- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #11752 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #11754 üzenetére
akkor ketten döglünk éhen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
P00By
nagyúr
-
Beowulf_78
addikt
válasz DonMedve #11759 üzenetére
Kicsit sok a link... Most kapott ban-t egy "PH kedvence" hasonló linkelgetésekért. Annyi volt a különbség hogy ő több helyre linkelt.
ui: az egérpad nagyon bejön!
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
[Terminátor 4 Trailer - Full HD]
Én is linkelgetek akkor... Zsír film lesz.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
DonMedve
addikt
válasz Beowulf_78 #11760 üzenetére
Örülök neki,használd egészséggel.
Az oksé,hogy kivágták,de nekem folyik a nyálam ahogy nézem a képeket,talán soha nem lesznek ilyen cuccaim!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Beowulf_78 #11761 üzenetére
Jóóó!Remélem is,mert a 3 nem igazán jött be!De ez úgy fest vad lesz!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Henk
veterán
Valóban akciódúsnak tűnik.Csak a kormányzó úr hiányzik belőle,nekiállhatott volna újra edzeni egy kicsit a film kedvéért a 60+ éves terminátor.
-
nagyúr
Rákattintottam és a fele kilógott a kijelzőmről!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
P00By
nagyúr
Ezt még nem láttam, köszi!
(#11760) Beowulf_78: Az kicsit más volt! Tudod jól , hol kell a nem tetszésednek hangot adni!
KillHates: Jah, nekem is!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Beowulf_78 #11760 üzenetére
Na, felhergelted P00By-t
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
veterán
Segítség..a firefox be se hozza a sexplóóórer meg beosik rajta..ezek a tulajdonságok illetik az előző 50hsz-behozására illetve elolvasására való törekvéseim:S+zitívumegnap volt egy heppem és már két windózis zikszpé futkározik a home gépenviszont az új felismeri a sonykám
Na most mit csináljak?sírjak vagy nevessek?LoLEverybody lies.
-
Gaben01
őstag
válasz KillHates #11753 üzenetére
Viccesek ezek a cellcomos-os fiúk.Ma hívtam a szervizeseket, egyelőre nem tudnak konkrétat mondani, ma kapnak vissza garanciális cuccokat,lehet hogy benne lesz az enyém is.Majd pénteken csörögjek oda.Kérdezem,hogy azt lehet tudni melyik nagykerről van szó?Azt mondja:nem tudom. wtf?! Mondom nem tudod hova küldtétek a lapomat?De tudja,de nem mondhatja meg.Gondolom nem esne nekik túl jól,ha ledumálnám a nagykerrel,hogy levásárolhassam a lap árát a cellcomnál,mert "véletlenül" nem tud a nagyker új lapot adni a régi helyett.
Ha adok egy serial numbert akkor ki lehet deríteni,hogy a CHS-nél van-e a lap?http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Játékos
addikt
válasz Gaben01 #11772 üzenetére
Számomra is hatalmas csalódás a cég! Kíváncsi vagyok, mikor utalják vissza a pénzemet! Tegnap beszéltem velük, ígéret vol rá, hogy a héten mindenképpen megérkezik. Remélem, mert a hétvégén mennem kell az erősítőért. Ha nem, akkor igen mérges leszek!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
DonMedve
addikt
Garancia az egy nagyon kényelmetlen dolog!Pláne mióta eltörölték,hogy bármi szabályozza a nagykareket akár!Egyedül ügye, ha 3 napon belül hibásodik a készülék akkor cserélik!Utána várhat az ember!Pedig szerintem,a nagykerek is jobban járnának a gyors gari ügyintézéssel.Kiskerek is szívesebben rendelnének onnan,mert ugye a vevő a kiskeres seggét rúgdossa a cuccért!De sajnos azt tesznek amit akarnak!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Játékos
addikt
-
P00By
nagyúr
-
nagyúr
Szánalom topic #4590-4600
-
nagyúr
válasz Játékos #11779 üzenetére
Bevallom őszintén, hogy elég szkeptikus vagyok egy olyan bandával szemben akik azért nem cserélnek garanciálisan egy terméket, mert közben romlott a Forint és így a beszállítótól kapott termék már "többet ér"
Nem tudom, de amikor a mi cégünk üzemelt, sohasem garasoskodtunk, mindig flottúl széles nyelvcsapásokkal szolgáltuk ki az ügyfeleinket. Inkább az én pénzem álljon benne, minthogy elveszítsek egy vevőt (vagy ne adj Isten rossz hírünket keltsék!)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #11782 üzenetére
amikor a mi cégünk üzemelt, sohasem garasoskodtunk, mindig flottúl széles nyelvcsapásokkal szolgáltuk ki az ügyfeleinket. Inkább az én pénzem álljon benne, minthogy elveszítsek egy vevőt (vagy ne adj Isten rossz hírünket keltsék!)
Be is zártatok. A mai világban nem kifizetődő "normálisnak", rendesnek lenni. A köcsögök, meg kizsigerelők élnek meg...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #11787 üzenetére
Miért???? Csak az Nvidiát hasonlították az mszp-hez,szerintem az jobban hasonlít!
Na félre a tréfával,az igazság az,hogy azt az utolsó pár hszt elolvastam,és iszonyat méreg fosta el az agyam!Ha azt írtam volna le ami gondoltam,az hagyján,hogy engem kirúgtak volna,de még a topicot is bezárják! Nem értem miért kell így lenyomni egy márkát vagy akármit ami nekem nem jó?Útálom a Radeont,vagy az AMD-t de soha nem szóltam le!A radeon is volt gödörben,vegyük a 2xxx,vagy a 3xxx sorozatot!Most el kell ismreni valamit talált,de ne felejtsük el ez csak pillanatnyi helyzet!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nixx-21
őstag
nállunk se sűrű csak jó a hangulat és néha benyög valaki iesmit de megértem ha valaki molvasgatja én is olvasom ezt a topikot de hogy minek kell a tüzet szítani és linkelgetni meg szánalom topikozni csupán egy vicc miatt hát nem tudom =)
na további jó fórumozást
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
DonMedve
addikt
válasz nixx-21 #11796 üzenetére
nixx-21 remélem nyilatkozhatom a többiek nevében és mondhatom,hogy semmi gond!De itt visszaolvashatod az elmúlt 11797hsz-t,de olyat nem találsz szerintem mint nálatok,mi!De mind1 fátylat rá!Nvidia&Ati powa!! Kinek mi!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
SRÁÁÁCOOOOK!!!Itt a nagy NVIDIA vs. ATI harcban észre sem vettem,hogy fanatikus tag lettem!!!!!!!!!!
-
Badman 4ever
őstag
válasz DonMedve #11797 üzenetére
Bocsánatotokért esedezem én is, mint az egyik felbujtó.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest