ellened szól, hanem abból az indíttatásból, hogy a legjobb döntést tudd meghozni a vásárlással kapcsolatban.
    Tehát nem a szarkasztikus hangvételt kellene előtérbe helyezned, hanem értékelni, hogy érdekel minket, hogy ne járj pórul, és a pénzedért a legjobbat kapd. :U
    A véleményemet ill. a tancsomat illetően többször előfordult már a közelmúltban hogy elmondtam neked hogy én másképp látom, de te úgy döntöttél , hogy te látod jól, és mentél a saját fejed után, majd később jól meg is bántad a döntésedet. ;) Ez benne van a pakliban, csak te legtöbbször ha tanácsot kérsz, nem hallgatsz másokra, pedig többen is elmondják a véleményüket úgy, hogy csak a javadat akarják. Ezen csak te tudsz változtatni.
    Felőlem azt veszed amelyiket akarod, mind a kettő konzol. Ha PS3 mellett döntesz, remélem nem fog eszedbe jutni az amit most írtam, mert ez azt jelentené hogy megint nem döntöttél túl jól. Kérdezd meg Keldor-t, neki van mind a kettő. Miért? Mert van pár cím ami csak PS3 only. Nagy részben ő is Boxozik tudomásom szerint. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák