Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huszi.gyb

    senior tag

    válasz DigitXT #4813 üzenetére

    Méretre inkább neked jó...de nem eladó/cserélhető egyelőre.
    Már megszerettem Maját, nem szívesen cserélném, de a fejembe látsz. :DD Azért egy üléspróbára csak cserélhető lesz, ha szépen nézek, és hűtött Monstert viszek. :B Ugye? :))

    Az átírás folyamata:
    Biztosítást kell kötni aznaptól. (Nekem a faxolás miatt eltelt 2-3 nap, ezért kb 300Ft fedezetlenségi díjat fizettem Majára).

    Ezután a III. kerületbe vittem eredetvizsgára, mivel az van kéznél. Ahogy láttam, neked jobb lenne talán itt.
    Elvileg hatósági árak vannak, a motor meg rendben van, kenőpénz sem kell... ;] Az igazoláshoz személyi, lakcímkártya, meg fogalmi kellett talán, más biztosan nem, de telefonon úgyis elmondják mit vigyél.

    Ezen kívül okmányirodában kell időpontot kérned, oda vinni kell: Biztosítási kötvényt/ árajánlatot (általában utóbbi van csak meg, és valahogy máshogy hívják, ami nem jut eszembe). Forgalmit, törzskönyvet, sz.igazolványt. A forgalmit ott helyben megkapod a saját nevedre, törzskönyv postán, kb 2 hét alatt jön meg.

    Arra figyelj, hogy ha jól emlékszem 15 napod van átírni. Ezen belül kell lenni, különben elég vastagon fog a toll a csekken. (Bár X nap türelmi idő kimondatlanul is szokott lenni, de ezt önkormányzata válogatja).

    Skizz: Megfogalmazhatnám szépen, de amit hangosan kimondtam, pedig egyedül vagyok: Hűdekurvaronda...

    Mi lesz Mancika sorsa? Nem kerülhet ki a fórumból, itt beltenyészet van, kérem szépen. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    www.dongosofor.hu

Új hozzászólás Aktív témák