- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ezt kicsinek nem nevezném... A procim 30 fokos a 20 fokos szobában, terhelve megy fel 45-re. Ami a baj a fosomák 4 fázisos VRM áramköröm az alaplapon:
Pedig már toltam a FET-ekre sünit is.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #10952 üzenetére
már mondtam fater.. a lapod nem quadra való..cseréld el egy E8400re..vagy e8500re..jobban is fog menni..és neked is jobban megéri
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #10951 üzenetére
Te komolyan tököli vagy??????? Holnap megyek oda lan patry-ra!Igaz csak azért mert a klántársaim fizetik az utunkat! Tudunk talizni?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
Laraxior
titán
minden 2. hsz Zodiaké a modkerben.....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Kasza08 #10959 üzenetére
majd rendbeteszem
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #10951 üzenetére
Kill!Ha megoldható,hogy találkozzunk holnap délután csörögj rám!Olan dél,1 óra körül indulunk,olyan 3-4 óra körül érkezünk,a számom a profilomban,csörögj rám nyugodtan,ha gondolod!De délelőtt,holnap még felnézek!Jó Éjt mindenkinek!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nagyúr
válasz Laraxior #10953 üzenetére
A Duo egy fos a Quad-hoz képest, ha számolni kell. Én meg inkább többet "számoltatom" a gépet, mint gámázok! Meg nincs az az Isten, hogy kiimádkozzam a procim az elfuserált felfogatásom alól...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Laraxior #10958 üzenetére
Vajon ez miért nem lep meg engem... Most úgy látszik, nem olyan termékeny, mert csak minden második, ha majd csak a kis hordótól zöldellik majd a topic, akkor full respect neki!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Kasza08 #10959 üzenetére
Nem így választják ki a moderátorokat. Különben is Zodiak még fiatal hozzá, mentálisan alkalmatlan. Az átkosban téglának tökéletes lett volna, de akkor ott más elvárások voltak.
-
Laraxior
titán
inkább haszontalan,mint hasznos ...még a golyót se pazarolnám rá
-
Laraxior
titán
Azt olvastam hogy a F.E.A.R. 2.-Project Origin-t már szorgos orosz kezek felpumpálták netre... és 12GB-os a játék Lehet vásárolni a DVD-t...mert hogy nem egy lesz akkor ez hót tuti Lehet hogy lassan Blu-Ray lemezen adják ki a gameket?
-
bandi210
aktív tag
fényképezőgép..nemsok amit ér..de azért valami..nem fogadják el de valamit ér
legközelebb:felgyulladt egy számtech mániákus háza amikor a procija fehér izzásban berobbantotta a házatBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #10976 üzenetére
2x750GB Samsung F1 rulZ
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #10977 üzenetére
jaja..majd ha azokat is kinövik...na akk télleg gáz vanakk már raid tömbőket fognak dobálni
(vki felkelt....)
(#10962) KillHates:ne szóld le!tán nekem is ilyen van ha jool emléxem!
#10960) Laraxior :akk már értem miért lett bajusza a bakcsinak[ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #10978 üzenetére
Már fél 7 óta tesztelek gondolkodtam hogy megcsinálom a riad0 tömböt..de akkor le kell takarítanom a két winyot.. elveszne az összes HD filmem... sajnálnám.. közel 700GB
mondjuk abból csak a Star Wars 50GB nem tudom minek..nem is szeretem..sosem láttam..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #10981 üzenetére
háát..baki..bezzeg ha nem lennél (vagy ki tudja..)lusta akk kiírtad volna dvd-re elsuvasztottad volna és nem is emléxel rá
na de komoly..ha kiírtadvolna dvdrer akk nem lenne gondod..a HD filmeket is..
de ez szvsz
(szerk:hehe én 3tól fennlette3m volna..csak hát a könyvtár szombaton 8kor nyit:S és délbern záár:SSSSSSSS)[ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #10982 üzenetére
nem írok DVd-t már.magamnak legalábbis..túl hamar meghal..elég volt.
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #10981 üzenetére
Én is rédben nyomom most a 2 Samut. Elég jól mennek.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #10985 üzenetére
azannya.. tényleg szépen pakolnak de nem áldozom fel a cuccaimat
-
Cyberpunk
félisten
Ezt nézzétek meg [link]
Hát igen kérem szépen fejlődünk, ezzel már szó szerint élvezetes lehet a számítógép előtt töltött idő Csak a nő meg ne tudjaHope was the right choice, and it always will be.
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #10987 üzenetére
Oké!nah Kill,olyan 4-5óra körül szerintem már ott leszünk!Duna utca 11!Nem tudom mennyire ismerős de gondolom igen!Huhh végre találkozok egy ph-s taggal,öröm és BÓDOTTÁ!!!! Nah akkor várom hívásod!Számom a profilomban!
-
szacsee
nagyúr
válasz Játékos #10994 üzenetére
Ha Te megjelensz mindig lefordulok a székről a röhögéstől.
P5Q-val mi a szitu? Hogy álsz?Izé egy kis dájrekt marketing.
-
Játékos
addikt
válasz szacsee #10995 üzenetére
P5Q-t hanyagoltam egyelőre, mert anya szétrúg, annyit b@szom a gépet. Irigykedik...
Komolyra fordítva: egyelőre ritkán kékhalálozgat, bár, ha jobban meggondolom, ma reggel dobtam egy1613-as BIOS-t, azóta nem is indult újra. El ne kiabáljam.
Gondoltam arra, hogy tudod, nekem nincs nagy huzat a házban, és a SB/NB/FET lehet, hogy túlmelegszik. Ezt orvosolandó a fetblokk már it van, meg a NB is, hétfőn jön Todytól egy SB blokk, de ha úgy is elhal, akkor adok neki csákánnyal!Szerintetek a RAID0 mennyire terheli meg a SB-t? Elképzelhető, hogy az melegszik túl? Mert a VGA alatt semennyi légmozgás nincs szegénynek...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #10997 üzenetére
-
szacsee
nagyúr
válasz Játékos #10999 üzenetére
Auton van, vagy manual min feszen?
Auto-n túlfeszeli FSB függvényében lehet, manual min fesz nem lesz elegendő.
1-2 12-es ventit (5V-on) ha tudsz dobj a gépbe...ha nincs, akkor más is megteszi ideiglenesen :
1-et SB-nek és VGA-nak, leginkább az SB miatt, amíg megjön rá a vóter.
2-at az NB és proci körüli mosfetek miatt.. én a VGA-ra állítottam a ramok fölé kicsit a proci felé fordítva, így hűti a ramokat, mosfeteket és az északi hidat (bár azt tök fölösen, mert víz is van rajta meg HP is )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest