- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #13650 üzenetére
Ebben a szövegben kefélést lehetne a bögyölő helyére írni.
Transformers egy audiovizuális orgia! Nálam elsőszámú tesztfilm a mozinkban mind kép, mind hang (1,5MB angol DTS) tekintetében! Szinkron KIZÁRT dolog!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Beowulf_78
addikt
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #13653 üzenetére
már a másik topikban jeleztem hogy hatalmas gif
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #13654 üzenetére
Ja ja...örökzöld. Akárhányszor képes vagyok megnézni a filmet. Ennek a gif-nek meg ugye itt a PH-n külön aktualitása van. Bár mostanában mintha kezdenének jól dolgozni a moderátorok. Ritkán reguláznak, nincs bennük feltétlen a szereplési vágy...így van rendjén.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
egy kolléga aláirása:
Milyen az új magyar szimfónikus zenekar? 1 gordonka, 10millió bőgő...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
NFree
addikt
Laraxior
elég sokat forgolódsz itt ezért megkérdezem , nem emlékszel körülbelül mennyi feszt adtál anno a 4,4ghz+ hoz a cpu term az mvh-nak és a refeknek , nem merem nagyon piszkálni őket nehogy kinyírjak valamit.
A csatit meg ha eddig nem küldted el, hagyd már megoldottam, de azért írhattál volnavga
-
Laraxior
titán
elfelejtettem visszairni, de bedobozoltam már
hmm... nagyon nem emlékszem már, de kapott mindenből bőven mondjuk csak azért mert nekem 2x2GB ramom volt és nem 2x1GB CPU term és az mch is 1.5 felett volt, a refe lehet elérték az 1.000-et is, ha nem felette.
-
keIdor
titán
Itt van az egyik legjobb társaság, a volt Crysis Wars-os csapat is, szóval ezt most ide le kell írnom:
Lesz még egy olyan játék, mint a Left 4 Dead (amit imádok), Május 14.-én indul Steam-en, és ha addig megveszed, csak 3.000Ft!!! Hitelkártyával kell fizetni, itt a videó. Kurva jó lesz 6-an kell menni ilyen gépmanipulált emberek ellen! Co-op!
Szerintem jó olcsó, ennyiért simán megéri, szóval hajrá emberek, 3k nem pénz érte, és toljuk majd!! Szeretem az ilyen idegbeteg játékokat Co-op-ban!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
őstag
Üüü micsoda finomság került a gépemre, az új X-men játék.
Asszem bele is merülök.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Beowulf_78
addikt
The Chronicles Of Riddick Assault On Dark Athena
Hozzátenném hogy egy még beta állapotú Win7 build 7077 nem túl stabil teszt rendszeren néztem. 1280x1024 a max. felbontásom jelenleg, mert a monitorom szervízben van. 1280x1024-ben full max. AA-val 40-70fps-t tud GTX 295 VGA-val. A játék jó lett, ötletesek a kivégzések, jók a mozgások, szép a grafika. Igényes produkció lett, bár mindenképpen az 1920x1200 felbontásra leszek majd kíváncsi. Alig bírtam abba hagyni, mert nem akarom a játékélményt elrontani ha egyszer adott egy Full HD-s monitor, amit egyszer csak vissza fogok kapni. Kipróbáltam, tetszik, és kellően igényes lett, Vin Diesel eredeti hangja még mindig "ott van a szeren", és sokat dob a játékon. Multiplayer is lesz a játékban, ennek a minőségétől fogom függővé tenni a játék megvételét. Ambient Occlusion grafikai beállítás is helyet kapott a játékban (Low-Medium-High), ami kicsit javít a kinézeten (a fény pontosabb számításával minden egyes pixelen). Hátránya ha be van kapcsolva akkor nincs AA. Ami érdekes, hogy nekem max. AA használattal szebbnek tünt a játék, mint AO-el. 16xMSAA-val 40-70fps, míg AO high-ban 110-170fps, ami nem kis különbség. Lehet ez csak valami Win7 anomália, majd megnézem Vista SP2 alatt is, ha visszakaptam a monitoromat. Elképzelhető hogy csak a kis monitor miatt látom rondábbnak az AO-t, mindenestre az biztos hogy a 16xAA megfogja, még a GTX 295-öt is.
A játékosok többségét arra fogja predesztinálni véleményem szerint, hogy AO-nel tolják végig, vagy minimális szűréssel, full HD-ben szvsz. játszhatatlan lesz 16xAA-val CF, SLI csúcs kártyákkal (is).Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
P00By
nagyúr
-
Laraxior
titán
gondolkodtál még azon hogy ezeket a linkeket ide ne tedd be?
-
Laraxior
titán
elég uncsi itt, már csak azért mert szerintem senkit se érdekel nem linkelsz többet, ha szépen megkérlek? Persze beszélhetünk róla máshogy is
nem haragból, csak tényleg nem érdekel itt senkit, inkább mesélj a G.I Joeról...ammicsoda? Meg a Terminator 4rűl"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #13676 üzenetére
Támogatom az ötletet! Annyival kiegészítve, hogy ez eleve iszonyat kevés felhasználót érint magyar nyelven is. Hát még angolul... Én már utaltam rá, hogy jó lenne ha befejezné. Nem sokat ért sajnos. De ha továbbiakban is marad a tendencia én is szólni fogok. Össze vissza van szemetelve angol linkekkel a 285/295 topik is és a 280-as topik is P00By által. Linkeljen, nincs is ezzel semmi baj, csak ha lehet magyar nyelven, és ne folyamatosan a vízhűtéses megoldásokról mert a kutyát se érdekli. Biggamer érdekes módon eltalálja a megfelelő egyensúlyt a linkekkel kapcsolatban. P00By-nak ez úgy látom nem megy. Tudom, hogy hsz gyűjtögetésről van szó, ez nem is lehet kérdés, csak majd les nagyot aki P00By-tól mint akuálisan a "PH kedvencétől" (akinek majd 6000 szakmai, és 4000 közösségi hsz van) fog egyszer pü-ben segítséget kérni...bár a linkelés tudományát átadhatja, mint tudása legjavát.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #13677 üzenetére
nekem nem a témával van gondom,hanem azzal hogy itt senkinek sincsen GT200as, rajtad kivül, vizről nem is beszélve, ez nem szakmai, itt bohóckodunk
egyébként semmi bajom vele, csak tényleg sok a link"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
válasz Beowulf_78 #13677 üzenetére
Angol?..jaja....mint a kínai xD
(volt már aki megkérdezte PM-ben hogy hogyan kell linkelni )
Erről a lapról valaki lenne szíves közölni kezeli e az Intel E2180-as procim?
Foxconn P4M800[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Laraxior
titán
úgyfest jövő hét szerdán vizsgázok
-
P00By
nagyúr
válasz Laraxior #13676 üzenetére
Komolyan nem tudod mijaza G.I. Joe?
T4 se lesz semmi! Jó a felhozatal! Meg a Titanic 2 ugye?Beowulf_78: Kár, h nem áldott meg a sors egy Oliverda féle habitussal! Olyan magas röptű vita alakulhatna ki Látom azért némi személyeskedés is befigyel, jó szokásodhoz híven Bizony sok a szemét!
(#13680)Laraxior: Akkor ügyes legyél! Biztosra mész(boríték)?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
elég nagy lett mostanság a kereset a Marvel-es hősökre megnéztem a trailert... jó lesz..kár hogy nyár vége egyelőre a Transformers 2 köt le.... már mindent tudok róla amit a köznép tudhat
Tegnap megnéztem a86-os mesét...egy cosmó minden ugyanaz az új filmben...pl. Jazz ugyanúgy mászik rá a Tankra Kár hogy Optimus meghal benne, érdekes mert úgy emlékszem hogy a képregényben Jazz lesz az új góré
Megatron = Galvatron csodálkoztam is
Hiányolom még Unicron-t is.... mondjuk elég monumentális lenne"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
tököm se boritékozik, nincsen annyi pénzem....ill. van de jó lesz az autóra
-
Laraxior
titán
válasz Pttypang #13684 üzenetére
Jelenleg szerintem rendelkezem az összes elérhető Transformers cuccal..
-1 video: full HDben, magyar és angol
-1 DVD: bonus disc-el együtt, extrákkal, hogyan készült, stb.
-1 film: 1986os Transformers the movie
-1 sorozat: ez érkezőfélben van
-1 sima divX, átrippelve telora is
-képregények, természetesen acrobat reader
-Transformers 2 előzetesek.
-Transformers OST ( 3 album)asszem kb ennyi
-
Laraxior
titán
23 éves film.... ne spoilerezzünk má...
érdemes megnézni, ha még nem tetted volna, benne van Arcee is, bár a többi autobottal nem találkoztam, amik a 2. részben lesznek
álcával annál inkább... Ravage,Soundwave, a Constructiconok ...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
1984: Transformers, a sorozat
1986. elkészül az animációs film
2007. kész a film első része
2009. 2. rész
2011, vagy 12, ahogy Bay elvállalja, aszonta egy év pihit akar, meg is értem...beletekintettem a forgatásba"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Gondolkodtatok már azon hogy mi lett Barricade-el? A rendőrautó... ugyanis utoljára az autópályán láthattuk, amikor Optimus szétkapta Csonttörőt...
A másik: hogyhogy életbe maradt Scorponok?
Miért is kellett meghalnia Jazz-nek, mikor a mesében elég jelentős alak....
Ha Megatron újra él akkor Jazz-t miért nem hozzák vissza az Örök Szikrával? Jó tudom hogy kettészabták...de nah
Optimusból hol van az a másik robot ami kiugrik belőle? Legalábbis a mesében igy volt... Reméljük Soundwave nem lesz ilyen, benne vagy 4 robot volt[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Laraxior #13690 üzenetére
mikor aludtál utoljára??..
ööö...hányszor nézed ezeket naponta?...
Vannak filmek amiket tényleg sokszor megnéz az ember..tanusítom ...de azért látszik hogy iszonyúúúan érdekel..gyűjtőszenvedély ottvan
Tetszett csak nem néztem meg annyiszor(csak vagy 20X xD) hogy ilyeneket nézzek benne..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Laraxior
titán
válasz Pttypang #13691 üzenetére
Te az a tipus vagy aki néz de nem lát.....ennyi idősen mondjuk nem is baj mondjuk ami nem tetszik azt én se jegyzem csak nézem...
-
Laraxior
titán
válasz Pttypang #13691 üzenetére
ha 20szor láttad és fel se fogtad hogy mi van benne, akkor minek nézted meg? vagy te tudsz mindent és te már csak nézed.... akkor meg válaszolhatnál
-
Laraxior
titán
ezt neki rutinból
-
Laraxior
titán
utánvételnél az általam küldött csomagért a lóvét csak én vehetem át ugye személyivel? Nagyon remélem nem a lakótársaimnál kötött ki az 50 rugó...mert akkor asszem nem lesznek lakótársaim mára vártam...lehet a posta egy kicsit lassabb, mint a bank
-
őstag
válasz Laraxior #13690 üzenetére
Miva?
Alig vágtam miket is írtál le, de komolyan, pedig én néztem a mesét, volt képregényem is sok meg láttam az első filmet.
Bakker ennyire elfelejtettem volna a részleteket, hogy Jazznek annyi? Meg mi az az örök szikra?RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
kicsit kevertem az új filmmel is. Az örök szikra és a Jazz-es téma az az újban van. a Régiben Optimus hal meg, de ott is van ilyesmi...csak ott mátrixnak hivják
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest