- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #1226 üzenetére
"Ha van egy XOne erősségű alapgép, annak az ára is minimum annyi lesz."
A PS4 slim kiskereskedelni ára 259€. Ami egy generációval erősebb gép, mint a Switch, aminek a nyugati kiskereskedelni ára ugyanott 329€. 70€-val drágább, generációval gyengébb gép. Igaz, nincs 6" kijelző, meg lecsatolható irányítókarocskák meg dokkoló....
Itt a hibridség miatt lett megint olyan ára a cuccnak, ami a "persze, naná, hogy veszek" kategória felett van. Mert adnak hozzá dokkolót, ami azért kell, hogy ráköthesd a tévére, de adnak hozzá kijelzőt is, ami meg azért kell, ha hordoznád. Sőt, opcionálisan két kontrollert adnak hozzá,de méretileg egyik se teljes. Amiatt, hogy hordozható, igazából a teljesítményben is elég visszafogott, ez meg azzal jár, hogy megint nem lesz normális thirdparty support. Pl Frostbite engine. (Battlefield, újgen Fifa, StarWars EA, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #1236 üzenetére
Hmmm, erről most eszembe jutott, hogy vajon lesz később XL kiadása is? Tudjátok..+90% kijelzőméret.
Aztán később persze jön a NEW előtag hozzá, ami a PS4-XB1 4K-s megfelelője lesz stb. -
ayo
veterán
Miiverse egy túlbonyolított dolog volt, ahogy a Nintendo rendszernek a legtöbb része. Szerintem az egyik legjobb hír, hogy nincs friend code.
A rendszer egyelőre szép, letisztult UI, én nagyon remélem hogy végre egy könnyed átlátható rendszert kapunk... na meg persze a fiókhoz kötés!http://jateknaplo.blog.hu
-
ldave
félisten
Arra gondolok, hogy pár hetente majd adagolják az infót, így újra majd a hírekbe kerülnek a géppel, folytonos lesz a médiafigyelem a Switch körül.
Én szeretem a Miiverse-t, nagyon könnyen játék alól elérhető, lehet kérdezni, amire eddig pár órán belül mindig kaptam választ. Meg a játékok is ügyesen tudták implementálni.
A Slime draws near! Command?
-
Monoton
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #1259 üzenetére
Nagyon jó 😂😂
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #1295 üzenetére
Jóvanmánefényezdmagad
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ldave
félisten
Hm, fura hogy erre nem írtam semmit, lehet épp dolgoztam
-
kribe
őstag
Az én tippem meg lemaradt?
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
ayo
veterán
én mondjuk egy dock gpu-t is vártam volna meglepi ként és akár 130-150 is lehetett volna
http://jateknaplo.blog.hu
-
kribe
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #1303 üzenetére
Nem gond.
A Zelda trailer majdnem megvetette velem a gépet de még kivárok vele. Igazából csak az és a MK8 Deluxe ami érdekel. Szerintem optimizmus úgy gondolni hogy majd karácsony körül veszek olcsóbban, csak akkor lesz olcsóbb a Switch év végére ha nem lesz eléggé sikeres (ismerve a Nintendot lehet még akkor sem) illetve használtan is csak ugyanebben az esetben lesznek jó áron kaphatóak.[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1308 üzenetére
simán lehet egy hasonló, de kisebb gép, ami hordozhatóbb és jobban bírja, eközben meg mondjuk, mint gamepad használható a Switch-hez vagy valami kombináció ahogy írtam.
-
ldave
félisten
-
törölt tag
válasz Dr.F.E.R.I. #1314 üzenetére
A gep aran amugy meglepodtem de azt csak 1x kell megvenni. Ha a jatekokat nezzuk akkor mar 10 cim eseten is egy nagyon nagy osszeget ker el a Nintendo
Tartok tole, hogy ettol fuggetlenul is aldozat leszek csak ido kerdese. Ez a Zelda Trailer tulsagosan megtette a hatasat[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #1413 üzenetére
Azért elég nagy meló lehetett egy teljesen más architektúrára átvinni egy a játékot ilyen rövid idő alatt. Mondjuk az is igaz, hogy az ARM procikat azért már jól ismeri a Nintendo, hisz GBA óta azt használnak a kézi konzolokban.
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1413 üzenetére
azt mondták és számítható is volt, hogy FPS-ben tuti stabilabb lesz a Switch.
az meg hogy igazából mik voltak a háttérben szerintem soha se tudjuk meg, pedig izgalmas lenne egy 2 órás doksi film a Skyward Sword utáni időszaktól egészen a Switch bemutatóig vagy akár a játék kiadásáig
-
Rigormortiis
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1437 üzenetére
Szerintem korrekt multiplatform címek nélkül megy ez is a levesbe. Úgy mondom ezt, hogy én várom a konzolt. De legyünk reálisak: a nyomorult Skyrim portolása sem zökkenőmentes, ami nem is mai játék.
En azzal is kiegyeznek, ha regebbi, nagy cimek kijönnének rá (mondjuk Mass Effectek). Ismetlem, engem elsősorban mint kézikonzol érdekel a dolog. Mert ez a fajta felhasználás szerintem piaci rés (anno odáig voltam pl a vitás Borderlands 2ert is, noha előtte ket platformon mar végigtoltam, de bazz...a vonaton Borderlandsezhettem).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1442 üzenetére
A 3rd party exkluzívokról nem is beszélve. Emlékszem, gc-n meg nagyon dübörögtek, Wiinel már elkezdtek kifordulni a nagyobb kiadók, Un meg már nagyítóval kellett keresni a Bayonetta 2ket. Ez így nem lesz jó.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #1456 üzenetére
Nézdd meg a kép oldalát, ott a szobor. Tudtommal Európában csak egyféle limited kiadás van, és az a kardos. A köztes változat nincs.
Rigormortiis: én azért várom a Splatoon2-t, a Rime-ot, és az MK8D-t is az ősz előtt.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1541 üzenetére
szerintem tök normális cikk volt, semmi terelés nem volt benne csak jelezte, hogy alapból nem a legjobb hogy ennyire egyedi a konzol az átlag játékoknál (köztök a joy con) és amúgy nekem se tetszik, hogy 20 ezrekért kell majd vennem plusz cuccokat hozzá
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
-
SzDavid99
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #1649 üzenetére
Ez azért egy kicsit gáz.
[ Szerkesztve ]
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
woros
őstag
Azt írja, hogy legalábbis indulásnál nem lesz, nem azt, hogy egyáltalán. Amúgy meg böngésző nélkül kiadni 2017-ben konzolt, ráadásul amit hordozni is tudsz az elfogadhatatlan és nonszensz.
-
törölt tag
Nincs is erre mar semmi szukseg. Az adott szobaban valoszinuleg mar van laptop/pc, esetleg Smart TV , vagy akar a telefon amit csak ezert csereltek le mert 5,5"-on mar jobb netezni, de a kanapen azert van meg ott egy Tablet is mert anno jo otlet volt megvenni netezeshez
Igazabol lassan mar a kavefozoktol is elvarjak majd az emberek, hogy lehessen rajtuk netezni csak mert lesz nemelyiken egy kijelzo -
Baltazár123
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #1722 üzenetére
Nekem van Wii + XO, de elmondhatom, hogy a gyerekekkel együtt közösen inkább a Wii-n szeretünk játszani. Sajnos, ahogy nőnek, egyre ritkábban és már a komolyabb játékok kezdik érdekelni őket, pedig nagyon jól szórakozunk egy mario kart-al vagy super bros meg a többi direkt több játékos, családban játszható játékokkal.
Tehát ebből a szempontból nem hátrány, ha a grafika nem ér fel a csúcs konzolok minőségéig, mert attól még lehet jó a játékmenet, főleg a Nintendónak nagyon jó családdal közösen játszható játékai vannak.
Nézem a YT videókat, de egyszerűen nem tudom most elképzelni, hogy mi az, ami megérné a Switch-en a 100e+ kiadást és után a programok várhatóan elég durva árazását. Ahogy írod, képminőségben nem tud felérni a komoly konzol szintjére, tehát a gyerekek egy idő után hanyagolni fogják. Játékmenetben, családi szórakozásban meg ott van a sok Wii program és kiválóan elvagyunk velük, legalábbis arra a pár évre, amíg a gyerekeket ez érdekli. Utána meg úgyis XO-n fognak szórakozni, ha kinőttek a Wii-ből.
Egyszerűen nem tudom beilleszteni az én elképzeléseimbe a Switch-et, de már a Wii U-val is így voltam korábban. Ahhoz túl drágák, hogy kalandor módon megvegyem harmadik konzolnak meg utána a borsos árú programokat amolyan próba szerencse alapon, hátha érdekeli valamelyik gyereket vagy akár engem és tényleg szerintem nem tudnak annyit hozzátenni a Wii-hez képest családi szórakozás kis(ebb) gyerekekkel témakörben, hogy megérje az elég vastag kiadás arra pár évre, amíg nem növik ki a gyerekek.
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1777 üzenetére
Mario Kartba még belefért ingyen, itt már nem....szerintem is a Hard fokozatnak sehol, semmikor nem szabadna DLC-ben szerepelni. Mondjuk már TP HD-ben is Amiibo kellett hozzá, ha jól emlékszem.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #1780 üzenetére
A Master Quest nem csak a Gamecube-os újrakiadáshoz készült tartalom volt? Az eredeti OoT-ban nincs benne.
-
Sirandrish
Topikgazda
Az MQ nem volt az OOT szerves része. GC-re adták ki a CE-ben.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
Mindenesetre a lényeg, hogy még tudjuk mi a hard mode jelen esetben, kár előre temetni a DLC-t. Ha abból indulok ki, hogy az eddigi Nintendo DLC-k nem voltak rosszak, sőt, akkor azért lehet bizakodni, hogy a Zelda esetében is jól nyúlnak ehhez a megoldáshoz.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #1804 üzenetére
Értem én a problémát. Ez olyan, mint a közelgő Mass Effect esete. Nincs még bejelentve DLC hozzá (legalábbis szerintem), de mégis mindenki tudja, hogy lesz majd. Ez mostantól majd a Nintendo-ra is igaz lesz. Ezek után szerintem 100%, hogy a Splatoon 2-höz jönnek majd fizetős pályák.
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1869 üzenetére
Gyakorlatilag fail volt az egész marketingje, ami annyit tesz, hogy mai napig nem tudják megkülönbözteti a két eszközt.
Nézz rá szerintem az utolsó E3 szereplésre, amin erőlködve próbálták mindenki torkán lenyomni, hogy We és You, na meg hogy menjen a konzol egy 30 mp Zelda demó (amit már ugye beszéltünk, hogy kamu)
Ezután meg olyan játékokat csináltak, amikben pontosan megmutatta a Nintendo is, hogy ez a koncepció a legtöbb esetben rossz, lásd Kirby Rainbow Curse, Netflix-en nem lehet kikapcsolni a képernyőt stb.
Ha meg nekik nem ment a gyártás és senki se kapott rá a Nintendoland ötleteire, akkor ki fog? Senki, nem is lett belőle más.Ezzel szemben a Switch ég és föld, nyílván nem a prohardveres hsz-ek fogják eldönteni ezt, csak egy egyszerű példa volt, mint érdekesség, hogy ez a topik mennyire pörög már most
De írhattam volna a Super Bowl és Jimmy Fallon meglovaglását is, ami azért nem kis dolog. Baromi jól indítanak, minden adott hogy menjen a konzol, meglátjuk mi lesz[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1896 üzenetére
A Vita dobozában az volt a jó, hogy nagyon vékony volt, nem egyszer zsebre vágtam dobozostul a játékot és vittem magammal. (Persze vannak ilyen kártyahordozó tokok, amikbe csak a kártyát kell belerakni, de nah, sose volt sok játékom egyidejűleg) A 3DS doboza viszont már túl vastag szerintem ehhez, de mindenképpen komolyabb hatást nyújt a megjelenésében. A méretbeli változás amúgy szerintem utalhat a hordozhatóságra is (hordozható --> kisebb).
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #1916 üzenetére
Viszont könnyen cserélhető az SD kártya, nem kell szétszedni hozzá a gépet, mint new 3DS-ek esetében. Szóval az is megoldás lehet, hogy vesz az ember két olcsóbbat és cseréli, amikor úgy alakul. Persze vigyázni kell, hogy az a fránya kis micro SD el ne vesszen
[ Szerkesztve ]
-
tassyu
tag
De mit is csinálnál a n által felvázolt helyzetekben, egy lógó HDD-vel?
Kutya-macska sétáltatás, állva a buszon, stb. -
woros
őstag
128GB Sandisk Ultra microSD 80MB/s olvasással 12k.
(#1921) Bazsi1987: Úgy érted, hogy
lemezencartridge-on akarod őket? -
woros
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #1926 üzenetére
A 200GB Sandisk Ultra 90MB/s olvasással már igencsak 24k. Az tényleg drága, persze ez nem itthoni ár, az itthoni olyan 33k-tól indul. A 128 és a 200gb között ha jól tudom nincs másik méretű.
(#1927) Sirandrish: A 12k is külföldi ár, itthon ugyanez 16k és az felett van. Szóval hidd el megéri, persze nem egy HDD, de hát nem is egy méretűek.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2094 üzenetére
HW Wii U vs 3DS verzió között grafikailag brutális különbség volt, Switch és 3DS között meg gondolom még nagyobb és ugye, immáron mindkettő hordozható... hát kíváncsi leszek az eladási számokra
-
Bazsi1987
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #2103 üzenetére
Nekem nincs gondom a méretel, ps vitát is 90%-ba otthon használtan, ha meg mentem valahova meszebbre akkor úgyis kellet táskát vinnem 😊
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
A GD iroda elég jól összefoglalta. Az alap controller keskeny, így meg széles. Persze ez kézfüggő is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Ahogy nézem kb akkora mint egy wii u gamepad csak vékonyabb meg a kijelző nagyobb.
Nekem inkább a játékok hiánya a problémám egyelőre.
Nem tudom mi legyen vacillálok nagyon.
Kicsit hiányolom a címeket róla pl mass effect andromeda is jó lenne rá de nem nagyon latom a multiplatform címeket. nehogy a wii u sorsara jusson.
Ide is kb azok irkálnak csak akik wii u topicba[ Szerkesztve ]
-
tajner10
tag
Nem tudom hogy láttad e de itt egy nintendo switch farmer "teszt"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #2108 üzenetére
Egyébként te előrendelted a Switchet?
Egyébként kisebb buksza kell, és akkor zsebet cserélhetnekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #2202 üzenetére
Jaja, vigyázz Feri, mert este felhívlak WiiU Chat-en, aztán megkapod a magadét!
Elég egyértelmű hogy a pénzügyi év miatt jönnek most ki a géppel, ami Japánban március 31-ig tart. Zelda DLC-t is azért lehet most már megvenni előre, pedig messze még a nyári első tartalom. MK8 DLC is ilyen volt, már augusztusban meg lehetett venni, pedig csak novemberben jött az első pályapakk, szinte biztos, hogy azzal a céllal, hogy az adott Q eredményein javítson.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #2386 üzenetére
Maga az ötlet jól hangzik, de én például nem vagyok tisztában a nagyságrendekkel. Ártippelésnél lehetett tudni, hogy 200 és 600 között valahol. De pl százezer eladott konzol sok? Egymillió? Tízmillió? Kellene, amihez hasonlítsuk, pl hogy tudjuk mennyi fogyott el ennyi idő alatt PS4-ből, mennyi XBO-ból, mennyi WiiU-ból, Wii-ből, és akkor tudunk mire tippelni. Ahogy a többiek árát is ismertük, e´s tudtunk ahhoz viszonyítani.
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #2389 üzenetére
Oké, de ott volt egy karácsonyi szezon is. Bár én azt tippelem, hogy a 3 millió az itt is elmegy 6 hét alatt, karácsony nélkül. (Igazából 2,5-öt írnék, de ha a WiiU 3 volt, ez is meglesz.) Nem egyértelmű, de én optimista leszek most. így év végére, a karácsonnyal meg meglesz a 8 millió. Bár még mindig zavarban vagyok a nagyságrendekkel. Jó lenne látni egy XBO-t is, szerintem leginkább ahhoz hasonló számokra számíthatunk, legjobb esetben.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2488 üzenetére
szerintem semmi kétség, hogy megelőzi a Wii U-t, mondjuk nem is nehéz
-
adalbert1
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2488 üzenetére
Igen, most is elég szűkös a játékkínálat induláskor, de szerintem jól tették, hogy egy Zelda játékkal támogatták meg a launch-ot, a Zelda rajongók nagy része szerintem beszerzi a konzolt.
Nekem szimpatikusabb lett volna, ha maradnak egy 3DS méretű toknál, ezeknek a játéktokoknak olyan semmilyen formájuk van, illetve legalább valami vékony manual lehetne a tokokban a játékok mellett (oké, környezetvédelmi szempontból jobb, kevesebb fát kell kivágni ). Viszont ami pozitívum, hogy teljesen angol nyelvű a borító, a PS/Xbox lokalizált borítói elég zavaróak tudnak lenni (főleg, ahol volt a régióba tartozó másik ország nyelvét tartalmazó szöveg is rajta).
Zelda vélemény: eddig egyik Zelda játékot sem játszottam végig (sőt, szerintem 2-3 óránál többet egyikkel sem játszottam, igaz az Ocarina szerintem nem öregedett olyan jól, ehhez az új játékhoz képest ég és föld a különbség - a 3DS verziót próbáltam), viszont ez nagyon tetszik - a grafika szerintem leginkább meseszerű, a zene is nagyon jó, ami talán kicsit nem tetszik, hogy a látótávolság hiába nagy, annyira nem kidolgozottak a távoli részletek (oké, ennyit tud gondolom a hardware), illetve jó lenne, ha az NPC-k szövegeit digitalizálták volna.
A játékmenet nagyon tetszik, jó ötlet, hogy különböző fegyvereket lehet összeszedni, több féle íjvessző van, az hozzávalókból különböző ételeket lehet főzni, változnak a napszakok, lehet vadászni (bombával halászni is ). Kíváncsi vagyok, hogy az első extra szívet hol lehet majd begyűjteni, igaz, eddig csak 2 shrine-ban jártam, a játékidő nagy része inkább kalandozás volt. szerk.: ja, és fólia felrakásban továbbra is elég béna vagyok, sehogy sem sikerült értelmesen felrakni (vagy szösz került mégis alá, vagy sehogy sem tudtam kisimogatni a buborékot alóla), így pár próbálkozás után az ment a kukába, remélem valamennyire azért karcálló a kijelző (volt olyan Gorilla Glass-es telefonom, amit szerintem másfél évig használtam fólia nélkül, és 1 karc sem lett rajta, jó lenne itt is így kihúzni).
Valaki próbálta már valamilyen power bankról tölteni? Tényleg gyorsabban merül játék közben, mint ahogy töltené?
[ Szerkesztve ]
-
neksztpro
csendes tag
válasz Dr.F.E.R.I. #2537 üzenetére
Hali,
köszi az infót szoftveres bugra gyanakszom én is!
Üdv,
Nobit
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest